Moglo bi da se iskoristi da se pre utakmice izvrsi pritisak na sudiju. Ono, prosli put si nas ostetio, samo te gledamo...ice wrote:Loše vesti.Nadam se da su u klubu bar malo obratili pažnju na ovo, a ne da ih je kao i obično baš briga za sve i da nemaju pojma šta se dešava.
Ice, ne zelim da kvarim atmosferu pred mec, mnogo ljudi se sprema da ode u Beograd i podrzi voljeni klub. Sa druge strane, ne mogu da se suzdrzim, opet osecam mucninu u stomaku. Mi jesmo mali klub, iluzorno je tvrditi suprotno. Zamislimo situaciju da je blizancima u mecu protiv Vose pri rezultatskom deficitu od 2-1 ponisten gol u nadoknadi vremena. Sudija bi morao potraziti azil, mi cemo opet cutke preci preko cele price.ice wrote:Loše vesti.Nadam se da su u klubu bar malo obratili pažnju na ovo, a ne da ih je kao i obično baš briga za sve i da nemaju pojma šta se dešava.
Zapisnik sa utakmice 20. kolo Vojvodina - partizan wrote: Glavni sudija: Mihajlović Danilo
Pomoćni sudija: Minić Milan
Pomoćni sudija: Jovanović Vladimir
Četvrti sudija: Mažić Milorad
Izvinjavam se zbog dizanja buke i konfuzije, na bratskom sajtu sam procitao da nam je Vukadinovic sudio i u 20. kolu.Zeljafcv wrote:Pokrao nas je Mihajlović Danilo, a ne Vukadinović! Linijske sudije za Kup nisu iste kao u 20. kolu.
Zapisnik sa utakmice 20. kolo Vojvodina - partizan wrote: Glavni sudija: Mihajlović Danilo
Pomoćni sudija: Minić Milan
Pomoćni sudija: Jovanović Vladimir
Četvrti sudija: Mažić Milorad
Stisnuce on zube, pitanje je koliko ce biti efektivan?ice wrote:Ako Vule ne bude mogao da igra, neće nikako valjati.
Potpisujem svaku rec odavde. Uzmimo i motiv,bice verovatno dosta gledalaca , menadzera, ne bi ovo bio trenutak da se forsiraju igraci poput:Lakica,Nestorovica,Stjepanovica,... vec da se napravi sledeca varijanta. Moja opcija: Brka, Vule , Plec, Karan ,Tumbas ,Meda, Adjuru ,Novakovic na levo ,Smiljanic desno, Mereba i Mrdja, alternative Tadic, Djurovski i Mudrinski...ristoo7 wrote:Мислим да ће судије добро одрадити посао(за једног сам сигуран), нервира ме што смо већ почели да се вадимо на судије, а утакмица није ни почела, са таквим ставом не можемо ништа велико постићи.
По мени је кључна ствар да не примимо гол у првих 15 мин. као што редовно примамо против партизана. По мени што више издржимо да не примимо тај први гол то више добијамо. Наравно не мислим да играмо бункер, а и немамо играча који су способни за то. Притисак је велики на играче партизана и не подносе га баш добро. По мени највеће проблеме нам могу задати Дијара, Томић и Давидов зато што нема ко да трчи за њима и наравно лопте које шаљу Ломић и Петровић. Треба напасти њиховог голмана, то им је најслабија тачка, само још да нађемо неког ко ће да га тестира. Неки скаути су најавили присуство па се надам да ће се Тадић и Мрђа тога сетити, ваљда овај други неће тражити његових пет пенала колико мисли да му следује по утакмици. Несторовић би по мени ову утакмицу требао да гледа са трибина не знам докле више да се бламира човек. Тренер је рекао да наша деца не заслужују тренутно да играју, само се питам како Несторовић може да заслужи, нек пусти мене на тренинг, жив би се убио али зато не би лопту пипнуо на првенственој. Кажу да је утакмица огледало тренинга, ок, вероватно јесте али не увек пошто смо већ видели да некима треба више времена да се уклопе.
Моја идеја, савет је, ако ико ово све прочита пошто знам да сморим је да се сада да шанса Смиљанићу и још некима који су спремни довољно али постоје неки проблеми. Смиљнић уђе у игру или крене од почетка, добије шансу, жели је јако и верујем да ће боље одиграти од неких других који играју, лепо одигра или лоше, свеједно и она му се каже, дечко ако хоћеш да играш може али нема тога, тога и тога и крај приче. Једноставно им треба дати нешто да загризу, да виде да то није тако далеко и да дају све од себе да наставе пут којим су кренули.