Traka i poštovanje - KAPITEN

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

Grba_NS wrote:Kod mene je neki krajnji utisak, "nit' smrdi nit' mirise"!
Igrao je u stilu toplo-hladno, al' moze se reci da je ostavio kakav takav trag...

U svakom slucaju zelim sve najbolje u daljoj karijeri, a i zivotu!
Grbo, potpuno se slažem sa Tobom.
Mrđi čestitam na osvojenom Trofeju, jer nisu ga ni drugi zaslužili više od njega (dok FK Vojvodina, ipak, nije osvojila ništa :cry: ).
Nekako mi ovo pomalo liči na situaciju kada neki solidan đak dobro nauči, pred kraj školske godine, zadnje lekcije (za 5) i onda očekuje istu takvu ocenu za celokupno gradivo. To se, ne retko, kad nas i dešava.Emotivnije profesore ponese završna euforija i dele se (o)lako najviše ocene (dok kod onih pravih, to ne može da prođe ni u nekom bajnom snu).Početni i završni kriterijumi su jednaki (za sve).
Mrđi želim da obuče dres naše Reprezantacije na SP.Posle toga, da nastavi karijeru u nekom poznatijem klubu, ali i da nikad, nikad ne zaboravi reći veliko hvala Vojvodini (ipak je ona njemu mnogo više dala, nego on njoj).Navijači su se i nervirali promašajima i radovali Mrđinim golovima.U zbiru, otprilke tu smo: na pozitivnoj nuli.
Ostalo je nešto Tvoje u Voši - ostali su Tvoji golovi.Nadam se da je ostalo nešto Voše i u Tebi - na srcu i ruci.
Moje kritike na Forumu upućene Tebi, bile su za dobro Voše, a time automatski i za Tebe (na koncu se i pokazalo i isplatilo - svima podjednako).
Dragane, puno sreće u daljoj sporstskoj karijeri :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vladans

Post by vladans »

Turija wrote: Dragane, puno sreće u daljoj sporstkoj karijeri :!:
Citam ove komentare o Mrdji i imam utisak kao da nas je kapiten napustio al da pritom nije otisao u inostranstvo nego na onaj svet(daleko bilo)..jer se samo tad desavaju ovakvi kontrasti u misljenjima..

Ne pamtim da je bilo koji igrac od kad ja pratim Vojvodinu ispljuvan kao sto je to bio Mrdja,kao da nas je neko namerno nahuskao na njega kako bi neki drugi bili amnestirani od kritike..

P.S. umalo da zaboravim,jel to Dragan Mrdja potpisao ugovor sa nekim klubom ili su ovo samo pretpostavke o njegovom odlasku?
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

vladans wrote:P.S. umalo da zaboravim,jel to Dragan Mrdja potpisao ugovor sa nekim klubom ili su ovo samo pretpostavke o njegovom odlasku?
Evo 3 razloga da Mrdja bude prodat,ko razume shvatice :lol: :
1) ugovor mu,ako se ne varam istice u januaru
2) bice verovatno proglasen za najboljeg igraca lige,a sigruno najbolji strelac
3) icice u Afriku

Jel dovoljno?
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
WestSide

Post by WestSide »

Mislim da je krajnje nerealno ocekivati da Mrdja na jesen ponovo obuce crveno-beli dres. (ni pola pola, a nadam se ni na strafte)
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Draganeeeeeeeee,Draganeeeee...... :lol: :lol: :lol:

Dragan Mrdja,igrac,covek... koji je obelezio sezonu 2009/2010 u Vojvodini i u Jelen super ligi,definitivno.
Mislim,da bi se bez problema moglo diplomirati na temu "D.Mrdja - lik i delo".Djumi,das mi A licencu,ako dobro napisem sastav!? :lol:
Salim se malo!!!

Ne znam iz koga ugleda sagledati sve ovo oko Mrdje.... ali recimo evo samo nekoliko teza,jer iskreno,malo me i mrzi pisati ovo,posto je vecina vas sve vec rekla.Dakle:

-fudbalski kvaliteti
-Zvezda ili Vojvodina
-kapitenska traka
-ljudske osobine
-orao ili samo "beli medved"

O Mrdjinim fudbalskim kvalitetima sam dao svoje misljenje jos u trenutku dok je potpisivao za nas.Mrzi me da trazim sad taj topic,ali moram reci da ni danas ne bih bas mnogo promenio svoj iskaz u odnosu na tada.Iako ima (za moj ukus) mnogo vise fudbalskih mana nego vrlina,ipak je specificna vrsta igraca,koji ako se "pronadje sa klubom",moze biti veoma ubojit.U Vosi se "pronasao" (ali s kim?) i zato je najbolji strelac prvenstva,mada jos uvek ne smem nista uzeti zdravo za gotovo,jer Andrija mozda svoj het-trik cuva za kraj.Koga Baljak ujede,taj se i Kaludjerovica boji :wink:

Mnogi su mu zamerili jer je zvezdin igrac.Meni licno taj deo njegovg CVa iskreno nikad nije zasmetao,kao u ostalom ni kod bilo kojeg drugog igraca koji je dolazio iz Zvezde ili Partizana kod nas.Jednostavno,ako se trudis,pa jos nesto i znas... super.Ako je drugacije,ne valja.Ovaj put,rekao bih da smo da smo sa tog aspekta napravili pogodak dovodjenjem Dragana.Niko ne moze niti sme da kaze,da se Dragan Mrdja nije trudio u dresu Vojvodine.Interesantno da niko od forumasa nije prokomentarisao onaj Draganov trk u finalu,od gola ka centru,da bi zastitio Maria od Lazetica i onih ostalih.Izgledalo je,kao da je 100 godina,nas. :lol:

Kapitenska traka... najveci greh i najveci Mrdjin teret u ovom klubu.Vise je nego ocigledno!!!Ne znam,mozda sam u pocetku,mozda i pod uticajem vecine,bio protiv,ali kad pogledam sa ove distance,Dragan Mrdja je igrac Vojvodine koga fudbalski svet u zemlji Srbiji najvise respektuje.Mislim,da je od svih igraca imao i najveci autoritet na terenu,kod sudija... iskreno,smatram da nije napravljena greska,prilikom dodele trake.

E sad... sta reci o Mrdji kao osobi?Da li je umesno bilo sta i napisati,kad ne poznajem coveka?Ali moram izneti cinjenice,koje me pomalo zbunjuju,tako da necu moci dati svoj sud u ovoj koloni.Njegov boravak u Vosi obelezili su verbalni konflikti sa navijacima,pa na kraju i sa saigracima.A opet na terenu je,cini mi se uvek davao maximum,u stampi takodje uvek korektan,kulturan,umeren... i sam Djumi je spominjao da je Mrdja bio spreman i kapitensku traku da vrati,tako da zaista.... ne mogu izneti neki svoj sud po ovom pitanju.

i na kraju jos u prilog celini iznad,da kazem da me tek zbunjuje Draganovo "telefoniranje" za vreme zagrevanja,i njegovo (uvek isto) skandiranje posle i najmanjeg uspeha (uvek istoj osobi) :wink:
A sto se reprezentacije tice... lepo je to sto je on kao"nas" pozvan,ali... eh,kad bi mi i Antara bio dostupan kao Djumi,pa da ga pitam... da li nam to Mrdja treba zbog svoje visine,kao Zigina zamena?Mislim,igra glavom... :wink: Smatram da je jedino koristan za ekipu,protiv reprezentacije,protiv koje bi trebali igrati podredjenu ulogu.Npr.u finalu svetskog prvenstva... ali opet,nema Dragan bas toliki kvalitet da bas u finalu bude najbolji 8)

eto,sto rekose Grba & Turija, pozitivna nula

p.s.i takav kakav je,dva puta bolji od Marka i Ljubise zajedno :wink:
Last edited by Voja on Sat May 15, 2010 8:18 pm, edited 1 time in total.
Image
Djumi

Post by Djumi »

Dragan Mrdja je zasluzio ovo priznanje i ja mu takodje cestitam od srca.
Cesto je morao da dokazuje stvari koje niko nije morao,hteli mi to da priznamo ili ne.Sama cinjenica da ce ziveti u N.Sadu i kad zavrsi karijeru govori sama za sebe.Cestitam Dragane :!:
ps.Vojo dobio si B licencu :!: :D
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Pikado

Post by Pikado »

Bilo je tu svega , telefoniranja , svadja .... Ali kad sagledamo sve Dragan je trcao od gola do gola. Iako nam je jedini napadac njega je bilo svuda kad zagusti . Nije lepo da ga poredim sa Kleom ili Lekicem ali on je metak i talenat naspram njih. Trud je ocigledan i to svako mora priznati.
Mare

Post by Mare »

Prosto sam iznenađen i ne mogu da verujem svojim očima šta čitam! Kao jedan od forumaša koji je često ulazio u konflikt kad bi kritike na račun kapitena i ostalih etiketiranih igrača bar po mom ukusu prešle granicu pristojnosti, nakon ovakvih postova nemam ništa da dodam sem da se pridružujem čestitkama našem kapitenu i da dokaže svoj kvalitet već sad u Africi. Mrđi i Mariu sam već poželeo sve najbolje u drugom delu foruma, ali ne smeta da i ovde napišem Dragane sve najbolje jer ti si to svojim zalaganjem i zaslužio.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mare,retko koji fudbaler ce na ovom forumu ostati uskracen za pohvale,ako ih je zasluzio.
Ono sto je Kizito bio prethodne dve-tri godine,to je Mrdja bio ove za Vojvodinu.Jedino lepo,po kome su nas poznavali.Dobro,bilo je tu jos pojedinaca,ali Mrdja je ostavio najjaci utisak.Moze se reci da je Dragan jedan deo sezone bio i kolateralna steta,zbog nekih drugih (rekao bih glupih) desavanja u klubu,al jbg... takav mu horoskop :lol:
Image
Mare

Post by Mare »

Tačno tako Vojo, čovek je bio kolateralna šteta, ne samo on. Sećam se jedne situacije sa Tadićem, mislim da je to bilo u Smederevu. Ušao je u igru u zadnjih 10-15 min, odma nakon završetka utakmice krenulo se sa pljuvanjem i naravno po inerciji dokačen je i Duća, ni kriv ni dužan. Svako od nas ima pravo na različito mišljenje, neko ceni više jednog igrača ili trenera neko drugog, ali ipak treba imati neku meru. Predlažem da se za kraj napravi jedan intervju sa Mrđom, da se da prilika forumašima da mu postave pitanja, tako bi se neke dileme razrešile a mislim da je kapiten to i zaslužio.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

E bre Dragaaneee.... kakav si to covek,damo ti malo pohvala,a ti odmah bi i intervju sad?! 8) :lol:
Image
021

Post by 021 »

Djumi wrote:Sama cinjenica da ce ziveti u N.Sadu i kad zavrsi karijeru govori sama za sebe.
Govori da mu je žena iz Novog Sada (što takođe objašnjava otkud on u Vojvodini).
Mare

Post by Mare »

Voja wrote:E bre Dragaaneee.... kakav si to covek,damo ti malo pohvala,a ti odmah bi i intervju sad?! 8) :lol:
Daš mi prst, a ja odma hoću celu šaku? :D
Vojo, Vojo, opasan si ti igrač. Kako ono kažu "jeben" player!
Sad malo ozbiljnosti, stvarno mislim da bi intervju s njim (sa mnom) izazvao dosta zainteresovanosti kod forumaša, a bila bi šteta propustiti šansu da najboljeg strelca i najboljeg igrača lige ne stavimo na naš poligraf zvani FKVOJVODINA.COM, a uz sve to čovek je i naš kapiten!
WestSide

Post by WestSide »

Pridruzujem se pokretu "Intervju sa kapitenom"! :D
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
Mare

Post by Mare »

Preuzeto sa naslovne strane, nadam se da se drugari iz FKV.team neće ljutiti.
On je treći fudbaler FK Vojvodine u njenoj, skoro stoletnoj, istoriji kome je pošlo “za nogom i glavom“ da bude prvi strelac domaćeg šampionata, a to su svojevremeno bili i Todor Veselinović i Vesko Mihajlović.
Za ovo mogu samo da kažem RESPECT!
Post Reply