naklon do poda

Onaj komentator Stojanović nije normalan! Sinoć na prenosu utakmice, kada je pričao o tome kako smo pokradeni protiv Urugvaja u polufinalu 1930., rekao je da su našu reprezentaciju sačinjavali igrači isključivo iz Srbije, a onda prdnuo da su svi bili iz Beogradapodbara wrote:Posto je kup konfederacija da se podsetimo malo prvog svetskog prvenstva u fudbalu koje je odrzano u Urugvaju 1930.god! To je bilo i prvo svetsko prvenstvo a boje naseg kluba su predstavljali Kosta Hadzi i igrac Boza Markovic
podbara wrote:Slika2- Ovo je nasa reprezentacija(Beli Orlovi a ne kao sto su sada neki plavi) na svetskom prvenstvu 1930. god u Urugvaju
Slika3- Kosta Hadzi i Zil Rime, zamislite danas da se susretnu Sep /blater i neki predstavnik Vojvodine. Zaista smo nekad bili veliki!
![]()
Pa ja.... ja ..... ovaj.... ne znam.... rekao bih.... mnogo sam srecan!!!fruskogorac wrote:... Fruskogorac je i u ovom mecu pokazao veliko pozrtvovanje ... To nije bilo dovoljno i zaista prelepa slika postovani gledaoci ... Fruskogorac prilazi klupi i pruza ruku Turiji i Grofu ... Ne tako davno bili su saigraci u belo - crvenom dresu ... Postovani gledaoci imamo naseg reportera na vezi koji se nalazi pored samog terena ... "Petre da li se cujemo ?" ...
"Da, da, cujemo se ... zavrsena je jos jedna fantasticna fudbalska predstava. Sama utakmica ali i osvojena titula FK Vojvodina coma je dovoljan razlog da svoje impresije sa vama postovani gledaoci podele sami akteri ove po mnogo cemu isorijske utakmice. Pored mene se nalazi Voja najiskusniji prvotimac novog sampiona. Vojo najpre hvala u ime gledaoca sto si se odazvao da sa gledaocima podelis utiske. Izvoli ..." ...
Bojim se da "teske noge" ne sputaju ovu sjajnu ekipu da pokaze svoj maksimumbudababa wrote:Vihorno kriloOkoštale noge i pivski stomak ostavljaju prostor samo da zaigram beka, i to ako trener Grba_NS sljušti litru rakije pre meča, a standardna zadnja linija 021-ice-Zeljafcv-Radoye bude kažnjena odstranjivanjem iz tima zbog konzumiranja alkohola i cigareta veče pre finalne utakmice...
budababa wrote:Vihorno kriloOkoštale noge i pivski stomak ostavljaju prostor samo da zaigram beka, i to ako trener Grba_NS sljušti litru rakije pre meča, a standardna zadnja linija 021-ice-Zeljafcv-Radoye bude kažnjena odstranjivanjem iz tima zbog konzumiranja alkohola i cigareta veče pre finalne utakmice...