Kad razmislis, zar to vec odavno nije tako? Izracunaj sve sudijsko navlacenje za njih i taman dodje na to da moras svaki put biti makar za tri gola bolji od njih da bi imao bilo kakve sanse da izvuces nesto iz utakmice...grof zekula wrote:...uskoro će tražiti da im utakmice počinju tako da vode 2:0...
Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
Par nas je pokrenulo inicijativu da se ova gore slika maksimalno promoviše gde god je to moguće. Zamolio bih i vas da učestvujete u tome. Postavljajte je na druge forume koje posećujete (a gde može biti navijača Vojvodine), šaljite je drugarima i OBAVEZNO je do četvrtka postavite kao "profil sliku" na FB-u (koliko god to smešno zvučalo, danas skoro da nema osobe koja tamo nije registrovana)!!!
Ako stvarno toliko volimo Vojvodinu, hajde da svi damo bar mali doprinos, koji će rezultirati velikom podrškom našem gradu i klubu sledećeg četvrtka!
Ako stvarno toliko volimo Vojvodinu, hajde da svi damo bar mali doprinos, koji će rezultirati velikom podrškom našem gradu i klubu sledećeg četvrtka!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Slazem se sa tobom Milane. Pre svega pokazimo javnosti da je ovo treca navijacka grupa po brojnosti. I da ozbiljno racunamo na finale Kupa, da se ne plasimo niti postujemo protivnika. Nisu nepobedivi, mi samo moramo uci u utakmicu hrabro.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Svaka cast onima koji su jos optimisti i koji jos misle da ce nasi uci hrabro u mec.Delio sam to misljenje do pre nekoliko dana...ali po meni realnost sasvim drugacija...daj Boze da gresim...kao i u Novom Sadu,otici cu zbog Vojvodine,a ne zbog njih(igraca)...Kamenica wrote:Nisu nepobedivi, mi samo moramo uci u utakmicu hrabro.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Upravu si...ne kazem ja..i u meni ima neki tracak nade da ipak mozemo nesto...ali ja pre svega mislim da je ta utakmica namestena..ali kao sto sam rekao,ja cu ici i zbog Vojvodine,a i zbog tog nekog tracka nade...al mozda i nije namesteno,ne znam ni sam sta vise da mislim...pogotovo posle ove ''pretnje'' Djurica....Kamenica wrote:Treba verovati. To je sve... I ja idem zbog kluba prvenstveno, ali ako ovako razmisljamo sada, ne trebamo ni ici onda.
Djuric je krojac, a ne fudbalski radnik po zanimanju. Zato te njegove pretnje ne piju vode. Treba samo bez mnogo talasanja i histerisanja, uci u Kup utakmicu, momci koji istrce moraju biti noseni nasom pesmom kao na "Karadjordju", pa sam siguran da ni pobeda nece izostati.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Daj Boze da si upravu...pa da svi slavimo pobeduKamenica wrote:Djuric je krojac, a ne fudbalski radnik po zanimanju. Zato te njegove pretnje ne piju vode. Treba samo bez mnogo talasanja i histerisanja, uci u Kup utakmicu, momci koji istrce moraju biti noseni nasom pesmom kao na "Karadjordju", pa sam siguran da ni pobeda nece izostati.

http://www.youtube.com/watch?v=mST_cOMg ... r_embedded
Last edited by Zeljafcv on Sat Apr 10, 2010 4:59 pm, edited 1 time in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Званична клупска химна из 1981. године
http://www.youtube.com/watch?v=oeAwmmsjois
http://www.youtube.com/watch?v=oeAwmmsjois
-