Ja ovde moram da se ogradim bodljikavom zicom
Mislim da je opste poznato da sam jedan od retkih na forumu koji je zaslepljen verom u postenje u svim sferama ove nase drzave,pa i u ovaj fudbalski sampionat.
Mislim da jedino ja jos uvek na forumu "branim sudije" tj. mrzim da slusam zalopojke na lose sudjenje,jer nazalost,one nista ne mogu promeniti - sudijska je poslednja.A tako i sto se rezultata tice.Bilo koje ekipe,pa i nase.Ceo zivot verujem da je sve med i mleko,da je sve posteno.Znam da mnooogo gresim,ali nazalost,moj sklop kao osobe je takav i ja se ne mogu menjati.Samo jedan jedini mec sam posumnjao kad je Vosa u pitanju,i dan danas mislim da je on bio namesten,iako naravno nemam nikakav dokaz,ali eto.... neki unutrasnji osecaj mi kaze.... (mislim da vecina vas,pa cak i Djumi zna na koji mec mislim).
A sve ovo sam poceo pisati samo iz jednog razloga,da bih objasnio svoj "crv sumnje" vezan za mec sa Partizanom.Naime,nisam rekao da je mec namesten,nego mi jednostavno ponasanje igraca,koje,priznacete ne poznajem(o) jedan ili 100 dana... vec godinama,odudaralo od tkzv.standardice.Vec sam pisao,da mi ni dan danas nije jasno odakle recimo Tadicu onoliko samouverenosti (i to samo tih 90 minuta),odakle mu muda za onakve driblinge (i to u kojoj situaciji kluba,u kom mecu i prilikom kog rezultata),odakle Mrdji onoliko sigurnosti,da hladnokrvno postize golove glavom,kad ranije nije mogao pogoditi loptu kako treba,a ne sad ovako iz buketa.... Odakle onoliko malo suteva u gol od strane domacina.... iskreno,voleo bih da Vosa svaki mec odigra tako i na tom nivou... ali... da li je to izvodljivo,bar jos jednom,ako ne vise puta!?
Zato kazem,da sam neko ko je tad prvi put gledao Vosu,rekao bih "imate tim skockan do jaja i extra trenera",ali za nekoga ko "zivi" sa Vosom... sve se odigralo pomalo nestvarno.E sad,Djumi mi je malo u prethodnom postu pojasnio neke stvari,to sa taktikom,rizikom... BINGOM!!!!
Ali... ako bar jos jednom ne ponovimo takvo izdanje,zelju,nadmenost,sigurnost,trud.... rezultat je najmanje bitan... moj crv sumnje ce i dalje ziveti.
p.s.postoji nekoliko forumasa kojima sam privatno pricao da me u proslom Djumijevom mandatu strasno nerviralo kukanje na sudije,posle svake utakmice (opravdano ili ne... objasnio sam u u vodu neke stvari),i posto vidim da se tu situacija sad iz korena promenila,moram odati licno priznanje NASEM TRENERU!!!!