Ne ide to tako prijatelju. Trenera smo promenili ko ja carape. Djumi je dosao u nezgodni cas po njega. Nemoze on da ove ekipe napravi cude za tako kratak period. Gledano ove sezone smo igrali dobro samo na momente. Kod Stepija mozda u pocetku, kod Sose se i ne secam posto je on poceo famozni niz nasih poraza. Ovde ni iskusni trener nista nebi puno mogao. Nije da branim Djumija ali mislim da covek treba prvo da se pokaze pa onda da ga pljujemo u nasem dobrom maniru. On je osim timom usao u Finale kupa i ako je odigrao samo taj mec sa Partizanom, ja se ne secam kada smo mi dali tamo 3 gola jer vecina rezultata je bilo 1:0. Jos ako osvoji protiv Zvezda pa zar to ne govori onda kakav je trener. Nama ne treba novi trener vec bolji igraci. Ko ce da nauci Djurovskog da utakmica traje 90 a ne 45 minuta. Ko ce Slavenu reci da se okane vise te lopte koje drzi kao da je od zlata. Da Brka ima oko 190 do 200 cm da moze da skoci po loptu da Djura predstane da dodaje protivnickim igracima ima tu dosta da se radi. Ima period od 6-7 utakmica do kraja priliku da se pokaze ako pomaka u igri nema lako ce i on sam otici. Ima i danas priliku ako pobedi to ce biti prva pobeda naseg tima u gostima jos od Spartaka.smor wrote:Srpski Murinjo, formacije buducnosti, Bingo..... a na terenu nista od toga.
Koliko sam bio srecan zbog novog trenera, toliko mi sada nebi bilo zao da ode, nadam se da gresim, ali sudeci po dosadasnjim utakmicama sa novim trenerom mi igramo ocajno, puno price a rezultata nigde.
Iskreno, vise bi voleo da igramo pravi muski fudbal, pa makar izgubili kup i zavrsili na 10 mestu, ali da nikada vise ne gledam ono protiv BSK-a, Spartaka, Zvezde.......
ps.Znam da je nemoguce, ali mi se cini da smo i sa magistrom igrali bolji fudbal nego danas.
Cujem lepe vesti o Mojsovu navodno je nas. Sada cemo videti sta ce biti po tom pitanju.
Ovu sezonu treba da Djumi odradi kako zna i ume. Losiju sezonu ne pamtim i kada se bude sumirala treba je uzeti kao jedno merilo kako vise ne treba da se radi.