SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010
- Red Marquis
- Moderator
Ovde su neki tog Senu ranije spominjali kao ključnog u sredini, a ovaj ga nije ni poveo. Svima je u glavi ono Evropsko prvenstvo, ali od onda se promenila priča.
Imaju previše pehova, i mislim da neće se dobro provesti. Povreda Inieste je pokazala da i ona strašna Barsa nije tako strašna, da Xavi nema s kim da igra u sredini onda, a ako se Fabregas ne oporavi, to će da se desi i reprezentaciji. A odbrana im je daleko od šampionske.
Još 20 dana. Što se nas tiče, ako se spisak pehova završi na Jankoviću i Dragutinoviću, biće odlično i prolazimo grupu. A za dalje ćemo videti. Mislim da je vreme da se jednom naši vrate podignutih glava kući.
Imaju previše pehova, i mislim da neće se dobro provesti. Povreda Inieste je pokazala da i ona strašna Barsa nije tako strašna, da Xavi nema s kim da igra u sredini onda, a ako se Fabregas ne oporavi, to će da se desi i reprezentaciji. A odbrana im je daleko od šampionske.
Još 20 dana. Što se nas tiče, ako se spisak pehova završi na Jankoviću i Dragutinoviću, biće odlično i prolazimo grupu. A za dalje ćemo videti. Mislim da je vreme da se jednom naši vrate podignutih glava kući.
Io odio Belgrado
Kupi danasnje TIP novosti ili SPORT i ukljuci se i tilimanfkv wrote:Obavezno obavesti kad budeVoja wrote:Ja svetsko volim zbog one nagradne igre u TIP novostima,gde si sam "selektor" i imas svoju ekipicu koju vodis i gledas ucinak igraca pojedinacno,tako da po potrebi navijam za svaku reprezentaciju po malo![]()

Jel postoji to negde online da se igra ili... Posto na sajtu vecernjih novosti nista nisam nasao.Voja wrote:Kupi danasnje TIP novosti ili SPORT i ukljuci se i tilimanfkv wrote:Obavezno obavesti kad budeVoja wrote:Ja svetsko volim zbog one nagradne igre u TIP novostima,gde si sam "selektor" i imas svoju ekipicu koju vodis i gledas ucinak igraca pojedinacno,tako da po potrebi navijam za svaku reprezentaciju po malo![]()
Extra igrica.Iako nagrade nisu nesto,vredi isprobati svoje "znanje"

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Lala sa zapada
http://www.youtube.com/watch?v=vdhvp-iYR3sDeja91 wrote:NAJJACA REKLAMA IKAD NAPRAVLJENA...sve najkove su uvek bile vrhunske...ali ova je neprevazidjena...
od ove bolje nema :)