Mislim da pitanja oko naše igre i igrača više nemaju nikakvu svrhu (2 kola pred kraj Prvenstva, sa poznatim rezultatskim epilogom), osim da nas ukaljaju do guše.Ja ih zato i ne postavljam.
Postavljao sam dok je to imalo smisla, odnosno dok se moglo popraviti stanje povodom ukazivanja na naše unutrašnje slabosti i propuste.Na kraju, žnjeli smo onako, kako smo (po)sejali.
Ja sam rekao, još letos, da je sezona za mene završena (veliko moje razočarenje u veliko trenersko ime, jer se klatno nije pomerilo, po mom viđenju događaja na terenu) i da jedino može zimski prelazni rok nešto značajnije da promeni na bolje.Iako je zimus, na momenat, izgledalo da ćemo se isčupati iz blata, vrlo brzo smo se vratili na početne pozicije, završivši takmičarsku sezonu sa svega 2-3 svetla trenutka na zelenom terenu.
Jako, jako malo za jedno ime i jednu gotovo stogodišnju tradiciju.Da ne kažem tužno, kao i svih ovih 20 godina, od raspada predhodne nam države.
Živi bili, i daj Bože, da nam (n)ovo leto donese realnog optimizma, a ne samo jalovog obećanja.