ice wrote:Svaka čast 021.

Hm sta ce na ovo da kaze 50 Cent....sportske.net wrote:U Vojvodini počele i da ''sevaju pesnice''
Iako prvenstvo još nije završeno, u novosadskom superligašu sezonu već ocenjuju katastrofalnom, a frustracije zbog neostvarenih ambicija počele su da se ispoljavaju i kroz fizičke obračune pojedinih funkcionera.
Naime, iz Vojvodine su tokom dana procurele informacije o fizičkom sukobu sportskog direktora Miodraga Pantelića i direktora marketinga Ljube Panića.
Bilo je pesničenja, hvatanja za gušu, cepanja košulja, što svakako ne priliči klubu renomea Vojvodine, bez obzira na loše rezultate u sezoni na izmaku.
Miodrag Pantelić nije želeo da komentariše ove navode, pravdajući se zauzetosti ''na sastanku'', dok je Pajić bio mnogo rečitiji.
''Mogu otac da mu budem i nije mi ni na kraj pameti palo da uopšte možemo da uđemo u fizički obračun. Sramota je da se ljudi hvataju za gušu, da iscepaju košulje. Svakako će uslediti tužba, na ovaj primitivizam ću civilizovano da reagujem'', poručio je Panić i dodao da ga je Pantelić napao dok je držao ruke u džepovima.
Nažalost ice mi nemamo tu kritičnu masu koja je potrebna da bi nešto uradili. Puno bi se drugačije ponašali igrači, treneri i uprava da mi imamo taj kapacitet. U svakom slučaju si u pravu da ne treba sedeti i gledati skrštenih ruku, zato i ono malo što nas bude bilo u zadnjem kolu treba jasno da pokaže da ovako više ne ide!ice wrote:Gde smo u svemu tome mi navijači?
Hoćemo li stojati po strani dok nam klub propada?Hoćemo li da gledamo kako se Napretku na našem stadionu namešta opstanak u ligi?Ili ćemo da se pojavimo u velikom broju i pokažemo šta mislimo o upravi i svim lešinarima u našem klubu?
A tokom leta opet možemo dosta toga da uradimo.Zavisi od nas.
Ја не бих имао толико поверења у Панту. Ипак он није скроз наш. Не бих ја никога издвајао од тих лешинара, сви су они исти зато тако дуго и трају и нико не прави проблеме унутар клуба. Ђуми је покушао, видео човек да не може, разочарао се и одустао. Панта је ушао у круг, свидело му се изгледа и нема примедби што би црногорци рекли. Не бих се сложио да Панта истински воли Вошу, вероватно га боли али не као Ђумија.ice wrote:Panti kao i Djumiju apsolutna podrška!
Debeklo smo se ogrešili o ovog čoveka.Nije ljudi on kriv za ovo što se dešava, niti je on dovodio te igrače.
A lepo se vidi da stvari polako isplivavaju na površinu i da se pojavljuju ti takozvani ljudi iz senke kojih verujte mi ima još.To su oni koji se koriste našom mukom.Pročitajte i moj post u temi najneuspešniji predsednik.Treba oterati svu tu bagru koja kao lešinar kruži oko našeg kluba.A sve je njih dovukao ili privukao naš vrli predsednik.Ma taj mafijaški klan sa centrom u Crnog Gori neka se već jednom zauvek tera napolje iz naše svetinje!
Inače, Panta je u nedelju sa ocem pratio naše omladince i kadete, ljudi istinski vole Vojvodinu i čuo sam deo njihove priče.Nemojmo terati Pantu iz kluba.I njega sve ovo boli.
Podrška Djumiju i Panti i da je bar više ljudi kao što su oni.