Stigoh na posao, nervozan - probudio sam se sat vremena ranije i vrteo isti scenario u glavi. Brdo sveta po gradu, u vozu i na stadionu. Ne sumnjam da će nas biti puno, iz mog okruženja ne znam čoveka koji ne ide, čak i oni što su apstinirali godinama. Ovo će mi biti treće finale koje gledam uživo. I treći put protiv iste gamadi. Ne interesuje me šta treba da se desi danas da uzmemo taj kup, spreman sam da poderem grlo, da trpim glad, žeđ, punu bešiku i policijsku torturu, ali hoću da se danas vratimo za Novi Sad kao pobednici i da napravimo feštu na Miletiću. Hoću da sutra odem na posao pijan, neispavan i zadovoljan, sa saznanjem da se svi oni Vojvodinaši na nebu zadovoljno smeškaju jer je neko na zemlji doživeo ono što oni nisu za života. Nekada je za ostvarenje sna potrebno 100 godina, a nekada koju godinu manje Idemo, samo borbeno!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa wrote:Stigoh na posao, nervozan - probudio sam se sat vremena ranije i vrteo isti scenario u glavi. Brdo sveta po gradu, u vozu i na stadionu. Ne sumnjam da će nas biti puno, iz mog okruženja ne znam čoveka koji ne ide, čak i oni što su apstinirali godinama. Ovo će mi biti treće finale koje gledam uživo. I treći put protiv iste gamadi. Ne interesuje me šta treba da se desi danas da uzmemo taj kup, spreman sam da poderem grlo, da trpim glad, žeđ, punu bešiku i policijsku torturu, ali hoću da se danas vratimo za Novi Sad kao pobednici i da napravimo feštu na Miletiću. Hoću da sutra odem na posao pijan, neispavan i zadovoljan, sa saznanjem da se svi oni Vojvodinaši na nebu zadovoljno smeškaju jer je neko na zemlji doživeo ono što oni nisu za života. Nekada je za ostvarenje sna potrebno 100 godina, a nekada koju godinu manje Idemo, samo borbeno!
Evo da i ja napisem po koju.. kuva u stomaku od sinoc, to je dobar znak, slicno je bilo i za polufinale.. Iako ne spadam u mladje navijace ovo ce mi biti prvo finale na koje idem i nadam se da ce biti kao u nasoj narodnoj "prvo pa musko". Vojvodinasi, simpatizeri, firmasi vidimo se na stadionu da zajedno pesmom vodimo nasu Vosu do kraja i uzmemo kup, u inat svima..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Ja sam na poslu do 20h. Bice to luda voznja kuci,da bih tacno u 20:10 bio pred TVom.Iskreno,nikada u zivotu od kako navijam za Vojvodinu,nisam imao ovolika ocekivanja i nadanja... Sve se eto odjednom okrenulo,svi smo kritikovali ovaj tim vise nego ijedan do sada.... evo im prava prilika da nam se revansiraju!!!! SRECNO!!!!
Овде је пола 6 ујутру и још нема спавања, тресем се, а ускоро ћу почети и да плачем од муке што нисам са Вама свима и свим мојим другарима што воле Војводину. Јако сам несрећан због тога.
Једино се стварно искрено надам да неће бити пенала, јер ћу се убити пре извођења. Ко бре то да гледа и остане нормалан после.
СВИ КОЈИ СТЕ ОТИШЛИ - ВЕЧЕРАС СТЕ СВИ ВИ ФК ВОЈВОДИНА !!!
ДОБРО ВЕЧЕ, ДОШЛИ СМО ПО КУП !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Bogdan96 wrote:Ја требао да идем са ујаком и деда ујаком и обојица се разболели и немогу због посла
Излудећу пред Твом
Bogdane, nema izgovora! Put pod noge, na voz sa Firmom, pravac beograd!!! Ljudi preko bare bi mnogo dali da imaju mogućnost dolaska na utakmicu (neki su i prevalili ogroman put da dođu), tako da ovo što si naveo ne sme biti opravdanje!!!
Da li ima neko ko ide KOLIMA ili KOMBIJEM a da ima 2 mesta slobodna? Racunali smo na buseve ali jbg... Isli bismo na jug vozom ali burazer treba da se ukljucuje za jednu novosadsku radio stanicu koja prati Vojvodinu tako da moramo biti na istoku za koji imamo i karte...
Naravno, ufur za gorivo se podrazumeva...
Ako ima ljudi dobre volje a do jaja bi nam pomogli, neka se jave na pm
EDIT: Zaboravio sam da napisem, ako nesto znaci, da nam prevoz treba samo do tamo, a za nazad imamo varijantu...
WestSide wrote:Da li ima neko ko ide KOLIMA ili KOMBIJEM a da ima 2 mesta slobodna? Racunali smo na buseve ali jbg... Isli bismo na jug vozom ali burazer treba da se ukljucuje za jednu novosadsku radio stanicu koja prati Vojvodinu tako da moramo biti na istoku za koji imamo i karte...
Naravno, ufur za gorivo se podrazumeva...
Ako ima ljudi dobre volje a do jaja bi nam pomogli, neka se jave na pm
EDIT: Zaboravio sam da napisem, ako nesto znaci, da nam prevoz treba samo do tamo, a za nazad imamo varijantu...