Nikada nisam merio vrednosti igraca na osnovu vremena u kojem je igrao,na osnovu lige gde je igrao,trofeja i golova koje je osvajao tj. davao.Jednostavno,voleo sam samo igrace koji "imaju taj trenutni BOOOM u glavi",i od takvih igraca,za mene je jedan,jedini,najbolji... bio i ostao... Dejan Savicevic
Jedini što se sa Vojom slažem, je oko buma u glavi takozvanog genija. Mislim da mi je on najneomiljeniji igrač ikada. Naravno, više kao lik, manje kao delo.
Ne znam,ja sam voleo kod Deje to sto je uvek imao lucidna resenja,i nekako je svaku situaciju smekerski resavao... e sad,moram jos dodati i to,da zaista nemogu da ocenjujem ucinak Pelea ili Maradone,jer u njihove igre nisam toliko upucen (sem klipova,tj.samo golova,na TVu ili NETu),dok sam Dejanove igre gledao i znam da je imao mnogo vise lucidnijih poteza tokom meca nego prilikom postizanja pogodaka
ima Napred Vosa ako ste zainteresovani
Stoik i ja smo se zeznuli pa ispada da imamo grupu viska,ako neko hoce da udje neka mi posalje mail da ga pozovem
Red Marquis wrote:Jeste li vi u nekim kolektorskim grupama na Virtualnom Paniniju? Ako ne, mogli bi neku zajedničku...Fk Vojvodina ili tako nešto...
Ja sam svoj popunio i bio sam u grupi. Kada god neko u grupi popuni prvi nacionalni tim, dobijas kesicu kao nagradu.
Inace evo jos promo kodova: A9CJE9BW 9RBSF73K CESLY7P9 9PLJHCSX
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis wrote:Jeste li vi u nekim kolektorskim grupama na Virtualnom Paniniju? Ako ne, mogli bi neku zajedničku...Fk Vojvodina ili tako nešto...
Ja sam svoj popunio i bio sam u grupi. Kada god neko u grupi popuni prvi nacionalni tim, dobijas kesicu kao nagradu.
Inace evo jos promo kodova: A9CJE9BW 9RBSF73K CESLY7P9 9PLJHCSX
Hvala za ove kodove! Ako imas jos salji slobodno...
Opaaaaa.... i moja ekipa je sletela u Juznu Afriku Samo sam malo promasio ne aerodrom,nego grad... pa dok skupim sve igrace (valjda ih nisu lavovi negde presreli ) javim vam uzi spisak