Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
postman

Post by postman »

Mislim da pojedinci na ovom forumu umeju da budu vrlo nerealni i da traze uspeh preko noci,sto je,po mom misljenju,nemoguce.Hteli bi i da igraju nasi klinci i da odjednom,pobedjujemo sve zivo,i to ubedljivo.To nijednom klubu na svetu nije uspelo,nikada.
Fakat :
Djumi je dosada postepeno ili odjednom dao sansu sledecim igracima iz podmlatka :
Mitosevic,Novakovic,Mudrinski,Smiljanic,Katai,Karan,Medojevic (To je sedam igraca,istina, Meda je igrao i ranije) a tu su i Brkic i Tadic,to je devet (9) igraca iz podmlatka.Pa ja ne znam nijedan primer slican u Evropi a ne u ovoj jadnoj Srbiji !
To da ekipa igra sa puno oscilacija to je tako normalno.Potrebno je vreme da se kockice sloze i mislim da dogodine ,uz dva -tri pojacanja ,prvenstveno u odbrani i eventualno jedan robustan centarfor u odbrani (da zameni Mrdju,koji ce verovatno otici) mozemo konacno stvarno napasti i titulu.
Za kraj,naravno da i trener podleze kritici (konstruktivnoj) ali mislim da Djumi MORA imati kredit veci od uobicajenog jer viziji treba vremena a mislim da je ova vizija PRAVA !
Kup je Nas !

EDIT: Napisao sam robustan centarfor u odbrani :oops:
Izvinite, mislio sam, naravno u napadu. Cist lapsus !
tulip

Post by tulip »

postman wrote:EDIT: Napisao sam robustan centarfor u odbrani :oops:
Izvinite, mislio sam, naravno u napadu. Cist lapsus !
Nisi mnogo pogrešio, jer bi mnogi robusni centraforovi bili bolji od ovih naših štopera, igrajući i u odbrani... Šalim se naravno.
Slažem se u potpunosti i podržavam tvoje razmišljanje u gornjem postu.
DAJ GOL!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Voša sve više počinje da liči na sebe.

Bravo za Djumija
:cheers:
ice

Post by ice »

Podrška Djumiju i neka samo tako nastavi.

Ja sam mišljenja da nam novi napadač ne treba ako ode Mrđa.I to nikako.Imamo Bilbiju, Mudrog, a tu je i mladi Šušnjar.A ionako često igramo u formaciji sa jednim napadačem.Ako dovedemo novog, plašim se da Mudri i Šušnjar neće često izlaziti na teren, a biće odlični sledeće sezone.
Treba nam štoper (ili dva ako se Pleč oprosti) , levi bek i to je praktično to.
Vratiti Stevanovića iz Borca i tako nam i na desnoj strani ne treba niko više.

Trenutno nam samo 2 igrača fale, međutim problem je što na tim pozicijama zaista škripi.Ajde doduše, Karan se ipak popravio (što naravno nije dovoljno za sledeću sezonu) , ali levi bek.....
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Treba nam štoper (ili dva ako se Pleč oprosti) , levi bek i to je praktično to.
Trebaju nam i adekvatne rezerve da pokrijemo sve pozicije u slucaju da se prvi igraci na njima povrede ili budu suspendovani zbog kartona. Znaci bar dva leva beka (jedan za prvi tim i jedan klinac kao rezerva, moze i iz naseg omladinskog pogona ako ima kakav dobar) i dva stopera (tri ako Plec ide, da ne moramo opet gledati Djurisica i slicne) od kojih jedan opet klinac, plus jos Karan i to bi bilo to.

Vezni red slazem se izgleda dobro pokriven sa ovim mladicima koji stasavaju, mozda bi ipak dobro dosao jedan onako bas visok i snazan napadac da bude alernacija za Bilbiju plus Mudri kao treca opcija kada jedan od ova dva ne bude mogao da igra.
ice

Post by ice »

Imamo i adekvatne zamene, pa tu su naši fantastični klinci.
Rezervni levi bek nam ne treba jer je tu Faber i on bi sledeće sezone mogao da igra po potrebi.
Zaboga, ne treba nam nikako čak 3 štopera, pa tu je i mladi Kovačević, a izgleda nam se i Mojsov vraća.
U veznom redu nam je tolika gužva da bi bila prava ludost nekoga dovoditi.
Najveća dilema stoji za napad, ali mislim da bi zaista bilo dobro ne dovoditi nikoga i ne trošiti novac.Bilbija bi mogao u potpunosti da istakne svoj potencijal, a kažem Mudri bi bio napadač-razbijač.Šušnjar bi bio rezerva, njega nikako ne smemo zaboraviti.Ako bi smo igrali redovno sa dva napadača, možda bi smo mogli nekoga kao rezervu jedino da dovedemo.
Buca

Post by Buca »

Ne treba zaboraviti ni Kengura,koji je standardan u Novom Sadu :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:Imamo i adekvatne zamene, pa tu su naši fantastični klinci.
Rezervni levi bek nam ne treba jer je tu Faber i on bi sledeće sezone mogao da igra po potrebi.
Zaboga, ne treba nam nikako čak 3 štopera, pa tu je i mladi Kovačević, a izgleda nam se i Mojsov vraća.
U veznom redu nam je tolika gužva da bi bila prava ludost nekoga dovoditi.
Najveća dilema stoji za napad, ali mislim da bi zaista bilo dobro ne dovoditi nikoga i ne trošiti novac.Bilbija bi mogao u potpunosti da istakne svoj potencijal, a kažem Mudri bi bio napadač-razbijač.Šušnjar bi bio rezerva, njega nikako ne smemo zaboraviti.Ako bi smo igrali redovno sa dva napadača, možda bi smo mogli nekoga kao rezervu jedino da dovedemo.
Ice, skoro da se u potpunosti slazem sa tvojim planom. :D Jedino bih ja doveo jos jednog napadaca. Susnjar i Mudri su zajedno proveli na terenu nekoliko minuta, a ja se nadam da su nase ambicije da se borimo za titulu sledece sezone. Bilbija je takodje mlad, a i povreda ume da ga izbaci iz takta.

U prelaznom roku cemo dobiti lepe pare za nase uslove na ime transfera Tadica, Mrdje i Djurovskog. Ja bih doveo Milovica, plus, mislim da je red da se malo odresi kesa za recimo nekog mladog i dobrog napadaca iz Brazila ili Argentine.

Vezni red nam je odlican, naravno, tu ne treba nista menjati.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Zaboga, ne treba nam nikako čak 3 štopera, pa tu je i mladi Kovačević, a izgleda nam se i Mojsov vraća.
Mojsova sam brojao kao jednog od te trojice, posto sigurno da ove sezone nece igrati za nas a pitanje je hoce li i ikada jer iako UEFA kaze da je nas jos uvek treba da se plati obestecenje za njega.
Buca wrote:Ne treba zaboraviti ni Kengura,koji je standardan u Novom Sadu :wink:
Jel' on jos uvek nas ili smo ga prodali?
ice

Post by ice »

Radoye wrote:
Buca wrote:Ne treba zaboraviti ni Kengura,koji je standardan u Novom Sadu :wink:
Jel' on jos uvek nas ili smo ga prodali?
Naš je.
Na zadnjim utakmicama se ustalio u ekipi, videćemo kakve će partije pružati.Ipak mislim da on nije ono što nama treba.
Pikado

Post by Pikado »

Ma sto se tice stopera , treba dovesti Milovica i njegovog kolegu drugog stopera , jer oni vec igraju zajedno , znaju se i to moze biti odlicno. A mi imamo mlade stopere koji nisu iskusni i ja verujem da bi nam bilo tesko sa njima. Naravno ako Plec ostaje onda je to druga prica.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Pikado wrote:Ma sto se tice stopera , treba dovesti Milovica i njegovog kolegu drugog stopera , jer oni vec igraju zajedno , znaju se i to moze biti odlicno. A mi imamo mlade stopere koji nisu iskusni i ja verujem da bi nam bilo tesko sa njima. Naravno ako Plec ostaje onda je to druga prica.
U metu :D
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Jambo

Post by Jambo »

Djumi uzmi Golica obavezno.
Butorovicu-THE END !!!
Krle

Post by Krle »

Mojsov dolazi i moze da igra cim stigne, bar je Brkati tako rekao u novinama. I slazem se da nam treba jedan iskusan napadac, stoper i levi bek. I to je to.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Davno sam obecao da necu pisati jer ovo nije klub koji sam voleo i za koji navijao al moram.Djumi,pozdrav od PRIJATELJA!Mislio sam da se nesto p[romenIlo kod tebe za ovih par godina ali sam pogresio!Jos uvek si samo dobar na prici, obecanjma i teoriji.Secas se sta sam ti nudio opkladu prosli put,Koliko godina neces posle Vojvodine videti prvu ligu.I nisi.I normalno opet nama prodajes one stvari za bubrege.Dokle brate?
Post Reply