Nemoj da pretis nikome.Nisam primetio da pretis Bati.Dok severu ne prekipi e onda ce vas oterati u Barsku luku!Po recniku ti se vidi ko si !Pikado wrote: SVE DOK NE PREDUZMEMO NESTO , ...
Trener(i) FK Vojvodina
E to je gospodski!novosadjanin wrote:http://www.mondo.rs/s169724/Radovan_Cur ... posao.html
Kakva samo dva dzentlmena koja su pritom dobri stručnjaci, ali i ljudi kojima nije prioritet da jure novac i slavu već žele da negde ostave trag.
I obojica su u pravu.
Last edited by ice on Sat May 15, 2010 6:25 am, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule 

Prijatelju dragi, bas na tom severu se i ja nalazim,a pre mi ti licis na nekog iz uprave ili od igraca . Da si procitao ceo moj post shvatio bi sta hocu da kazem. Mozda ces bas ti biti u tom autobusu kad mi navijaci PREDUZMEMO NESTO pa vas izbombardujemo jajima ili necim slicnim zbog losih rezultata. A sto se tice toga da te nekoliko likova nervira - zamisli tek kako je nama (tih par likova) kad vidimo tebe (i ostale likove) da se uvlacite u guzice upravi i igracima (naravno kad ste familija , nista licno) i necete da shvatite kritike .Jambo wrote:Nemoj da pretis nikome.Nisam primetio da pretis Bati.Dok severu ne prekipi e onda ce vas oterati u Barsku luku!Po recniku ti se vidi ko si !Pikado wrote: SVE DOK NE PREDUZMEMO NESTO , ...
Sve je to ok,ali mislim da ovaj iz Javora se nudi jednoj drugoj ekipi... zna covek sta radiice wrote:E to je gospodski!novosadjanin wrote:http://www.mondo.rs/s169724/Radovan_Cur ... posao.html
Kakva samo dva dzentlmena koja su pritom dobri stručnjaci, ali i ljudi kojima nije prioritet da jure novac i slavu već žele da negde ostave trag.
I obojica su u pravu.

dapokalypto wrote: Vojvodina se pise sa pocetnim velikim slovom "V", a za ostalo, sedi jedan..

Sta ti nije jasno, vec drugi put srpski murinjo seda na klupu vojvodine

Uveo mlade igrace, pa to bi SVAKO uradio ( ali ih je neko drugi stvarao ), sta je promenio ? kazem, samo prazna prica osta.
ps.iz sedeceg polozaja napisano......
Trebalo bi da Djuricic sam podnese ostavku, nije ostvario nikakav rezultat osim one odlicne utakmice sa Partizanom. Shvatam da su forumasi sentimentalni prema njemu, ali ovo je vec preterivanje. Po meni je neozbiljno da trener prvo izjavi da ga niko ne moze odvratiti od odlaska, a onda, samo par dana kasnije, kaze da nece da podnese ostavku. Do preokreta situacije je doslo valjda zato sto mu neko iz kluba radi iza ledja, ali meni i dalje nije jasno kakve to veze ima sa njegovim trenerskim mandatom i losim rezultatima koje je ostvario. Sta, sad namerno nece da podnese ostavku, u inat nekome? Sukobi pojedinaca unutar kluba ne bi smeli da se reflektuju na sam klub. Dakle, ako neko zeli da ostane, to bi trebalo da bude zbog vere da ce Vojvodina( koja je iznad svega) od toga imati koristi, a ne zbog toga da bi se nekome terao inat.
Da li je neko veliki navijac Vojvodine ili je gospodin ili je priznati fudbalski strucnjak ili ima izuzetan odnos sa navijacima... sve to nema veze sa onim sto je najbitnije. Rezultat je izostao, igra se nije poboljsala i to je sve sto bi trebalo da se gleda. Ma koliko da je glupo menjati trenere svakih par meseci, ipak je kraj sezone najbolje vreme za smenu.
Da li je neko veliki navijac Vojvodine ili je gospodin ili je priznati fudbalski strucnjak ili ima izuzetan odnos sa navijacima... sve to nema veze sa onim sto je najbitnije. Rezultat je izostao, igra se nije poboljsala i to je sve sto bi trebalo da se gleda. Ma koliko da je glupo menjati trenere svakih par meseci, ipak je kraj sezone najbolje vreme za smenu.
- lala sa Istoka
smor evo ti jedan od odgovoragrof zekula wrote:
Evo, ono što je najavljivano, je i izašlo na videlo. Trener FK Vojvodine u časopisu "Soccer Coaching International"!
Više na: http://www.soccercoachinginternational. ... e=pageflip

a predsednik nam izlazi na poternicama!Daj ljudi banujte vise ove koji skrnave forum.Jedno su kritike ali ovo se vidi da je smisljena

- lala sa Istoka
ice wrote:E to je gospodski!novosadjanin wrote:http://www.mondo.rs/s169724/Radovan_Cur ... posao.html
I obojica su u pravu.
lala sa Istoka wrote:Lane Jovanovic izjavio na Sos kanalu za Djumija da je vrhunski strucnjak i da izuzetno strucno radi !
Djumi mora ostati trener i imati punu podrsku u svom radu naredne sezone! Mora dobiti svoju sansu da selektira ekipu i da odradi kvalitetne pripreme po svom ukusu! Od njegove poslednje selekcije smo preziveli do sada, a ako sada ode, buducnost nam nema svetlih nijansa! Toga je svestan svaki iskreni i pravi navijac Vose! Mora mu se dati potpuna sloboda u pravljenju tima, pa tek onda donositi ocene o njegovom radu! Djumi ostani u VOSI zbog nas navijaca! Samo hrabro!
-Milan Đuričić (Mart 11, 2010 - ? )
- Branko Babić (Oktobar 11, 2009 - Mart 9, 2010)
- Dragoslav Stepanović (Jun 8, 2009 - Oktobar 2, 2009)
- Zoran Marić (Mart 9, 2009 - Jun 8, 2009)
- Ljupko Petrović (Decembar 23, 2008 - Mart 8, 2009)
- Dragan Radojičić (Oktobar 21, 2008 - Decembar 23, 2008)
- Dragoljub Bekvalac (Jun 4, 2008 - Oktobar 20, 2008)
- Ivica Brzić (September 18, 2007 - Jun 1, 2008)
- Milovan Rajevac (Avgust 17, 2006 - Septembar 17, 2007)
- Zoran Marić (Avgust 20, 2005 - Avgust 13, 2006)
- Milan Đuričić (Decembar 27, 2004 - Avgust 14, 2005)
Svako je izneo svoje mišljenje i to se mora poštovati.Nema potrebe za vređanjem i omalovažavanjem neistomišljenika. Svi smo mi valjda Vojvodinaši i sapatnici koji vole isti klub?
p.s. Izgleda da će se nastaviti pravilo da Đumi neće biti trener Vojvodine preko leta? Bilo kako bilo, odluka je na upravi kluba. Čuli su šta navijači misle i žele pa nek urade kako misle da je najbolje za klub.
- Branko Babić (Oktobar 11, 2009 - Mart 9, 2010)
- Dragoslav Stepanović (Jun 8, 2009 - Oktobar 2, 2009)
- Zoran Marić (Mart 9, 2009 - Jun 8, 2009)
- Ljupko Petrović (Decembar 23, 2008 - Mart 8, 2009)
- Dragan Radojičić (Oktobar 21, 2008 - Decembar 23, 2008)
- Dragoljub Bekvalac (Jun 4, 2008 - Oktobar 20, 2008)
- Ivica Brzić (September 18, 2007 - Jun 1, 2008)
- Milovan Rajevac (Avgust 17, 2006 - Septembar 17, 2007)
- Zoran Marić (Avgust 20, 2005 - Avgust 13, 2006)
- Milan Đuričić (Decembar 27, 2004 - Avgust 14, 2005)
Svako je izneo svoje mišljenje i to se mora poštovati.Nema potrebe za vređanjem i omalovažavanjem neistomišljenika. Svi smo mi valjda Vojvodinaši i sapatnici koji vole isti klub?
p.s. Izgleda da će se nastaviti pravilo da Đumi neće biti trener Vojvodine preko leta? Bilo kako bilo, odluka je na upravi kluba. Čuli su šta navijači misle i žele pa nek urade kako misle da je najbolje za klub.
- Red Marquis
- Moderator
Ako gospodin Djumi ima veru u sebe i u svoj rad , nek ostane i nek razuveri nekolicinu ( ceo sever) da gresimo. Ja sam izgubio veru zbog losih rezultata , mozda nisam jedini (verovatno) kome smetaju porazi i osecaj zalosti posle utakmice ali sam opet misljenja da treba trener duze da ostane na klupi. Stepi je oteran zbog dva poraza (mozda gresim) i to od Partizana i Zvezde ,a tu je po mom misljenju i prva greska, a onda dolazi druga , tj Babic . Ali Djumi je , budimo realni , katastrofa rezultate imao (jedino Partizan i hvala mu na tome), a ja mislim da ne moze gore da bude. Naravno ide se iz pocetka , zato i kazem ako ima vere u sebe i igrace (a ja ni u njih nemam) nek ostane . i nek nam pokaze da gresimo , jer ako ne uspe otisli smo mi i nasa Vosa u k.... jer cemo opet da menjamo na tromesecju trenera i opet nista necemo imati , ni rezultat , ni lep fudbal , samo jedno veliko NISTA!