Trener(i) FK Vojvodina
Tek je jedna utakmica prošla, a Milinković već deluje potpuno izgubljeno. Ovakva igra uopšte nije iznenađenje; naprotiv, posle svega viđenog u pripremnim utakmicama, ona je potpuno očekivana. Njega čeka Stepijeva sudbina, znači tamo negde oko 4. oktobra videćemo u novinama naslove: "Vojvodina ostala bez trenera", "Milinković napustio Vojvodinu" i sl.
Ovako ukomponovana ekipa ima nekoliko problema. Prvo, nema nijednog kreativnog igrača. Drugo, kretanje bez lopte je očajno. Rezultat svega je da tok igre ne postoji. Takođe, transformacija iz odbrane u napad je katastrofalna, što je opet uslovljeno osovinom Ađuru-Meda-Merebašvili.
Merebašvili ne zna da doda loptu; Brana Ilić je užasno spor i nespreman (stara priča o igračima koje su zvezda i partizan odbacili - nijedan se nije pokazao kao dobar); Medojević je loš prevashodno zato što mu dodeljena uloga ne odgovara (slično Fejsi u partizanu svojevremeno). U paru sa Vukom, njegova bi igra dobila sasvim drugu dimenziju.
Zaključak: Odbrana može ostati ista, u vezi Vuk-Meda (Tumbas kao prva alternativa), s tim što Vuku treba dati veću slobodu u igri i izraženiju ofanzivnu ulogu; Katai je Vošin Tomas Miler - njega bih pomerio u sredinu, iza Bilbije; Smiljanić i Stevanović da prže po bokovima, i da se nauživamo u fudbalu. Od pojačanja, koristio bih još Jao Minga i Abubakara. Mereba i Mario igrali bi zajedno - ali u Hajduku iz Kule...
Ovako ukomponovana ekipa ima nekoliko problema. Prvo, nema nijednog kreativnog igrača. Drugo, kretanje bez lopte je očajno. Rezultat svega je da tok igre ne postoji. Takođe, transformacija iz odbrane u napad je katastrofalna, što je opet uslovljeno osovinom Ađuru-Meda-Merebašvili.
Merebašvili ne zna da doda loptu; Brana Ilić je užasno spor i nespreman (stara priča o igračima koje su zvezda i partizan odbacili - nijedan se nije pokazao kao dobar); Medojević je loš prevashodno zato što mu dodeljena uloga ne odgovara (slično Fejsi u partizanu svojevremeno). U paru sa Vukom, njegova bi igra dobila sasvim drugu dimenziju.
Zaključak: Odbrana može ostati ista, u vezi Vuk-Meda (Tumbas kao prva alternativa), s tim što Vuku treba dati veću slobodu u igri i izraženiju ofanzivnu ulogu; Katai je Vošin Tomas Miler - njega bih pomerio u sredinu, iza Bilbije; Smiljanić i Stevanović da prže po bokovima, i da se nauživamo u fudbalu. Od pojačanja, koristio bih još Jao Minga i Abubakara. Mereba i Mario igrali bi zajedno - ali u Hajduku iz Kule...
Ne razumem tog Milinkovica... Po novinama daje izjave kako nije zadovoljan igrom,kako dosta toga treba da se popravi itd... A za vreme utakmice sedi na klupi i ne mrda. Ni da podvikne na nekog od igraca,ni neku instrukciju da im da,nista...To mi je potpuno neshvatljivo,koliko se secam,Djumi je tokom cele utakmice stajao pored linije i govorio igracima sta da rade...
A ja ne razumem šta se onda radilo tokom celih priprema!? Majstore, pa kasno je da sada nešto menjaš!Junior wrote:Ne razumem tog Milinkovica... Po novinama daje izjave kako nije zadovoljan igrom,kako dosta toga treba da se popravi itd...
Inače, u potpunosti podržavam post(ove) našeg 021!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kako sta je radio? Pa spremao ekipu za utakmice protiv OFK Bara,baska,Novih Kozaraca...Milan wrote:A ja ne razumem šta se onda radilo tokom celih priprema!? Majstore, pa kasno je da sada nešto menjaš!Junior wrote:Ne razumem tog Milinkovica... Po novinama daje izjave kako nije zadovoljan igrom,kako dosta toga treba da se popravi itd...
Inače, u potpunosti podržavam post(ove) našeg 021!

- Lala sa zapada
Sto da ustane i sta da im vikne ?Junior wrote:I dalje mislim da je Djumi mnogo bolji trener od ovog...U svakom slucaju ne mogu da razumem da jedan "ozbiljan" trener ne ustane sa klupe i ne podvikne na svoje igrace,pogotovo ako igraju kao nasi u nedelju...

Milinkovic ne sastavlja tim, a verovatno menadzeri i uprava guraju i svoje takticke zamisli.
Milinkovic je bio svestan gde dolazi, da ima i malo strucnosti u njemu, ne bi ni dolazio u danasnju Vojvodinu.
Covek mirno sedi na klupi znajuci da nije daleko dan kada ce traziti novi posao. Verovatno ga sutra ceka mesto u nekom Bata Djorinom odboru...
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Zakljucak je da nas tim jednostavno nije dovoljno kvalitetan, mada bi sa jagodincima morali biti u stanju da izadjemo na kraj. Sve kao imamo talentovane fudbalere, a svaki ima po neki defekt - ili u glavi ili u nozi. Potrebna su nam 3-4 iskusna igraca svake sezone, po mogucstvu bivsih fudbalera Vose tako da svaki komanduje u svojoj liniji. Ispada da partizani mnogo vise vole svoj bivsi klub.021 wrote:Tek je jedna utakmica prošla, a Milinković već deluje potpuno izgubljeno. Ovakva igra uopšte nije iznenađenje; naprotiv, posle svega viđenog u pripremnim utakmicama, ona je potpuno očekivana. Njega čeka Stepijeva sudbina, znači tamo negde oko 4. oktobra videćemo u novinama naslove: "Vojvodina ostala bez trenera", "Milinković napustio Vojvodinu" i sl.
E dosta vise Djumija
Nemam nista protiv njega,ali imao je svoje prilike,svaku je uprskao i kraj
Samo nemojte molim Vas da pominjete polufinale kupa,jer svi znamo sta se desilo u finalu kupa...Nemam nikakav stav ni o Milinkovicu jer je tek prvo kolo i tek cemo videti sta ce i kako ce biti...

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Ni ja nemam neko misljenje o Milinkovicu jos je rano mada mi deluje ovako smoreno lol , msm slusajte kad prica jedva ga razumem sta govori.. ko ocekuje od takvog da energicno vodi sa klupe utakmicu...E da je tu gospodin Ivica Brzic.. 
Elem.. po meni treba da igramo sa 2 spica tj.
brkic
vulicevic milovic mojsov pavlovic
adjuru
stevanovic katai
djurovski
aboubakar antwi
znaci djura ispred odbrane mario iza napadaca ,ubijali bi protivnike u tom sam siguran!!

Elem.. po meni treba da igramo sa 2 spica tj.
brkic
vulicevic milovic mojsov pavlovic
adjuru
stevanovic katai
djurovski
aboubakar antwi
znaci djura ispred odbrane mario iza napadaca ,ubijali bi protivnike u tom sam siguran!!
- lala sa Istoka
Ja ne mogu da verujem da ti gari nisi razumeo zasto je Djumi otisao.Bogdan96 wrote:E dosta vise DjumijaNemam nista protiv njega,ali imao je svoje prilike,svaku je uprskao i kraj
Samo nemojte molim Vas da pominjete polufinale kupa,jer svi znamo sta se desilo u finalu kupa...Nemam nikakav stav ni o Milinkovicu jer je tek prvo kolo i tek cemo videti sta ce i kako ce biti...
ps.A zasto da se ne govori o polufinalu kupa?
Ponovicu,nemam apsolutno nista licno protiv coveka(trenera).Ali kad je Vojvodina u pitanju,zelim joj samo najbolje,a ne smatram da je Djumi mogao da uradi nesto sa njom.I u prethodnom mandatu je imao jos gore rezultate,u ovom poslednjem je bilo jos Ok,al to opet nije bilo to...sta imali smo jednu odlicnu partiju,a sve ostalo je bilo povuci potegni,zar ne?lala sa Istoka wrote:Ja ne mogu da verujem da ti gari nisi razumeo zasto je Djumi otisao.Bogdan96 wrote:E dosta vise DjumijaNemam nista protiv njega,ali imao je svoje prilike,svaku je uprskao i kraj
ps.A zasto da se ne govori o polufinalu kupa?
Zasto da se ne pominje polufinale kupa?Evo zasto....
Daleko od toga da mi nismo dobro odigrali tu utakmicu,to nam je bila mozda i najbolja utakmica u poslednjih par godina....a sta se desilo nakon toga u finalu?Reci mi molim te koji trener postavlja istu taktiku u finalu kao u polifunalu?A ekipa iz finale igra totalno drugaciji fudbal od one iz polufinala...i mi smo kao trebali nekog da iznenadimo tom taktikom?Bili smo procitani vec u 2. minutu utakmice...i to je bilo vec vidjeno...naravno da je i sudija radio za njih,ali onakvu sramotu Vojvodina nije dozivela dugo.....eto zasto da se ne pominje polufinale...zato sto je finale bilo tolko sramotno da je to strasno...
Zasto je Djumi otisao?Samo mi molim te nemoj reci zato sto je Bati zasmetalo to sto je Djumi bio na putu da stvori sampionsku Vojvodinu...........
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Pustite sad Djumija i ostale...
Ja pored svega toga kad god se spomene trener uvek ali uvek cu reci da je ucinjena velike greska kad je oteran Stepi! Zasto?..reko sam vec 100 puta nemam namere opet..
Elem mali je u pravu svaka cast Djumiju sto voli Vosu ali u oba mandata je imao nikakve rezultate , a kad smo kod njih onda je Rajevac bog za sve njih zar ne? Mogao bi se i Brzic pridodati ,jer pod njegovom komandom smo igrali muski fudbal.
Ja pored svega toga kad god se spomene trener uvek ali uvek cu reci da je ucinjena velike greska kad je oteran Stepi! Zasto?..reko sam vec 100 puta nemam namere opet..
Elem mali je u pravu svaka cast Djumiju sto voli Vosu ali u oba mandata je imao nikakve rezultate , a kad smo kod njih onda je Rajevac bog za sve njih zar ne? Mogao bi se i Brzic pridodati ,jer pod njegovom komandom smo igrali muski fudbal.
- lala sa Istoka
Djumi je otisao zato sto je bio samostalan!Pre dve nedelje sam cuo Gruju kako prica na tribini da mu je Djumi rekao da ce samo Meda igrati kad on ode.Sto se i desava.Bogdan96 wrote:[Zasto je Djumi otisao?Samo mi molim te nemoj reci zato sto je Bati zasmetalo to sto je Djumi bio na putu da stvori sampionsku Vojvodinu...........
Ja znam da je debitovalo mnogo nase dece ponovo a dali bi to bilo dovoljno za sampionsku Vojvodinu-neznam.
Ali znam da Djumi nije imao podrsku ni prvi ni drugi put.
ps.Bata nije isao na polufinale kupa zato sto se nije slagao sa sastavom .Cak je zabranio sinu i Daltonu da idu na utakmicu.Imao sam priliku da pricam sa Grujom o Djumiju i ovaj je odusevljen sa njim kao trenerom.