Ja jesam mozda malo dosadan sa ovim pitanjem na koje mi niko ne odgovara,ali sta bi sa Jokanovićem? Zašto njega niko ne spominje i zašto njega nema ni u jednoj kombinaciji
torrente wrote:ja jesam mozda malo dosadan sa ovim pitanjem na koje mi niko ne odgovara,ali sta bi sa Jokanovićem.Zašto njega niko ne spominje i zašto njega nema ni u jednoj kombinaciji?!
Zato sto je raspali grobar po kome je Novi Sad crno-beli grad!
torrente wrote:ja jesam mozda malo dosadan sa ovim pitanjem na koje mi niko ne odgovara,ali sta bi sa Jokanovićem.Zašto njega niko ne spominje i zašto njega nema ni u jednoj kombinaciji?!
Zato sto je raspali grobar po kome je Novi Sad crno-beli grad!
He,he... sad se setih da sam negde u svojoj arhivi imao sliku Winia posle svojih rezultatskih (ne)uspeha
Koliko se secam,obecao je sisanje svoje grive posle duela sa nemcima Rudija Felera ukoliko izgube (ako se dobro secam)....
He,he... sad se setih da sam negde u svojoj arhivi imao sliku Winia posle svojih rezultatskih (ne)uspeha
Koliko se secam,obecao je sisanje svoje grive posle duela sa nemcima Rudija Felera ukoliko izgube (ako se dobro secam)....
pa evo,nadjoh sliku
Da dovedu Svabu, po ukusu mog Vojkana, pa da na tempo lomimo protivnike i sa zapada se zajedno radujemo
Politika kluba je da u principu svi mogu da idu, naravno ako bude zadovoljavajuće ponude, osim Slobodana Medojevića i Miroslava Vulićevića", rekao je Pantelić.
To je taj planski rad, daj da prodamo sve što se može, pa ćemo onda na brzinu pred sam početak prvenstva ili i kasnije dovoditi igrače na upražnjena mesta. Tako ćemo opet doći u situaciju da nam zadnji vezni igra levog beka ili štopera, a onda posle 4-5 kola menjaj trenera.
Last edited by Mare on Thu May 27, 2010 9:18 am, edited 1 time in total.