SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010

Locked
uporan

Post by uporan »

U poslednjem kolu Urugvaj i Meksiko, lagano igraju nerešeno i eto ih u 1/8 finala. Naše "kolege" iz kvalifikacija Francuzi kući...

Neka me neko ispravi, ali mislim da je ovo prvi put u istoriji svetskih prvenstava da domaćin prvenstva ne prolazi grupu.
UH!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

uporan wrote:U poslednjem kolu Urugvaj i Meksiko, lagano igraju nerešeno i eto ih u 1/8 finala.
Da, nereseno vodi i jedne i druge dalje, ali onda Meksiko ide na Argentinu. Zato mislim da ce Meksikanci svakako ici na pobedu u toj utakmici, pa sta bude...
uporan

Post by uporan »

Radoye wrote:
uporan wrote:U poslednjem kolu Urugvaj i Meksiko, lagano igraju nerešeno i eto ih u 1/8 finala.
Da, nereseno vodi i jedne i druge dalje, ali onda Meksiko ide na Argentinu. Zato mislim da ce Meksikanci svakako ici na pobedu u toj utakmici, pa sta bude...
Totalno zaboravih da je Urugvaj sinoć dobio 3:0, to može ipak biti dobra utakmica... Ako ne bude nerešeno, i Francuzi i JAR su u igri (nezasluženo). Biće možda interesantno do kraja.
UH!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Radoye wrote:
Pridruzujem se tvom misljenju.

Obe ekipe ce gledati kako da izbegnu Argentinu.

Francuzi su sramotno dosli na SP, a danas su pokazali ( cast retkim izuzecima) da ne zele ni da igraju na istom. Sramotno je bilo gledati Evru koji ne zeli ni da potrci u akciji koja ce prethoditi penalu. I jos gomila takvih primera u vecerasnjoj utakmici.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice

Post by ice »

To je neverovatno kako komentatori i ljudi, a da ne govorim o stručnjacima ne poznaju pravila igre, da znaju jasno bi im bilo da je Francuska već sada 99% ispala.
Čak i ako Urugvaj dobije Meksiko 10:0, a Francuska pobedi Južnu Afriku 10:0, Meksiko ide dalje jer JE BOLJI U MEĐUSOBNOM SKORU.Opet, ako Meksiko dobije Urugvaja, Francuskoj će takođe biti teško da prođe jer će gol-razlika odlučivati s obzirom da su oni igrali 0:0 sa Urugvajem.To znači da ako Urugvaj izgubi jedan gol razlike od Meksika (više nije realno) , Francuska mora dobiti Južnu Afriku (koja se neće predati jer je domaćin) sa čak 4:0 (ako ipak Meksiko dobije 2 razlike, onda sa 3:0) .
Francuzi su svoje završili i to je svima jasno osim našim komentatorima, koji maltene tvrde da ako Meksiko i Urugvaj ne odigraju nerešeno Francuska ide dalje.
etxeberria

Post by etxeberria »

Ice oladi malo i ne napadaj ljude , jer ti si taj koji ovde nema pojma.
U slucaju istog broja golova gleda se gol-razlika u svim mecevima u grupi tako da Francuska ima solidne sanse da ide dalje.
A ni sledeci kriterijum nije medjusobni mec nego veci broj datih golova.
Znaci Urugvaj i Francuska dobiju po 10:0, oni idu dalje.
sam svoj najveci neprijatelj
uporan

Post by uporan »

etxeberria wrote:Ice oladi malo i ne napadaj ljude , jer ti si taj koji ovde nema pojma.
U slucaju istog broja golova gleda se gol-razlika u svim mecevima u grupi tako da Francuska ima solidne sanse da ide dalje.
A ni sledeci kriterijum nije medjusobni mec nego veci broj datih golova.
Znaci Urugvaj i Francuska dobiju po 10:0, oni idu dalje.
Taj rad. Teorijski su svi u igri.
Urugvaj ima gol razliku +3; Meksiko +2; Francuzi -2; JAR - 3. Pobeda Francuza 3 razlike i poraz Meksika 2 i Francuzi idu dalje. Mada, shodno svemu prikazanom, mislim da Francuzi ne mogu (nikom) da daju 3 gola. Tako da jeste realno da Urugvaj i Meksiko idu dalje...
UH!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ode Klose, imamo igraca vise - sad smo ga najebali! :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

LANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
budababa

Post by budababa »

Vodimo 1:0 i imamo igrača više. Sada treba da krenemo da strepimo...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dobro smo ih zatvorili na pocetku, sto je za rezultat imalo njihovu frustraciju i gomilu kartona. U napadu nismo bogznasta napravili, ali smo odlicno iskoristili trenutnu pometnju nakon iskljucenja Klosea i ugurali im gol "na buku".

Sad bi trebalo smiriti igru, poleteli smo suvise napred, treba i dalje drzati cvrstu odbranu kao i do sada jer Nemci su se sigurno razljutili i napadace svim silama.

Ne bunker, vec presing po celom terenu kao sto smo igrali na pocetku, sa puno trcanja, frustrirati Nemce i dalje i traziti sansu iz brzih kontri...

UF jebote kako smo se sada izvukli :shock: smirite igru majkumustaru!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Laneeee...
Znao sam da će biti neke straobalna šansa u zadnjem minutu prvog poluvremena, i kako god, spasili smo se. Sad samo mirno. Ali nikako bunker, Krasa i Lane su raspoloženi, može još neka kontra da sevne u drugom...

Samo nek se paze kartona i biće u redu. Sudija je oštar, ne smemo da izjednačimo broj igrača na terenu :!:
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Plasim se Kolarova, za drugi karton...
Locked