Izvinjavam se sto sam izostavio neke igrace skroz sam smetnuo s' uma Brkica , Stosica , Buaca i Milutinovice (ako se nevaram doveli ste ih u isto vreme ) Drakulic je odigrao samo 2 utakmice i onda je dobio raskid ugovora da bi posle 2 godine dosao opet u vosu . Mislim da ste i sami rekli da ste pogresili sa Maslicem sad ne mogu da se setim sta je tacno bilo ali znam da je on imao nekih problema ...Djumi wrote:kuzma liman ti imas pravo na svoje misljenje i nikada ti ne bi odgovorio na tvoj post da nisi postavio jedno pitanje a to je:Koga je Djumi selektovao?
U Vojvodinu sam doveo Brkica i Buaca iz Kabela.Stosica iz Obrenovca,Kizita,Djurica i Maslica iz Srema SM.Nastica iz Zeleznika,Popovica sam ostavio u Vosi jer je bio na probi a dosao je iz Olimpije iz Ljubljane,Milutinovica iz Sapca,Drakulica sam doveo u vosu,Milosavljevica,
Od mladih igraca sam prikljucio prvom timu:Kacara,Pavlovica,Djurovica,Tadica,Vukobratovica,Savu Kovacevica .
Od svih ovih igraca samo je placen Milutinovic(dao gol Partizanu kad je Vosa pobedila 1:0) i to 5000 evra i to u Naii opremi.
Milan Davidov je kod mene debitovao u Cementu iz Beocina i njega sam doveo to leto ali nisu hteli da ga plate i to su tada bile male pare.Na srecu dosao je posle pola godine i ucestvovao u njenim uspesima.
Despotovic Ranko je kod mene odigrao(poceo) 8 utakmica od 17 i nije dao ni jedan gol.Njega je afirmisao Rajevac.
Gojko Kacar je igrao za Omladince Vojvodine i za Omladinsku reprezentaciju Stopera a ja sam ga prekomandovao u vezni red i dok sam ja bio trener nikada ni jedan minut nije igrao Stopera.Prvu utakmicu koju je odigrao kao ofanzivni vezni je utakmiza Vojvodina Cukaricki 1:0 i bio strelac jedinog gola(to je ona utakmica bez publike).Secam se dobro toga vremena jer su me svi napadali zbog Kacara u stilu kako se ja to pravim pametan i od reprezentativnog Stopera izmisljam veznog igraca.
Ali ta prica je poznata svima ali nemoj mi molim te izlaziti sa informacijama zbog kojih sam ja licno imao velike napade.
Mozes da kazes da je igra bila losa,isto tako i rezultat ali mi nemoj uzimati ono na cega sam izuzetno ponosan.Ne ljutim se na tvoje misljenje,niti na bilo cije sa ovog foruma.O ukusima se ne raspravlja.
Stvarno mi nije zelja da omalovazavam vas rad u selektovanju tima u jednoj temi ovde sam cak i napisao da sam vlasnik kluba angazovao bi vas kao kordinatora/sefa/direktora skauting tima jer cenim sto znate kvalitete mnogih igraca i sto mozete da prepoznate potencijal u mladim igracima jedino sto mi se nesvidja kod vas kao trenera su onkve izjave u medijima koje su bez pokrica koje i te kako uticu na posetu i raspolozenje navijaca posebno pred finale kupa (stvarno sam tada verovao da imate neko takticko iznenadjenje ,kad ono corak ) .
Jos jednom se izvinjavam stvarno nemam nameru nikog da omalovazavam