Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Sve si pogodio, ti sve znaš i super si obavešten. :lol:
Rado bih ja došao na sever, ali ne mogu, zauzet sam poslovima unutar kluba, biće sada puno posla preko leta. :wink:
A i treba menjati fotelje, ove su baš nešto neudobne. :evil:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pikado wrote:Vecina forumasa su vec negde u upravi ili cak roditelji ili rodbina igraca pa zbog toga nema realnih kritika.
:roll:

Ej, pa i mene je vec sramota koliko si glup!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Banujte ga momentalno kako bi imao vremena da se posveti svom poslu u trgovini.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Pikado

Post by Pikado »

Samo kad ste vi pametniji. Sad vas ostavljam da kukate kako je Djumi otisao . Druzite se, volite se , a mi koji se razlikujemo od vas izbacite sa ovog foruma .
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Radoye wrote:
Pikado wrote:Vecina forumasa su vec negde u upravi ili cak roditelji ili rodbina igraca pa zbog toga nema realnih kritika.
:roll:

Ej, pa i mene je vec sramota koliko si glup!
Djumija podrzavaju uprava(tajno),igraci,roditelji igraca,rodbina igraca.Pikado ti sigurno prodajes semenke na Severu.
ice

Post by ice »

Pikado wrote:Samo kad ste vi pametniji. Sad vas ostavljam da kukate kako je Djumi otisao . Druzite se, volite se , a mi koji se razlikujemo od vas izbacite sa ovog foruma .
Konstrukcija ove zadnje rečenice je prosto zapanjujuća. :shock:
Kao iz knjige Danijela Defoa " Robinzon Kruso " . :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Тема је тренер Војводине а не мишљење Пикада. Пикадо има апсолутно право да износи своје мишљење(нема потребе да се представља јер ко зна ко све чита овај форум), све док лично невређа опстале учеснике дискусије.

Што се тиче Ђумија, мислим да је и у овом краткотрајном мандату обезбедио будућност Војводине. По мени, будући трансфери Катаиa, Митошевићa и Ковачевића обезбедиће велики финансијски бенифит клупској каси. Ко има очи нека види, а време ће бити једини и најбољи судија Ђумијевог рада!
servalsorim

Post by servalsorim »

Јел се правилно каже Ђуми или како Бато каже Ћуми :?: :lol:
...uno di noi...
Владика
Administrator

Post by Владика »

29.III 2010
servalsorim wrote:Господин Ђуми је и доведен у клуб из само једног разлога а то је да се купи време...Ни мало наивна наша управа :wink:
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

podbara wrote:Тема је тренер Војводине а не мишљење Пикада. Пикадо има апсолутно право да износи своје мишљење(нема потребе да се представља јер ко зна ко све чита овај форум), све док лично невређа опстале учеснике дискусије.

Што се тиче Ђумија, мислим да је и у овом краткотрајном мандату обезбедио будућност Војводине. По мени, будући трансфери Катаи, Митошевић и Ковачевића обезбедиће велики финансијски бенифит клупској каси. Ко има очи нека види, а време ће бити једини и најбољи судија Ђумијевог рада!
Apsolutno.
Ko je bre vama "tresao kavez"???
Daj ljudi bavite se trenerom fkv.
A što se tiče otkaza...OČEKUJTE NEOČEKIVANO :wink:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
nboya
Administrator

Post by nboya »

Komentar sa sajta:

"djumi 19.05.2010. 07:56: Zlatomir zagorcic i LJubisa Dundjerski,novi treneri Vose...."

Mada, nisam siguran da je to on napisao, pretpostavljam da bi to ucinio ovde ;)
Last edited by nboya on Wed May 19, 2010 9:48 am, edited 1 time in total.
UPRAVA NAPOLJE!!!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Ako cemo realno, jedino merilo uspeha je rezultat a DJumi ga nije napravio. Slazem se da je za rezultat potrebno i vreme koje DJumi nije imao i ja bih ga ostavio na klupi i iducu sezonu (najmanje) ali, bez obzira na sve te pratece okolnosti, osvajanje Kupa ove sezone je bio realno ostvariv cilj. Pobeda u polufinalu Kupa, pa makar i bila nad Partizanom u sred Beograda jednostavno nije dovoljna!

Sada se mogu pricati price tipa: nije imao podrsku, nije imao dobre igrace, nije odradio pripreme i slicno ali, bez obzira na sve to, on je znao gde dolazi i sa kim se hvata u kolo. I, najvaznije, morao je znati sta mu se moze desiti!
Mare

Post by Mare »

Dok čekamo Gospodina Đuričića sa komentarom, evo jedan sa sportske.net:
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 21111.html
Na kraju ispade da je bila ostavka a ne otkaz, ali moguće da je čovek bio prinuđen da podnese tu ostavku, pa mu to onda dođe na isto, valjda?!?
P.S. Po rečima Gospodina Đuričića razgovora sa Batom nije bilo! Ovo mi je takođe čudno, a možda ni ove izjave nije bilo već je opet neka novinarska patka! Zna se ko je osoba koja može da nam razreši ove dileme, šta se stvarno desilo?
carlons

Post by carlons »

prijatelj fudbala wrote:Ako cemo realno, jedino merilo uspeha je rezultat a DJumi ga nije napravio. Slazem se da je za rezultat potrebno i vreme koje DJumi nije imao i ja bih ga ostavio na klupi i iducu sezonu (najmanje) ali, bez obzira na sve te pratece okolnosti, osvajanje Kupa ove sezone je bio realno ostvariv cilj. Pobeda u polufinalu Kupa, pa makar i bila nad Partizanom u sred Beograda jednostavno nije dovoljna!
Bojim se da nisi u pravu. Ispada da je lakše pobediti blizance u BG, nego neki Rad kod kuće. Gubili smo u BG čak i kad smo bili šampioni
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Đumi: ''U ovim uslovima nisam mogao dalje da radim''
18. maj 2010. | 20:50 | Izvor: Sportske.net, večernje novosti

Kanda je bilo mlogo lepo raditi u Vojvodini.
Post Reply