Pitanje za sve navijace Vojvodine
I pored svega sto se desavalo, pricalo, tracalo, nikad nisam gubio nadu da ce Djumi ostati. Kao sto se sada zna, Djumi ostaje trener naseg voljenog kluba i veoma se radujem tome. Djumi, sve najbolje u daljem radi i da se nas klub, sa vama na celu, vrati na stare staze slave! Sada treba prioniti i resavati se ostalih problema u klubu, izmedju ostalog i onog mladica sa brkovima.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Milan Djuricic
Sad sledi veliki rad i borba za bolju i jacu Vosu

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Cestitam nasem treneru Milanu Djuricicu na dobijenom poverenju,ovo je vasa,nasa i pobeda FK VOJVODINE(prva u nizu).Sada idemo dalje,treneru treba da obezbedimo sve uslove za rad,da se napravi cistka postojeceg kadra koji nezadovoljava kriterijume koje FK VOJVODINA nalaze, da se stvori kakva,ali takva suma novca da bi klub mogao da funkcionise
Cestitam jos jednom svim iskrenim i pravim navijacima VOJVODINE,sa Djumijem u nove pobede 

Pa dobro, je l' ima jos neka vest? Bilo je najavljeno i resavanje i nekih drugih problema... Transferi, kredit od banke, trenutne finansije?
Cestitam Upravi sto je ostavila Djumija.
Djumi, sada je na sve na Vama. Imate podrsku, nadam se da cete uspeti da napravite dobru selekciju, imali ste vremena da upoznate sve igrace. Znate sta vam je ciniti, od danas svi rezultati su iskljucivo Vasi. Nase zelje se podudaraju. Samo borbeno!
Pun mi je qrac laznih svedoka sto nece da se registruju na ovm Forumu, vec izigravaju guest-ove...
Cestitam Upravi sto je ostavila Djumija.
Djumi, sada je na sve na Vama. Imate podrsku, nadam se da cete uspeti da napravite dobru selekciju, imali ste vremena da upoznate sve igrace. Znate sta vam je ciniti, od danas svi rezultati su iskljucivo Vasi. Nase zelje se podudaraju. Samo borbeno!
Pun mi je qrac laznih svedoka sto nece da se registruju na ovm Forumu, vec izigravaju guest-ove...

You'll never walk alone!
Re: Milan Djuricic
Najiskrenije čestitam i drago mi je što se moja prognoza, po tom pitanju, ostvarila.Nadam se da UO zna šta znači PUNA podrška.Ja bih više voleo da je stajalo ISKRENA podrška, iako puna podrška treba da znači više od toga.Sada očekujemo da tu podršku vidimo na delu.Djumi wrote:Izvestaj koji sam izneo pred Upravnim Odborom je usvojen jednoglasno.
Takodje mi je UO dao punu podrsku u daljem raduDakle ostajem
Srećno Đumi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Fudbal: ODRŽANA SEDNICA UPRAVNOG ODBORA FK VOJVODINA
21.06.2005
Dnevnik
Đuričić ostaje, „Karlsberg” odlazi
Milan Đuričić i dalje će sedeti na klupi Fudbalskog kluba Vojvodina, ali novosadski prvoligaš više uz sebe neće imati strateškog partnera Pivaru Čelarevo AD koja posluje u sastavu danskog “Karlsberga”.
Naime, šef stručnog štaba crveno-belih dobio je poverenje članova Upravnog odbora koji su jednoglasno prihvatili izveštaj o prolećnoj polusezoni.
- Ovako smo odlučili, sagledavši sve dobre strane ali i uočene nedostatke koje ćemo u predstojećem periodu morati da ispravimo. Brze i česte smene nikada nisu dobro donosile. To je bar Vojvodina osetila u bliskoj prošlosti - istakao je Jevtić.
Odluka o raskidu ugovora o strateškom partnerstvu od strane Pivare Čelarevo, istina, nije zvanično saopštena, ali su reči predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina, Aleksandra Jevtića, nedvosmisleno ukazale na takav epilog.
- Gospodin Radosavljević me je usmeno obavestio da je Upravni odbor Čelarevske pivare odlučio da raskine ugovor. Naime, jedna tačka iz ugovora nametala nam je obavezu da budemo plasirani do šestog mesta. Ne znam da li je ta stavka presudila, ali ćemo, prema svemu sudeći, ostati bez dosadašnjih milion dinara mesečeno, koliko je Pivara izdvajala za FK Vojvodinu - rekao je Jevtić.
Ispostavilo se, dakle, da za Vojvodinu nije tema broj jedan “trener”, kako su neki aludirali, već finansije. Novosađane čekaju teški dani, puni neizvesnosti, jer pripreme počinju 30. juna, a za 29. je najavljena nova sednica Upravnog odbora.
Dugovi
Prema rečima Aleksandra Jevtića FK Vojvodina uspela je u međuvremenu obiman dug da smanji za 10 miliona dinara.
- Naš dug sada iznosi 67 miliona dinara. Blokirani smo od strane “Kontinental banke” prema kojoj imamo obaveze od 2. 840.000 dinara i “JAT-a”, kojem dugujemo 1. 940.000 dinara. Vojvodini bi u ovom času brige za izvesno vreme rešila pozajmica, na osnovu kredita, u visini 500.000 evra - rekao je Jevtić.
- Do tada treba da pronađemo novog strateškog partnera ili da obezbedimo kredite koji će nam pomoći da premostimo period do zime. Računamo da bismo u zimskom prelaznom roku mogli da prodamo neke igrače na istočno tržište, od čijih transfera bismo mogli da obezbedimo novac za izvesni period. Ukoliko ne uspemo u ovome, spreman sam da se povučem pa neka obaveze preuzmu oni koji misle mogu da vode Vojvodinu u zaista teškim okolnostima - rekao je Jevtić, odajući puno priznanje igračima, radnoj zajednici, stručnom štabu i tek na kraju rukovodstvu, za relativno mirnu sezonu, bez trzavica.
S. Savić
21.06.2005
Dnevnik
Đuričić ostaje, „Karlsberg” odlazi
Milan Đuričić i dalje će sedeti na klupi Fudbalskog kluba Vojvodina, ali novosadski prvoligaš više uz sebe neće imati strateškog partnera Pivaru Čelarevo AD koja posluje u sastavu danskog “Karlsberga”.
Naime, šef stručnog štaba crveno-belih dobio je poverenje članova Upravnog odbora koji su jednoglasno prihvatili izveštaj o prolećnoj polusezoni.
- Ovako smo odlučili, sagledavši sve dobre strane ali i uočene nedostatke koje ćemo u predstojećem periodu morati da ispravimo. Brze i česte smene nikada nisu dobro donosile. To je bar Vojvodina osetila u bliskoj prošlosti - istakao je Jevtić.
Odluka o raskidu ugovora o strateškom partnerstvu od strane Pivare Čelarevo, istina, nije zvanično saopštena, ali su reči predsednika Upravnog odbora FK Vojvodina, Aleksandra Jevtića, nedvosmisleno ukazale na takav epilog.
- Gospodin Radosavljević me je usmeno obavestio da je Upravni odbor Čelarevske pivare odlučio da raskine ugovor. Naime, jedna tačka iz ugovora nametala nam je obavezu da budemo plasirani do šestog mesta. Ne znam da li je ta stavka presudila, ali ćemo, prema svemu sudeći, ostati bez dosadašnjih milion dinara mesečeno, koliko je Pivara izdvajala za FK Vojvodinu - rekao je Jevtić.
Ispostavilo se, dakle, da za Vojvodinu nije tema broj jedan “trener”, kako su neki aludirali, već finansije. Novosađane čekaju teški dani, puni neizvesnosti, jer pripreme počinju 30. juna, a za 29. je najavljena nova sednica Upravnog odbora.
Dugovi
Prema rečima Aleksandra Jevtića FK Vojvodina uspela je u međuvremenu obiman dug da smanji za 10 miliona dinara.
- Naš dug sada iznosi 67 miliona dinara. Blokirani smo od strane “Kontinental banke” prema kojoj imamo obaveze od 2. 840.000 dinara i “JAT-a”, kojem dugujemo 1. 940.000 dinara. Vojvodini bi u ovom času brige za izvesno vreme rešila pozajmica, na osnovu kredita, u visini 500.000 evra - rekao je Jevtić.
- Do tada treba da pronađemo novog strateškog partnera ili da obezbedimo kredite koji će nam pomoći da premostimo period do zime. Računamo da bismo u zimskom prelaznom roku mogli da prodamo neke igrače na istočno tržište, od čijih transfera bismo mogli da obezbedimo novac za izvesni period. Ukoliko ne uspemo u ovome, spreman sam da se povučem pa neka obaveze preuzmu oni koji misle mogu da vode Vojvodinu u zaista teškim okolnostima - rekao je Jevtić, odajući puno priznanje igračima, radnoj zajednici, stručnom štabu i tek na kraju rukovodstvu, za relativno mirnu sezonu, bez trzavica.
S. Savić
Hoćemo li odsad piti drugo pivo?
Šteta, ali još jedna škola iz profesionalizma je plaćena zbog amaterskog(grupno interesnog) vođenja Kluba.A, samo 3 boda (i bolja gol razlika) je falilo do 6 mesta.Jel to bilo nedostižno za Vošu?Ma, Uprava je morala naterati fudbalere da ,,izginu,, još na jednoj utakmici (ako se bavila svojim poslom), a ne da im toleriše tihe bojkote.
Prodajite bofl robu za svaku cenu koja se ponudi.I sa malim parama može se napraviti velik posao, a bez para nikakav, moja je poruka UO.
Drugo:NE BLEFIRAJTE, dobro Vas poznaju kakvi ste kartaroši i sa kakvim kartama igrate.
Šteta, ali još jedna škola iz profesionalizma je plaćena zbog amaterskog(grupno interesnog) vođenja Kluba.A, samo 3 boda (i bolja gol razlika) je falilo do 6 mesta.Jel to bilo nedostižno za Vošu?Ma, Uprava je morala naterati fudbalere da ,,izginu,, još na jednoj utakmici (ako se bavila svojim poslom), a ne da im toleriše tihe bojkote.
Prodajite bofl robu za svaku cenu koja se ponudi.I sa malim parama može se napraviti velik posao, a bez para nikakav, moja je poruka UO.
Drugo:NE BLEFIRAJTE, dobro Vas poznaju kakvi ste kartaroši i sa kakvim kartama igrate.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne razumem kakvo je ovde odusevljenje.Sa cim?Sa podrskom upravnog odbora treneru.Pa to su najveci licemeri na svetu.Pa pregovarali su a to i trener zna sa kurtom i murtom.I svi su im osim jednog trazili pare a i taj jedan nije kapacitet sadasnjeg trenera.Nas ne moze spasiti ni Murinjo.Ova uprava je leglo nesposobnih,nestrucnih u fudbalu i samo ljubivih ljudi na celu sa Cvetkom,covekom koji ni sam ne zna sta radi u zivotu.Pa zamislite da on i svita nece da prodaju M.Jovanovica za obestecenje od 50000e a oce da uzmu kredit i da na njega placaju kamate.Pa ko tu koga je.e nije mi jasno.Da li je na delu zaduzivanje da bi se i ovo malo imovine kluba otelo.Da li je taj isti Cvetko spreman da u slucaju da M.J. ne ode nigde do kraja ugovora obesteti klub sa 50000e za svoj poslovni promasaj.Ili je mozda kao Markov ,,tata"nezadovoljan svojim delom.Kada sam ovde pisao da cenim samo rezultat,normalno svi su bili za igru.E sad kada treba da izgubimo sponzora zbog rezultata niko na to ne obraca paznju.Niko ne postavlja pitanje bilo cije odgovornosti zbog toga.Treba ocekivati odlazak Jeftica i dolazak novog ,,spasioca".Ljudi raka je iskopana samo je pitanje da li ce nas pozvati na sahranu.U zdravlju.
Netreba previse likovati,trener je ostao na klupi sticajem okolnosti,jel ako cemo po onoj narodnoj kolko para tolko muzike,pare nemamo a muzika koju je najavljivao trener nije nikog impresionirala, cak smo jedva zivu glavu izvukli ovog proleca.
Trener je u sadasnjoj situaciji nebitan, ma ko to bio.Treba pod hitno razresiti sadasnje rukovodstvo duznosti,grad mora stati iza Fk Vojvodina,da sanira sve dugove i obezbedi godisnji budzet oko 2.000.000e.sto garantuje evropu i titulu u skorijoj buducnosti,u suprotnom klub je vec na ivici ponora.
Trener je u sadasnjoj situaciji nebitan, ma ko to bio.Treba pod hitno razresiti sadasnje rukovodstvo duznosti,grad mora stati iza Fk Vojvodina,da sanira sve dugove i obezbedi godisnji budzet oko 2.000.000e.sto garantuje evropu i titulu u skorijoj buducnosti,u suprotnom klub je vec na ivici ponora.
" Šta će nama Hektor Kuper kad je nama ĐUMI super". sve čestitke Đumiju, i želim mu da bude prvi trener Voše koji će u Novi Sad doneti pehar pobednika kupa, a što se Čelareva tiče, sada bi uprava trebala da udari kontru Lavu i da se dogovori sa apatincima, jer i oni sada prave Becks koji je i onako bolji od Tuborga, a i jače udara, a i malko je jeftiniji što je ako se slažete samnom dovoljna preporuka da od stranih piva pređemo na Becks!
Bitan je,bitan mnogoprijatelj PRIJATELJA wrote:Trener je u sadasnjoj situaciji nebitan, ma ko to bio.

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .