Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
dulajlo

Post by dulajlo »

shecky

Post by shecky »

Ono sto bi zeleo da naglasim ...je da sto vecina kazu da ovome? nije isitna...
Elem budimo svesni ..mi nikad necemo imati stranca trenera? Zasto? Pa zato sto ce taj gari odma na prvo mesanje u njegov rad otici i javno reci zasto je otisao dok je ovim nasim varijanta .. daj da uzmem koju kintu i bole me........
Sledece sezone borba za 4-5 mesto plafon.
DUB

Post by DUB »

Киза је сам себи потписао оставку, рекао је БутУровић и открио тајни идентитет нашег прешједника... :lol:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Milinkovic ce sigurno ostati godinu dana :!: Sad kad mu Bata dovede pojacanja ima sve da procveta.Zorane,Zorane .........................SRECNO
ps.Mislim da je Milinkovic bio i trener Obilica :!:
One and only

Post by One and only »

Muka mi je kada vidim ovog sa naocarima.
Ako je ovaj Milinkovic najbolji onda...
United of Vojvodina
Владика
Administrator

Post by Владика »

По мени, боље да смо онда ангажовали Морачу на месту спортског директора јер реално иза успеха Спартака стоји он а не Милинковић! Милинковићу, као и сваком другом тренеру који се обрео у нашим редовима, желим добродошлицу али морам да се питам шта то он зна и има што немају Грујић, Говедарица, Рутоњски, Новаковић......
menager

Re: Secanje ...

Post by menager »

fruskogorac wrote: Ovaj moj post je na osnovu nekog secanja na sada vec daleku 1992. godinu.
a ja ga se secam iz 2005 kad je odigrao svoje poslednje meceve kao aktivan igrac i to u niskom radnickom....dosao covek da uzme pare od tonceva (tada predsednika radnickog) ,odigrao 2,3 meca, bio izvizdan (mada je odigrao korektno protiv n pazara,3:0) i dobio pedalu tj otisao...nakon toga, 2006 sam cuo da je trener borce..od tada je manje vise sve poznato..sa borcom je napravio pravi mali bum u trecoj i drugoj ligi, ali 2008 pred baraz meceve napustio klub (interesantan momenat za odlazak)..kasnije kasnije bio nesto u kolubari gde nije bas imao neke rez i ove sezone u spartaku...obecavajuci pocetak, ali nema mnogo sezona kao trener,a i ti rez sa borcom i spartakom treba uzeti sa rezervom jer ko zna kakve su meceve ti klubovi igrali
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Jao` , jao`, jao`, jaaaaoooo`....
Samo nešto da pitam...
...ma ništa... :oops: :oops: :oops:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Stexman

Post by Stexman »

trelos gia fcv wrote:Jao` , jao`, jao`, jaaaaoooo`....
:oops: :oops: :oops:
Uze mi rec iz usta :( 8)
Buca

Post by Buca »

trelos gia fcv wrote:Jao` , jao`, jao`, jaaaaoooo`....
Samo nešto da pitam...
...ma ništa... :oops: :oops: :oops:
Sta sam jeo ? 8)
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Jambo

Re: Secanje ...

Post by Jambo »

menager wrote:
fruskogorac wrote: Ovaj moj post je na osnovu nekog secanja na sada vec daleku 1992. godinu.
a ja ga se secam iz 2005 kad je odigrao svoje poslednje meceve kao aktivan igrac i to u niskom radnickom....dosao covek da uzme pare od tonceva (tada predsednika radnickog) ,odigrao 2,3 meca, bio izvizdan (mada je odigrao korektno protiv n pazara,3:0) i dobio pedalu tj otisao...nakon toga, 2006 sam cuo da je trener borce..od tada je manje vise sve poznato..sa borcom je napravio pravi mali bum u trecoj i drugoj ligi, ali 2008 pred baraz meceve napustio klub (interesantan momenat za odlazak)..kasnije kasnije bio nesto u kolubari gde nije bas imao neke rez i ove sezone u spartaku...obecavajuci pocetak, ali nema mnogo sezona kao trener,a i ti rez sa borcom i spartakom treba uzeti sa rezervom jer ko zna kakve su meceve ti klubovi igrali
Bio je i trener u S.Mitrovici oko pola godine ali bez znacajnijih rezultata.
Butorovicu-THE END !!!
Djumi

Post by Djumi »

Milan wrote:
Djumi wrote:Kizi Milinkovicu zelim svu srecu na klupi Vose !
Đumi, budi ljubazan pa nam napiši par reči o novom treneru. Zanimalo bi me tvoje mišljenje o njemu. Samo te molim, bez diplomatije i izjava u rukavicama... Hvala u napred!
Milane evo napisacu ti direktno :!:
Bilo jednom jedno ostrvo na kojem su živeli osecaji i ljudske vrednosti: Dobra Volja, Tuga, Znanje i medu ostalima i Ljubav. Jednog su dana shvatili da ce njihovo ostrvo da potone,te su pripremili svoje brodove, kako bi ga napustili. Jedino je Ljubav želela ostati do poslednjeg trenutka. Kada je ostrvo bilo samo tren do potonuca, Ljubav je odlucila potražiti pomoc. Bogatstvo je prolazilo u blizini i Ljubav je upitala: "Bogatstvo, možes li me povesti sa sobom?" "Ne mogu, mnogo je zlata i srebra na mom brodu, nema mesta."-rece Bogatstvo. Ljubav tada odluci pitati Ponos koji je prolazio na velicanstvenom brodu. "Ponose, preklinjem te, možes li me povesti sa sobom?" "Ne mogu ti pomoci, Ljubavi", odgovori Ponos: "Ovde je sve tako savršeno, mogla bi mi uništiti brod." Tada je Ljubav zamolila Tugu, koja je prolazila kraj ostrva:" Tugo, molim te povedi me sa sobom!" "Oh, Ljubavi", odgovori Tuga:" Tako sam tužna da ne mogu." Kada je Dobra Volja prolazila kraj ostrva, toliko je bila zadovoljna da nije ni cula Ljubav kako je doziva. Tada Ljubav zacuje neki glas: "Dodji ,Ljubavi, ja cu te povesti sa sobom." Bio je to starac u malenom camcu. Kada su stigli do kopna, Ljubav se iskrca, a starac ode. Ljubav je bila toliko srecna da je zaboravila pitati starca za ime. Ljubav shvati koliko mu duguje, te upita Znanje: "Znanje, ti sigurno znaš ko me je spasao?" "To je bilo Vreme", odgovorilo je Znanje. "Vreme?", upitala je Lubav:"Pa zašto bi me Vreme spasilo?" Znanje odgovori: "Zato što je samo Vreme sposobno da proceni koliko je Ljubav važna u životu..."
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Brane

Post by Brane »

Lepa prica. Zaista, bez sarkazma, jako lepa i istinita prica.
Samo sam ja valjda glup da je primenim na ovu nasu problematiku. Zoki mudrost? Bata bogatstvo? ili dobra volja :lol: ? sta li?
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Brane wrote:Lepa prica. Zaista, bez sarkazma, jako lepa i istinita prica.
Samo sam ja valjda glup da je primenim na ovu nasu problematiku. Zoki mudrost? Bata bogatstvo? ili dobra volja :lol: ? sta li?
I ja se deklarišem kao glupan :roll:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
igoork

Post by igoork »

Ne znam da li neko gleda SOS ali evo emisija sa Jesenjina u kojoj gostuje Stepi.

Navodno on je dosao cak iz Banja luke a Djumi je otkazao... :roll:

Nego da se vratim na temu. Ako je njemu verovati Plec i Stoika su igraci koje je "Pantelic" doveo a receno mu je da oni nisu spremni(ne zadovoljavaju).
Lekarska sluzba je odma utvrdila da ovaj ima problema sa kolenom i da ne moze da prodje.
Za Pleca su odma rekli da kilazom ne moze da konkurise za kup UEFA zasto je sve prvobitno i doveden ali su u medju vremenu vec potpisali ugovor sa njim... :?

Ako je ovo sve tacno tog Rabrenovica i Pantelica treba neko da uvati i da im objasni neke stvari...
Post Reply