Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
aNS

Post by aNS »

limanfkv wrote:Andrija je odlican igrac.
Давно сам ја престао да шутам лопте. :lol:
Шалу на страну, пре ми је био добар али сада стварно не знам у каквој је он форми и нешто не верујем да ће бити појачање.
šumar

Post by šumar »

Postoje samo dva moguća razloga da se dovede u Vojvodinu Delibašić pored Ilića,Bilbije,Mudrinskog,Jaoa .
Prvi je poreklo/crnogorsko/.
Drugi, verovatniji, da bi se neko malko "ugradio".
the Gari

Post by the Gari »

šumar wrote:Postoje samo dva moguća razloga da se dovede u Vojvodinu Delibašić pored Ilića,Bilbije,Mudrinskog,Jaoa .
Prvi je poreklo/crnogorsko/.
Drugi, verovatniji, da bi se neko malko "ugradio".
"Samo" dva? Jel možeš da se setiš nekog boljeg od tih koje si nabrojao :?

PS Ovde ne mislim konkretno na Delibašića, nego na "koncepciju", "princip" i "strategiju" pravljenja tima u voljenom klubu. Jbg.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Nama treba napadač takvog tipa koji je dobar u skoku. Delibašić odigrao sve utakmice u Heraklesu, koji je izborio učešće u Primeri i zato mislim da nerealno da će preći kod nas.

Deli, deli, deli gol :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Gs_-J2TG ... re=related
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Grof Žekula wrote:
Rabba wrote:
Rabba wrote:Da li je Trajkovic potpisao za nas ?
Repost.

Grofe, neki info od tebe ?
Koliko znam, to je samo pitanje formalnosti.
Trajković je odavno tu, trenira, igra ove utakmice...
Gde je problem - Hajduk je dobio stečajnog upravnika, pa dok sve u Kuli ne legne na mesto...Tehnikalije!
Sportski žurnal:
Rukovodstvo Zajednice superligaša rešilo je, uprkos tome, da napravi raspored za sezonu 2010/11, a u žrebu se našao i Hajduk.

Ulazak stečajnog upravnika znači da će svi zaposleni u klubu dobiti otkaze, a samim tim i igrači koji su u radnom odnosu, odnosno imaju profesionalne ugovore. Ukoliko se to desi Fudbalski savez Srbije i Zajednica Super lige moraće odmah da reaguju.

– Videćemo kako će stečajni upravnik reagovati kada uđe u klub, tako su nam najavili na sednici IO. Tačno je da može da podeli otkaze zaposlenima, ali problem je i sa fudbalerima koji imaju profesionalne ugovore. Oni sa stipendijskim bi mogli da igraju – istakao je Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice Super lige.
Nadam se da će Trajković brzo "metnuti" potpis na papir, kako bi se sve okončalo
toftir

transferi

Post by toftir »

Mozda je off - topic, ali realno, mislim da se ostvaruju mracne prognoze da crvljivi moraju da osvoje duplu krunu sledece godine. Njihov prvi tim ce najverovatnije biti:

Stamenkovic - Ninkov (niko ga nece), Vilotic, Djordjevic, Tosic - Isah, Savio, Koroman, Kadu - Jevtic, Perovic (ili neko pojacanje).

Rezerve: Ignjatijevic, Savic, Mikic, Vesovic, Binic, mozda i Milovanovic, Trifunovic,...

One druge necu ni da pominjem, imaju sve zajedno tri i po krstenih igraca.

Sa druge strane, nas sastav ce najverovatnije biti, nedefinisan. Mi ne znamo ni u kakvoj formaciji igramo, a kamoli nesto drugo. Ne mogu zajedno igrati, i Tumba, i Meda, i Djura ... nama su Ilic i Oumaru krilni napadaci, a oni su ustvari levi i desni vezisti. Napad nam se svodi na to da jedan igrac igra bez zamene (Makriev, Delibasic), ili ce tu poziciju da pokrivaju Jao i Bilbija, za koga nema mesta u timu, jer vedete moraju igrati.

Samo ovako bi eventualno funkcionisali:

Brkic - Vulicevic, Milovic, Trajkovic, Pavlovic - Adjuru, Tumbasevic - Ilic, Merebasvili - Bilbija - Jao(Delibasic)

Rezervni sastav: Kesic - Smiljanic, Mojsov, Karan, bilo ko samo ne Nestor - Medojevic, Mitosevic - Djurovski, Katai - Oumaru - Mudrinski
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
menager

Post by menager »

mrdja pregovora sa FKCZ. a cuo sam i da je vosa zainteresovana navodno za lazetica. za ovo drugo nisam siguran, a za ovo prvo u velikoj meri jesam.
ssnigd

Post by ssnigd »

Prema pisanju Ramsteina na napredvosa.com u Kulu idu Mudrinski, Mitosevic i Novakovic(ne zna se koji).

Za Mudrinskog mislim da je dobra odluka, ali samo ako ce se vratiti u nas klub.
A za Mitosevica, e vala upravo svaka vam cast, ispunili ste bonus barem jedna glupost svakog prelaznog roka. Naijiskrenije se nadam da ovo za Mitosevica nije istina :roll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
soderstorm

Re: transferi

Post by soderstorm »

Brkic - Vulicevic, Milovic, Trajkovic, Pavlovic - Adjuru, Tumbasevic - Ilic, Merebasvili - Bilbija - Jao(Delibasic)

Ovo ce biti verovatno nas sastav naravno bez Delibasica jer koliko sam cuo mi dajemo Hajduku poprilicno dobre mlade igrace. Cuo sam da cemo im pozajmiti Mudrinskog, Mitosevica i Novakovica. Dok ih je Djumi ubacio u vatru da budu buducnost naseg kluba, Milinkovicu ocigledno nisu ni u planu. Mada cemo im i dati neke igraca kako bi popunili ekipu. Nasa uprava radi lavoski posao sto se tice sikaniranja mladih igraca i dovodjenja matorih drtina ili dovodjenja igraca eksta klase kao sto su Jao i Omar itd. Vidim ja da ce nama premija biti i Evropa ove godine ali to ce u mnogome zavisiti ne od nas nego od ostalih ekipa u Jelen Super Ligi.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Nakon sutrašnjeg meča sa Radničkim, Milinković će objaviti spisak (isti je verovatno već formiran manje-više) onih koji odmah posle ručka kreću na Taru. Tada ćemo saznati, ne samo ko ide na planinu, već i ko ide negde drugde (tačnije u Kulu)...Takvih će svakako biti...Do sada nema 100% tačnih informacija, tj još se "pregovara"! Gorepomenuta imena (kao i neka druga) jesu u opticaju, ali nije još potvrđeno.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ako ce se raditi na taj nacin, da se jedan biser kao sto je Mitosevic salje u blago receno "nezdravu" sredinu kao sto je Kula, mene stadion Vojvodine ove godine nece videti... Je...i vas Jaovi i Abubakari, hocu da gledam bisere nase skole, a ne neke crnce koje dovodite za kilo pecenja...
Terajte se vise u k....
igoork

Post by igoork »

Grba_NS wrote:Ako ce se raditi na taj nacin, da se jedan biser kao sto je Mitosevic salje u blago receno "nezdravu" sredinu kao sto je Kula, mene stadion Vojvodine ove godine nece videti... Je...i vas Jaovi i Abubakari, hocu da gledam bisere nase skole, a ne neke crnce koje dovodite za kilo pecenja...
Terajte se vise u k....
Potpisujem :!:
Mare

Post by Mare »

Za Mudrinskog je to dobar potez, jer tamo bi postojala kakva takva šansa da igra, ali za malog Mitoševića je katastrofa, taj dečko je suvo zlato i verujem da bi to bila velika greška.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Можда није толико лоше ни за Митошевића. Ако вреди мали, показаће се више тамо где ће играти стално (средина у Кули није ништа мање нездрава од наше, а бар је прва лига па нека кида против кога треба, али и против нас), него тамо где би играо јако јако мало, јер смо на његовој позицији нагомилани оним играчима који ипак имају предност у односу на њега, бар у почетку сезоне док још постоје фантазије о доброј сезони.
Исто важи и за Новаковића, који год да је у питању :)

Мени се уопште не свиђају ова два нова црнца. Мислим да од њихове помоћи нема ништа. Јасно је да нам треба нови класичан шпиц и ако није халуцинирање, за нашу лигу би био одличан Делибашић.
Где је на крају завршио онај неки аргентинац из Новог Сада?

Пошто је одбрана јасна, средину и напад највише требају да играју Тумба, Медојевић, Катаи, Смиљанић, Мереба, Илић, Билбија, плус нови шпиц.....а ова два нова црнца, плус Ађуру и Ђуровски, да улазе по потреби.
Али од тога нема ништа јер ретко се доводи неко да би му био резерва, поготово кад су у питању наши "калкуланти".
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Mare

Post by Mare »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 24787.html
Vratio se Stjepanović, čeka vesti od "Kelta"
14. jul 2010. | 08:40 | Izvor: Sportske.net, Sport
Slaven Stjepanović se vratio sa probe u Seltiku. Mladi Crnogorac zadovoljan urađenim, sada čeka odgovor Škota.

Slaven Stjepanović proveo prethodnih deset dana na probi u Seltiku. Za sada nastavlja da trenira sa Vojvodinom.

"Pun sam pozitivnih utisaka. Proveo sam nezaboravnih deset dana u Škotskoj. Sve je u superlativu, od prijema u klubu, preko trening kampa, do prelepog grada. Rekli su mi da su zadovoljni onim što sam, za kratko vreme, pokazao, pa sada predstoje pregovori dva kluba oko eventualnog transfera. Do tada, nastaviću da treniram sa Vojvodinom i nadam se povoljnom ishodu."
Da li neko ima informaciju šta je sa Ristom Lakićem, onda onim Adamsom, Lovrićem... da li smo tu uzeli neki dinar ili su svi otišli za Dž?
Post Reply