Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Stručni štab Vojvodine: Zoran Milinković, Spasoјe Јelačić, Marko Perović, Zoran Stoјanović i Miroslav Smaјić.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

grof zekula wrote:Stručni štab Vojvodine: Zoran Milinković, Spasoјe Јelačić, Marko Perović, Zoran Stoјanović i Miroslav Smaјić.
Jel se zna ko je od gore navedenih kondicioni trener?
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Grba_NS wrote:
grof zekula wrote:Stručni štab Vojvodine: Zoran Milinković, Spasoјe Јelačić, Marko Perović, Zoran Stoјanović i Miroslav Smaјić.
Jel se zna ko je od gore navedenih kondicioni trener?
Niko
Somborac

Post by Somborac »

Nemamo kondicionog trenera? Strasno!

Za Milinkovica kazu da je izuzetno posvecen poslu, da ne trpi da mu se iko mesa u posao i da zahteva izuzetno veliku disciplinu! Bice vremena da valjano ocenimo i njegov rad i gore navedene tvrdnje!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

A Gruja opet preko noci ispod tepiha,jel?

Ehhh,sta reci...
Somborac

Post by Somborac »

Sramota za odnos prema Gruji, ja u prvi mah nisam ni primetio!

Covek koji je stvorio pravu plejadu Vosine dece, koji je toliko posvecen svom klubu i radu u njemu da uvek izvisi :roll: Uvek su pravi Vojvodinasi, koji su srcem i dusom uz klub u drugom/trecem planu u odnosu na one koji su tu zbog dzepa i raznih dilova i % ! Kada se takve stvari promene i otarasi Brkatih i drugih okova, mozda i krenemo ka visinama. Do tada nista ne vredi, neke stvari se ne mogu kupiti i silom osvojiti i postici, za sve ostalo tu je Bata-privid-card!
Stexman

Post by Stexman »

Somborac wrote:
Bice vremena da valjano ocenimo i njegov rad i gore navedene tvrdnje!

Mislis da ce se zadrzati dovoljno dugo? :lol: :lol:
toftir

Post by toftir »

Stexman wrote:
Somborac wrote:
Bice vremena da valjano ocenimo i njegov rad i gore navedene tvrdnje!

Mislis da ce se zadrzati dovoljno dugo? :lol: :lol:
Bice smenjen posle prva dva poraza. :cry:
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Stara Garda wrote:
A Gruja opet preko noci ispod tepiha,jel?

Ehhh,sta reci...
Gruja je od juce novi trener Cementa iz Beocina.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Somborac

Post by Somborac »

Grujo srecno, pa da nam se vratis u Vojvodinu kada se steknu uslovi i Vojvodjanska klima nam se vrati!
fruskogorac

...

Post by fruskogorac »

... Grujicu zelim od srca mnogo srece, zdravlja i uspeha, Kizi Milinkovicu da sa svojim saradnicima poradi na fizickoj spremi (uz naravno srecu, zdravlje i uspeh ) ... Ljudi mislim da niste svesni kakvog strucnjaka mi imamo medju nama. Taj forumas zna na koga ja mislim ali ga najiskrenije molim da to znanje koje ima nadogradjuje ...
ice

Post by ice »

...
Last edited by ice on Sun Oct 24, 2010 8:41 pm, edited 1 time in total.
Владика
Administrator

Post by Владика »

ice wrote:Zanima me, ovaj Marko Perović što nam je pomoćni trener da li je to onaj isti čovek koji je svojevremeno na veoma skandalozan način sa Živkovićem prešao u Zvezdu, a zatim se u tom ogavnom dresu veoma bezobrazno ponašao u odnosu na naš klub i provocirao na međusobnim utakmicama, kao i davao izjave kako mu je Zvezda sve i slično?
Јесте, у питању је дотична персона!
ice

Post by ice »

...
Last edited by ice on Sun Oct 24, 2010 8:42 pm, edited 1 time in total.
Brane

Post by Brane »

E stvarno neverovatno. Covek nam se popisao na glavu a sad ce da pece zanat kod nas.
Secam se i ja te epizode sa Zivkovicem i Perovice. Mi obicno nismo smeli ni da se protivimo tim transferima ali taj put smo se nesto uzjogunili. Valjda smo imali dugogodisnje vazece ugovore sa obojicom i cekali ih da se skinu iz vojske. A ovi zohari pravac u zvezdu. Onda se sve stisalo za par dana, ko je kome sta dosao ili pretio ne zna se.
Post Reply