Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A vi se jos cimate???? :roll:
Ja i ne citam te vesti vise,samo slike gledam :wink:
Image
Mare

Post by Mare »

Voja wrote:A vi se jos cimate???? :roll:
Ja i ne citam te vesti vise,samo slike gledam :wink:
A šta da ti kažem Vojo, luda glava. Znaš onu već otrcanu frazu nada umire poslednja. Svaki put čovek pomisli ovaj put će biti drugačije. Nadaš se da su skontali gde su grešili, da će sad to ispraviti, ali sve je uvek isto. Najgore u svemu što se greške iz godine u godinu ponavljaju. Naša uprava je đak ponavljač, nikako da nauči lekciju i pređe u viši razred.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mare wrote:Naša uprava je đak ponavljač, nikako da nauči lekciju i pređe u viši razred.
Nijedan djak ponavljac se nije sam popravio.Nego su prvo bile potrebene dobre roditeljske batine :lol:
Image
Somborac

Post by Somborac »

Bolje i da nije promocija... Bato i limeni je u trendu :twisted:
stormer

Post by stormer »

FREAKS1994 wrote:Зоран Милинковић нам је нови тренер.
Sa firminog foruma :!:
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Zoran Milinkovic je novi trener !
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Ima li za to nezavisne potvrde?
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Svaka cast sportskim novinarima :D , uspeli su u zadnjih 10ak dana da izbace isto toliko imena vezanih za mesto naseg novog trenera, ali nijedno od njih nije bilo Zoran Milinkovic.
Izjava Milinkovica od pre par dana: "U grupi sam onih koji konkurišu za poziciju u jednom velikom klubu, a da li ću da pobedim… Ostavimo vremenu."
Kada smo gostovali u Subotici nasih vatrenih navijaca je bilo vise, a kada smo igrali kuci protiv Spartaka bilo je 5000 gledalaca. Verovatno je i to uticalo na njega da odustane od ucesca u Evropi i da preuzme Vojvodinu.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
DUB

Post by DUB »

Zoran Milinković novi trener FK Vojvodina
27. maj 2010. | 12:19 | Izvor: RTV

NOVI SAD - Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio novog trenera - Zorana Milinkovića, dosadašnjeg trenera Spartaka iz Subotice.

Milinković je u izboru Zajednice superligaša proglašen za najboljeg trenera u protekloj sezoni. On je sa Spartakom obezbedio plasman u Ligu Evrope.

Milinković je u prvom obraćanju novinarima obećao da će se Vojvodina boriti za sam vrh tabele, a okupljanje igrača za novu sezonu najavio je za kraj juna.

http://www.rtv.rs/sr_lat/sport/fudbal/z ... 91735.html
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
budababa

Post by budababa »

Interesantno... Pre par dana je objavljena njegova izjava kako nema šanse da radi u nekom domaćem klubu sem Spartaka, najverovatnije odlazi u inostranstvo i kako ostaje "Spartakov vojnik".

Vest
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Mare

Post by Mare »

budababa wrote:Interesantno... Pre par dana je objavljena njegova izjava kako nema šanse da radi u nekom domaćem klubu sem Spartaka, najverovatnije odlazi u inostranstvo i kako ostaje "Spartakov vojnik".

Vest
Veruj mi da sam tada nakon pročitane vesti pomislio, evo ovog kod nas, pa će Bata lepo moći da kaže, šta hoćete doveo sam vam zvanično najboljeg trenera u zemlji! Hteo sam tada i da podelim svoje mišljenje sa vama ali ni sam ne znam zbog čega odustah od svoje namere, na kraju se ispostavilo da sam pogodio.
mihailov

Post by mihailov »

Licno nisam zadovoljan njegovim imenovanjem,opste je poznato na koji nacin je Spartak izborio plasman u Evropu.Opet smo se "gadjali"trenerskim velicinama,a doveden je trener koji je manje-vise anoniman uprkos uspesima u ovoj sezoni.Ono sto je zanimljivo,Zoran je nas bivsi igrac i videcemo kako ce sve to funkcionisati.Nisam optimista i misljenja sam da ni ovaj trener nece moci da radi samostalno :?
Napred Voso!
ssnigd

Post by ssnigd »

Jel se meni jedino cini da ce Bata da krene da svrlja sa utakmicama od sledece sezone, kako bi uspeo da nas vrati na mesto koje ide u Evropu. :roll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Nase forumase bi jedino zadovoljila imena poput: Murinja, Van Gala ili Hidinka :lol:
ice

Post by ice »

Čim je Milinković napustio Spartak, meni je nekako mirisalo da ide kod nas, a ispada da je sve ostalo bila samo cirkusijada.

A evo šta kaže Bata o Ćurčiću, opet se neke pare spominju:

ĆURČIĆ BLIZU I DALEKO OD NOVOG SADA

Traju pregovori Radovana Ćurčića i FK Vojvodina, prema pisanju medija, problem nastao oko novca...

FK Vojvodina još uvek nije rešio pitanje prvog trenera, iako je prvi čovek kluba Ratko Butorović najavio da će to pitanje biti rešeno po hitnom postupku.

Prvi „pik“ novosadskog kluba je Radovan Ćurčić, dosadašnji trener Javora koji je prema pisanju medija već započeo pregovore sa "Vošom".

Iako je fudbalska „čaršija“ već postavila Ćurčića na klupu, nastavli su problemi oko finansija, piše „Sport“:

„Ne znam kako da odgovorim na to pitanje. Možda je najbolje reći, bio Ćurčić trener Vojvodine ili ne, ostaće dobar prijatelj sa nama. Nama je svakako stalo da rešimo to pitanje što pre, ali moramo da ovdimo računa i o mnoštvu drugih stvari. Takođe i Ćurčiću je potreban period za razmišljanje“ rekao je Butorović za "Sport".

prethodnih dana mediji su licitirali brojnim imenima, pa su tako spominjani i trener OFK Beograda Đurđević, Nemac Vini Šefer...
Last edited by ice on Thu May 27, 2010 2:06 pm, edited 1 time in total.
Post Reply