Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
Kamenica

Post by Kamenica »

Evo ja sa mobilnog da napisem par stvari. Pre svega pokazali smo navijacku kulturu, predstavivsi klub i grad iz koga dolazimo u najboljem svetlu. 2 miliona indijanaca na jednom mestu, pljuvanje, podrigivanje oko stadiona, samo su sitnice koje smo videli mi koji pratimo Vosu- protiv ciganije.

Porazavajuce je da nismo u finalu kupa, postigli nijedan gol- da je to i dalje tako.

Ali da krenem nekim redom. Plec je jos i super odigrao, s obzirom na godine. Vule je izgoreo da bi dokazao da je odlican fudbaler, da bi pokusao da dokaze kako je on taj, na koga treba racunati u buducnosti.

Video sam da je Djumi davao izjavu, ali nisam cuo sta je rekao- neko je napisao da je izjavio kako je sut Mrdje i odbrana Stamenkovica uticala na zivotni put Vose. Nije istina, pomalo glupa izmena Djurovskog i bacanje u vatru Mitosevica je ono, sto je presudilo nama. Mario je taman odigrao solidno na sredini imao je dva-tri dodavanja... I to vezana, ne znam da li ste primetili- kasapila su ga po trojica. Mnogo puta cisti prekrsaji nisu svirani. Kada smo imali loptu u nogama, cigani posezu za najprljavijim oruzjem, a to je cupanje, samaranje itd. Mario je ponovo pokazao da ima testise, da se ne povlaci i da ne bezi od sranja.

Ne mogu oni, cak ni po cenu neizlaska u Evropu da ugase ljubav prema nasem klubu. Mi treba da zbijemo redove, Djumija treba pustiti da radi svoj posao, kako zna i kako ume. A formula za uspeh se gradi godinama. Doci ce i nasih pet minuta. Sto se tice taktike, posle bitke svi smo generali, ali ja licno nemam sta da zamerim nasoj ekipi.

Mali Karan je ispao iz igre jedno 15 puta, ali tu su trebala biti uvek dvojica da na brzinu, rotacijom isprave greske i da otklone opasnost ispred Brke.

Do juce nismo umeli da povezemo dva dodavanja, a sada smo za 90 minuta igrali pravi, evropski fudbal- koliko smo mogli naravno.

Uzalud im ovaj kup, negde u njima je paorski koren. Od klempavog Dostanica, preko robijasa Lukica.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A bas danas komentarisem sa drugarom,sta u zivotu samo fudbal moze da rezira.... pricamo,kako smo danas ljuti protivnici Zvezde,a ako slucajno puknemo,u subotu moramo biti njeni najveci navijaci.... strasno :lol:

I inace,nema mesta neraspolozenju... zadovoljan sam vidjenim... pravi prvoligaski ovaj... pravi KUP mec... bespostedna borba i cestitam protivnickoj ekipi!!!
Image
Passion

Post by Passion »

Evo samo da pitam...kad sam video na TVu juznu tribinu,bio sam sokiran...menije delovalo ko da ima 3500 ljudi...al posto ja nemam mere i ne znam da procenjujem...da li neko moze da mi kaze otprilike kolko nas je bilo na jugu?
shecky

Post by shecky »

Vojo samo ti navijaj za zvezdu..evo ja cu radije za Spartak u uefa ligi..
Ma kakvih smesnih 3500 ... castim ako kazem 1000 bice realno negde oko 800 ,dok je 2007 bilo min. 2000 ljudi.
Passion

Post by Passion »

shecky wrote:h 3500 ... castim ako kazem 1000 bice realno negde oko 800 ,dok je 2007 bilo min. 2000 ljudi.
Kazem ti da neznam da procenjujem :D
Kamenica

Post by Kamenica »

Sto se tice cifre, koliko nas je bilo na jugu. Ja bi' rekao da nas je bilo negde oko 1.000.

Sto shecky kaze, radje cu da navijam za Spartak u LE, nego sto cu da bodrim smrdljivu ciganiju- da se kao sazali i obezbedi nam izlazak u Evropu. Treba zbiti redove, pa lagano na jesen. Napredak se vidi.
Last edited by Kamenica on Wed May 05, 2010 11:19 pm, edited 1 time in total.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
shecky

Post by shecky »

Mada je to najmanje bitno ,bitno da smo opet poduvali ,al ko nas je.... ,verovatno i nismo za bolje.
@kamenica , to sam ja rekao ne Bogdan
baj d vej ,hah zaboravite na cuvenu sledecu sezonu ,ja bar to slusam vec skoro 20 godina ,a naravno da ne govorim o tome da ostajemo bez pola tima , a doce nam opet vedete svetskog fudbala ,tako da mozemo biti spokojni da ce nam biti zagarantovano 4-5 mesto.
Last edited by shecky on Wed May 05, 2010 11:22 pm, edited 1 time in total.
Stexman

Post by Stexman »

Bogdan96 wrote:Evo samo da pitam...kad sam video na TVu juznu tribinu,bio sam sokiran...menije delovalo ko da ima 3500 ljudi...al posto ja nemam mere i ne znam da procenjujem...da li neko moze da mi kaze otprilike kolko nas je bilo na jugu?
Po mojoj proceni oko 1000, mozda 1500. Meni je to izgledalo, hm sta da kazem a da se niko ne uvredi, bolje nista...

Podcenjivani Adjuru i Plech, danas odlicni, najbolji. Meda slab neocekivano, Karan slab ocekivano, Mario se usredsredio na borbu umesto na igru, Mrdja bez pravih lopti nista, Tadic nije igrac za velike utakmice.

I neko rece, mali smo klub... e pa jesmo... i tako ce biti sve dok se sistem rukovodjenja ne promeni!
021

Post by 021 »

Osvojićemo Kup, daćemo 120%, zvezda je u frci... Svi jaki na rečima, a kad dođe prava stvar – ne mogu da prdnu! Očitali su nam lekciju. Napravili su majmune od nas, propisno nas istukli i nadtrčali. Poniženje najgoreg stepena. Doživeli smo neopisivu bruku da u finalu Kupa zvezda u 60. minutu vadi najvažnije igrače kako bi se odmorili pred derbi. Zaključak je da smo morali u Čačku igrati s prvom postavom. Ipak se pokazalo koji je naš rang.

Nakantali su nas drugi put uzastopno na identičan način. Kako li je samo naš vrli strateg mislio da ćemo u ovom sastavu i sa ovakvom taktikom uopšte imati šanse da pobedimo? A ja očekivao neko iznenađenje, improvizaciju, taktičku varku... Kakav sam kreten.

Ali ne, nemaju oni pojma. Mi smo bili bolji, ma razbili smo ih. Imali smo veći posed lopte i više kornera. Zvezda sad priča bajke kako su odigrali vanserijski, a to uopšte nije tačno.

Svi su večeras videli sve. Zna se ko može, a ko ne može. Znalo se od samog početka. Dame i gospodo, krug je zatvoren. Sezona je gotova, a mi gledamo u ćorsokak. 5. mesto u prvenstvu, za koje tek treba da se izborimo, to je naša relanost. Eto gde su nas doveli ovi igrači. Vreme je da klovnovska družina završi svoju misiju, te da bude rasformirana jednom zauvek. Zbogom kukavice i luzeri, beskrvna mrtva puvala, otpaci beogradski, šupčine svoje vrste!

P.S. GDE JE SMILJANIĆ, MAJKU TI BOŽJU?
soderstorm

Post by soderstorm »

shecky wrote:Vojo samo ti navijaj za zvezdu..evo ja cu radije za Spartak u uefa ligi..
Ma kakvih smesnih 3500 ... castim ako kazem 1000 bice realno negde oko 800 ,dok je 2007 bilo min. 2000 ljudi.
Tih 1000 navijaca koji su bili na stadionu su za ove Turcine bre kultura. Sedim na zapadu oko mene 2000 cigana u svim pravcima. Vredjaju, pljuju vicu Madjarske p i p Firmas. Onda povrs svega vidim klince od 9 mozda 10 godina kako vicu pravda za Urosa. Taj stub srpstva je sramota. Bez ozira kako smo igrali veceras mi smo za ove Turcine bre Evropa. Lako je njima da dodju 20 000 kada im je stadion na 5 minuta od kuce.

Smucili su mi se toliko da sam odlucio da krenem ranije kuci bar nisam pokisao.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

dogodine 100% sigurno

KUP JE NAS!!!

FK Sledeca Sezona :roll:
shecky

Post by shecky »

Pa tu si u pravu nema sta..
Mada oces da kazes da bi nas bilo 20.000 da se iglaro u NS? Ne razumem tu konstataciju stadion i 5 minuta..
Nevernik

Post by Nevernik »

Bilo bi i nas 20.000 da imamo 23 osvojena kupa.
Navijacka baza se jaca i razvija uspesima a ne konstantnim razocarenjima.

Odlicno je bilo veceras.
Pravi mali skolski cas luzerskog mentaliteta i malodusnosti.
smor

Post by smor »

Pa ovog forumskog trenera jedAn dostanic razvali u svemu, u znanju, tAktici, rezultatu...Vece sramote nema ( ejjj Dostanic ), rekao sam jednoM a sada i ponavljam za ovog djumija je i magistar bekvalac izmislio fudbal... Ajd djumi smaraj neke druge, Fk Srem, Fk Indjija, Fk Kabel ( moja preporuka, vasi kvaliteti ce tamo posebno da se iskazu ).... Jak na recima smesan na terenu, prazna prica, sistem 22. veka 10-0-1, srpski murinjo, hvala na nicemu i nemoras se vracati vise...
Last edited by smor on Wed May 05, 2010 11:42 pm, edited 1 time in total.
Stexman

Post by Stexman »

Tuzno jeste, ali mene vec polako prolazi bes! Navika je cudo.
Nisam se nadao porazu, bio sam ubedjen da cemo konacno uzeti taj kup ali opet ne boli me toliko poraz koliko sam mislio da hoce.
E to je ono sto je najgore od svega, navika.

Al ajde da malo okrenemo na smesnu stranu.
Pogledajte ovaj screenshot sajta dnevnog lista blic.
Anketa gde se pita da li ce zvezda uzeti kup, rezultat je fifti-fifti, ali ne... ipak je linija kod DA duza od linije kod ne.
One crne markere sam ja stavio da budem siguran da sam dobro video... Ne verujem kakva propaganda. Gebels je smesan za njih.
Image
Locked