Sve si pogodio, ti sve znaš i super si obavešten.
Rado bih ja došao na sever, ali ne mogu, zauzet sam poslovima unutar kluba, biće sada puno posla preko leta.
A i treba menjati fotelje, ove su baš nešto neudobne.
Samo kad ste vi pametniji. Sad vas ostavljam da kukate kako je Djumi otisao . Druzite se, volite se , a mi koji se razlikujemo od vas izbacite sa ovog foruma .
Pikado wrote:Samo kad ste vi pametniji. Sad vas ostavljam da kukate kako je Djumi otisao . Druzite se, volite se , a mi koji se razlikujemo od vas izbacite sa ovog foruma .
Konstrukcija ove zadnje rečenice je prosto zapanjujuća.
Kao iz knjige Danijela Defoa " Robinzon Kruso " .
Тема је тренер Војводине а не мишљење Пикада. Пикадо има апсолутно право да износи своје мишљење(нема потребе да се представља јер ко зна ко све чита овај форум), све док лично невређа опстале учеснике дискусије.
Што се тиче Ђумија, мислим да је и у овом краткотрајном мандату обезбедио будућност Војводине. По мени, будући трансфери Катаиa, Митошевићa и Ковачевића обезбедиће велики финансијски бенифит клупској каси. Ко има очи нека види, а време ће бити једини и најбољи судија Ђумијевог рада!
podbara wrote:Тема је тренер Војводине а не мишљење Пикада. Пикадо има апсолутно право да износи своје мишљење(нема потребе да се представља јер ко зна ко све чита овај форум), све док лично невређа опстале учеснике дискусије.
Што се тиче Ђумија, мислим да је и у овом краткотрајном мандату обезбедио будућност Војводине. По мени, будући трансфери Катаи, Митошевић и Ковачевића обезбедиће велики финансијски бенифит клупској каси. Ко има очи нека види, а време ће бити једини и најбољи судија Ђумијевог рада!
Apsolutno.
Ko je bre vama "tresao kavez"???
Daj ljudi bavite se trenerom fkv.
A što se tiče otkaza...OČEKUJTE NEOČEKIVANO
Ako cemo realno, jedino merilo uspeha je rezultat a DJumi ga nije napravio. Slazem se da je za rezultat potrebno i vreme koje DJumi nije imao i ja bih ga ostavio na klupi i iducu sezonu (najmanje) ali, bez obzira na sve te pratece okolnosti, osvajanje Kupa ove sezone je bio realno ostvariv cilj. Pobeda u polufinalu Kupa, pa makar i bila nad Partizanom u sred Beograda jednostavno nije dovoljna!
Sada se mogu pricati price tipa: nije imao podrsku, nije imao dobre igrace, nije odradio pripreme i slicno ali, bez obzira na sve to, on je znao gde dolazi i sa kim se hvata u kolo. I, najvaznije, morao je znati sta mu se moze desiti!
Dok čekamo Gospodina Đuričića sa komentarom, evo jedan sa sportske.net: http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 21111.html
Na kraju ispade da je bila ostavka a ne otkaz, ali moguće da je čovek bio prinuđen da podnese tu ostavku, pa mu to onda dođe na isto, valjda?!?
P.S. Po rečima Gospodina Đuričića razgovora sa Batom nije bilo! Ovo mi je takođe čudno, a možda ni ove izjave nije bilo već je opet neka novinarska patka! Zna se ko je osoba koja može da nam razreši ove dileme, šta se stvarno desilo?
prijatelj fudbala wrote:Ako cemo realno, jedino merilo uspeha je rezultat a DJumi ga nije napravio. Slazem se da je za rezultat potrebno i vreme koje DJumi nije imao i ja bih ga ostavio na klupi i iducu sezonu (najmanje) ali, bez obzira na sve te pratece okolnosti, osvajanje Kupa ove sezone je bio realno ostvariv cilj. Pobeda u polufinalu Kupa, pa makar i bila nad Partizanom u sred Beograda jednostavno nije dovoljna!
Bojim se da nisi u pravu. Ispada da je lakše pobediti blizance u BG, nego neki Rad kod kuće. Gubili smo u BG čak i kad smo bili šampioni