Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
-
Danas se DESILA VOJVODINA KAKVOM JE NAVIJACI ZELE!!!!! Mnogo sam srecan!!!!Panucci wrote:JA NE VERUJEM!!!! mi pravimo faul u 90 min na ivici njihovog sesnaesterca, Tadic u 80 na mestu levog beka....NE VERUJEM....
MOMCI SVAKA CAST, TAKO SE IGRA ZA VOJVODINU!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala svima koji su bili na stadionu Partizana!!!!

Koliko smo samo svi pisali ovde...Sva nasa filozofiranja, prepucavanja, pisanija, kritikovanja....A samo smo ovo zeleli...ne mislim samo na pobedu, cistu da cistija ne moze biti....samo da pokazu ovakvo htenje...samo to...pa jesmo li tako puno trazili???
jos jednom...Sve cestitke, sve i jednom nasem igracu!!!!
jos jednom...Sve cestitke, sve i jednom nasem igracu!!!!
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
- One and only
- Lala sa zapada
Nisam mogao na utakmicu, eh, kakav mec sam propustio!
Nemoj neko da organizuje izbor za igraca meca!
Svaki momak koji je nosio sveti dres je igrac meca!
Brka skinuo iz gornjeg ugla kada je bilo samo 2-1. Karan dominantan u skoku, Plec maestro! Maestralno je sve pokrivao, izlazio i pokrivao ledja Tumbi! Tumba i Vule su imali energije do neba.
Djura je bio sigurniji u distribuciji lopte u nastavku, Meda imao odlicnu povratku kod gola. Novakovic je vrhunski zatvorio mnoge zacete akcije po boku. Djurovski dao gol za pamcenje, nisam verovao da ima toliko snage u sutu!
Tadic i Mrdja su nam svima zapusili usta. Tadic vrhunski, 2 asistencije, plus je gomilu puta izludjivao partizanovu odbranu. Sto mi je najdraze, na kraju je trcao i u jednoj situaciji vratio se pred nas kazneni i pokupio loptu.
Mrdja, fantasticna realizacija, fantasticna!

Nemoj neko da organizuje izbor za igraca meca!

Svaki momak koji je nosio sveti dres je igrac meca!
Brka skinuo iz gornjeg ugla kada je bilo samo 2-1. Karan dominantan u skoku, Plec maestro! Maestralno je sve pokrivao, izlazio i pokrivao ledja Tumbi! Tumba i Vule su imali energije do neba.
Djura je bio sigurniji u distribuciji lopte u nastavku, Meda imao odlicnu povratku kod gola. Novakovic je vrhunski zatvorio mnoge zacete akcije po boku. Djurovski dao gol za pamcenje, nisam verovao da ima toliko snage u sutu!
Tadic i Mrdja su nam svima zapusili usta. Tadic vrhunski, 2 asistencije, plus je gomilu puta izludjivao partizanovu odbranu. Sto mi je najdraze, na kraju je trcao i u jednoj situaciji vratio se pred nas kazneni i pokupio loptu.
Mrdja, fantasticna realizacija, fantasticna!
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- KoKanidja
KoKanidja wrote:Slazem se oko Adjurua, nisam mogao da verujem da je ovako los.
Pa on ne samo da ne moze da doda tacno nego je poceo i da smeta nasima.
Onakav KURTONSKI GOL IZ NICEGA samo mi mozemo da primimo u 45-tom minutu. Neverovatno bre.
Sad cemo im jebati mater u picku u drugom.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
- Red Marquis
- Moderator
1.Koji sam ja majmun što nisam otišao u Beograd. Ali nema šanse da me finale ne vidi.
2.Svi oni koje smo kritikovali, danas su igrali kako treba. Mrđa, Mario, Duća...a ovaj poslednji stvarno...sad se tek vidi koliko se on ne trudi inače...
3.Ađuru treba na sledećem treningu da samo vežba dodavanje
4.Jako mi je drago zbog Đumija...popuno je taktički nadvisio Plavog...
5.Ne sećam se kad sam poslednji put neki naš meč sa blizancima pratio na tv-u...nije to za mene...nemam, srećom, naviku da grickam nokte, ali sam danas grizao prste od napetosti...
Više nas ne pišu na tv-u VOJ, već VNS
I neprocenjivo za kraj, odjavna špica kreće a sa severa se čuje...DA JEBEMOOO, DA JEBEMOOO...neprocenjivo.
2.Svi oni koje smo kritikovali, danas su igrali kako treba. Mrđa, Mario, Duća...a ovaj poslednji stvarno...sad se tek vidi koliko se on ne trudi inače...
3.Ađuru treba na sledećem treningu da samo vežba dodavanje
4.Jako mi je drago zbog Đumija...popuno je taktički nadvisio Plavog...
5.Ne sećam se kad sam poslednji put neki naš meč sa blizancima pratio na tv-u...nije to za mene...nemam, srećom, naviku da grickam nokte, ali sam danas grizao prste od napetosti...
Više nas ne pišu na tv-u VOJ, već VNS

I neprocenjivo za kraj, odjavna špica kreće a sa severa se čuje...DA JEBEMOOO, DA JEBEMOOO...neprocenjivo.

Io odio Belgrado
- One and only
http://www.youtube.com/watch?v=zYk9SSAbYtEOne and only wrote:Red Marquis wrote: I neprocenjivo za kraj, odjavna špica kreće a sa severa se čuje...DA JEBEMOOO, DA JEBEMOOO...neprocenjivo.
Zurkaaaaaaaaaaaa....