vladans wrote:Zamislio sam,i kazem ne daj Boze vise tog dripca...

a ja bih jos dodao, ko je gledao Petkovica u nasem dresu, ne znam kako uopste moze i da razmislja o njemu, momak celu polusezonu nije uspeo da ubaci centarsut u kazneni prostor. Jednostavno, jedino sto je dobro kod njega je-menadzer, koji ga je i progurao svuda, a u sustini je macka u dzaku.šumar wrote:Ko je gledao Pavlovića ni ne razmišlja o Petkoviću i o bilo kom novom levom beku.
Eh sad. Nemoj da preterujemo. Mozda kod nas moze da se progura, ali ne u Bundesligi, ipak je on igrao tamo.1892 wrote:a ja bih jos dodao, ko je gledao Petkovica u nasem dresu, ne znam kako uopste moze i da razmislja o njemu, momak celu polusezonu nije uspeo da ubaci centarsut u kazneni prostor. Jednostavno, jedino sto je dobro kod njega je-menadzer, koji ga je i progurao svuda, a u sustini je macka u dzaku.šumar wrote:Ko je gledao Pavlovića ni ne razmišlja o Petkoviću i o bilo kom novom levom beku.
Slažem se 1892 da Petković nije znao da izvodi centaršuteve. Za mene je uvek bio najgori pojedinac u postavi. Mislim da je i Mićo Vranješ imao "bolji-precizniji" centaršut od njega.Koral wrote:Eh sad. Nemoj da preterujemo. Mozda kod nas moze da se progura, ali ne u Bundesligi, ipak je on igrao tamo.1892 wrote:a ja bih jos dodao, ko je gledao Petkovica u nasem dresu, ne znam kako uopste moze i da razmislja o njemu, momak celu polusezonu nije uspeo da ubaci centarsut u kazneni prostor. Jednostavno, jedino sto je dobro kod njega je-menadzer, koji ga je i progurao svuda, a u sustini je macka u dzaku.šumar wrote:Ko je gledao Pavlovića ni ne razmišlja o Petkoviću i o bilo kom novom levom beku.
Slazem se za Petkovica, ali Vulicevic? Kakav je njegov centarsut?tulip wrote:Slažem se 1892 da Petković nije znao da izvodi centaršuteve. Za mene je uvek bio najgori pojedinac u postavi. Mislim da je i Mićo Vranješ imao "bolji-precizniji" centaršut od njega.Koral wrote:Eh sad. Nemoj da preterujemo. Mozda kod nas moze da se progura, ali ne u Bundesligi, ipak je on igrao tamo.1892 wrote: a ja bih jos dodao, ko je gledao Petkovica u nasem dresu, ne znam kako uopste moze i da razmislja o njemu, momak celu polusezonu nije uspeo da ubaci centarsut u kazneni prostor. Jednostavno, jedino sto je dobro kod njega je-menadzer, koji ga je i progurao svuda, a u sustini je macka u dzaku.