26. kolo: Vojvodina-Jagodina 4:1

budababa

Post by budababa »

"Letelo perje na Karađorđu", beše jedan od naslova u elektronskim medijima nakon subotnje utakmice. Da su naši momci bili malo skoncentrisaniji, bilo bi tu materijala, bogami, za jedno solidno jastuče, te ostaje žal što nismo goste ispratili sa još ubedljivijim rezultatom. Pogotovo posle 2:2 u prvom delu prvenstva i kukanja po štampi kako su oštećeni prilikom našeg pogotka u zaustavnom vremenu. Računi su svedeni, doviđenja-prijatno Perici i kompaniji. Ne može čovek posle ove partije da bude nezadovoljan, ali daleko od toga da je svih 90 minuta bilo perfektno i bez padova. Kada čitavo vreme predviđeno za utakmicu budemo odigrali u ritmu u kojem smo izneli prvih 30 minuta, e to će onda biti Voša koja melje protivnike i kojoj nijedna ekipa Jako Smešne Lige neće moći da odoli. Hrabri to što mi, kada ozbiljno pristupimo meču, svakoj ekipi možemo da uguramo tri komada - bio naspram nas Partizan, Mladi Radnik ili Jagodina. U ovih subotnjih 90 minuta meča izdvojio bih prvenac Pleča (videlo se koliko mu znači), odlične role golobradih izdanaka Vošine škole, kao i buđenje davno uspavanih glavnih (bar po medijima) poluga našeg tima. Kod kornera i ostalih prekida lopta konačno ne leti kao da se sakriva od radara, imamo lucidnost u završnici, pojedince koji mogu da pogode iz slobodnjaka - dosta toga što nam je nedostajalo prethodnih sezona. Ali, što rekoše pojedini, da ne preteramo sa hvalom. Posao je daleko od završenog, hajde da vidimo kako će se stvari dalje razvijati. Viđeno u minuloj nedelji nam daje pravo da budemo oprezni optimisti, ali nije li nas Voša već toliko puta navikla da uradi upravo suprotno od onoga što je išlo u prilog činjenicama?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
the Gari

Post by the Gari »

Kako nam je samo svima nama trebala jedna lepa fina rutinska pobeda...

Posle ovakvih dana shvatim da je bolje da se što manje oglašavam na ovom forumu: kada izgubimo, igraču petljaju i ponašaju se kao znate već šta (naravno ne svi) i kad sam besan i razočaran, onda mogu da mrsomudim ovde i da pljujem sve redom (od kapitena pa nadalje), a sada mi nekako sve lepo i nemam ništa pametno da kažem. Bolje je ovako. Nadam se da i još nekoliko dana posle finala neću imati inspiraciju!

PS Jedino što moram istaći jeste veliko zadovoljstvo igrom osam momaka poniklih na "Vujadinu Boškovu" (uz usvojenog Vuleta :) ). Naši momci, polako ali sigurno, odrastaju. In front of our very own eyes!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Xomep182

Post by Xomep182 »

grof zekula wrote:
Xomep182 wrote:
kej wrote:U Dnevniku pise da je Djurovski uputio centarsut kod prvog gola. I u proslom kolu je isto neko pomesao Mitosevica i njega, pa je i tad Djurovski bio asistent kod prvog gola. A nije da bas lice. Gledaju li ti izvestaci utakmicu uopste? Sve u svemu, svaka cast obojici za jucerasnju partiju.
To sam i ja primetio, slicno je bilo i protiv OFK-e kada je Mudrinski dao gol, a vecina objavila da je dao Tadic...
Novinari se u loži međusobno konsultuju, a najgore je kad to urade pogrešno! I u "Večernjim novostima" piše da je Mario centrirao kod prvog, a Vulićević kod drugog gola. Obe informacije su netačne... Ko sad od njih (novinara) mari za to?
Pa, znam, ali brate..ako vec radis neki posao, pa uradi ga profesionalno, i kako treba, sam si ga izabrao niko te nije motkom naterao na to..
ice

Post by ice »

Pa ako ćemo već da gledamo statistiku vezano za Jagodinu, onda smo mi dobili ekipu koja je u prethodna dva meča dala 7 komada BSK-u u gostima i Spartaku kući.Istom onom Spartaku koji je nas dobio.I sam Djumi je rekao da je Jagodina kvalitetnija od Spartaka i OFK-a i ja se sa njim slažem, iako OFK po kvalitetu nije daleko.
Što se tiče Ađurua, mogli smo da vidimo i kako izgleda naša igra sa njim, u ofanzivi ama baš ništa nije uradio za celu sezonu osim na utakmici sa Čukaričkim u trećem kolu, a što se tiče defanzive, bio je dobar i tu nema zbora, MEĐUTIM, puno je pao u formi pa mu sada ni to ne ide.A o nedisciplini da i ne pričam, strah me je već kada pomislim na eventualni konflikt sa nekim ciganskim igračem u finalu kupa.Od Kule pa do Spartaka, on tu drži neki kontinuitet.Setio sam se i činjenice da Ađuru pre dolaska kod nas u Javoru nije igrao maltene celu polusezonu za razliku od Vuleta, možda i to nešto govori.
Ne kažem ja da nam publika sa Spartaka ne treba, ali ljudi razmislite malo šta pišete, ako tražite da Djumi ne iznosi sve stvari ovde na forum, onda nemojte i ovakve stvari pisati pre finala kupa i odvraćati od puta one koje se eventualno dvoume.Pa čitajući neke vaše postove, verovatno nekom od gostiju foruma pada na pamet da ne ide na finale kupa.
Hajde da probamo da isprovociramo našim pisanjem što više ljudi da odu za Beograd.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Mali Boba Novaković je dete Limansko i sin Domexa i podrazumeva se da kida za boje kluba. Inače, redovno bio u Firminom kopu dok je bio dete.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Jambo

Post by Jambo »

Vojvodina sada ima Vojvodjanski miris ! Brka,Duca,Meda,Smiljanic,Mudri,Vuk,Katai,Karan,Boba.Lepo,lepo !
Butorovicu-THE END !!!
Locked