Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

sportske.net su prenele vest Zurnala!
car jovan

Post by car jovan »

ice wrote:Međutim, evo to isto piše i u današnjem Sportskom žurnalu. :roll:
Poznavajući našu upravu, uopšte me ne bi čudilo ni da je ovo istinita vest.
Bila istinita ili ne, ako se neko iz kluba ne oglasi povodom ovoga, pa to će biti PRAVBI SKANDAL!!!
Alo ljudi o čemu mi pričamo, Vojvodina NUDI kapitana Brkića Partizanu?Pa to se MORA demantovati ako nije istina!
Sa druge strane pošto sve više medija prenosi ovu vest, neka mi cenjeni forumaš VOJVODINA JEDNA JEDINA lepo objasni kako to mediji nisu protiv Vojvodine i kako čak izveštavaju afirmativno o njoj?
Prosto neverovatno kako ovde kod nas uvek mora da bude nekih afera, turbulemcija i slično.
Дај бре,све о чему је журнал писао није никад било тачно,какав бре Бркић нуђен партизану.Сећам се ономад у журналу:Нино Пекарић потписао за партизан,а било је и горих глупости,а колико се сећам и Нино је био капитен па се опет није нико оглашавао.А сећам се и онога Качар и звезда на корак до потписа.Пусте бре шта серу ови из журнала,тамо нико нема средњу школу завршену.
ice

Post by ice »

Znamo svi kakav je ogavan način izveštavanja Žurnala, ali klub bi morao povodom ovoga da izda neko saopštenje.Nije obična sitnica u pitanju.
ice

Post by ice »

Na SOS-u su upravo objavili, a navodno im dojavio neki Novosađanin, da Nikola Lazetić treba da potpiše za nas!?
Mislim da je ovo totalna budalaština i još jedna takozvana buva.Šta će nam on uopšte, imamo igrače na toj poziciji, a ne zaboravite kako se ponašao posle finala kupa.I nedavno je izjavio kako njegovom bratu dugujemo novac.
Čista izmišljotina.
igoork

Post by igoork »

Ne znam da li ima istine u ovome ali s obzirom da Brana trenutno ne pokazuje nista i jos ako se povredio... :roll:
ssnigd

Post by ssnigd »

Kako je od srca pevao posle finala kupa Novi Sad je nas **** ga Firmas :nono:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
igoork

Post by igoork »

Ako cemo time da se vodimo 80% naseg tima bi otislo kolko sutra u Zvezdu i Partizan. I struka isto...

Spustite se na zemlju nama trebaju igraci a rivalitet u ovakvoj situaciji mislim da treba da bude sporedna stvar.

U ostalom do juce nam je cig*n bio kapiten... :?
soderstorm

Post by soderstorm »

Ma ko se jos obazire na te vesti.

Nema te sanse da dodje kod nas a i cisto sumnjam da i hoce da dodje kod nas. Zaista smesni su mi ovi transferi. Mutu i Basta Partizanu mi dovodimo Lazetica Zvezda dovodi Ninkovica ko baca ove informacije da znam.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

soderstorm wrote:Ma ko se jos obazire na te vesti.

Nema te sanse da dodje kod nas a i cisto sumnjam da i hoce da dodje kod nas. Zaista smesni su mi ovi transferi. Mutu i Basta Partizanu mi dovodimo Lazetica Zvezda dovodi Ninkovica ko baca ove informacije da znam.
Ti kobojagi novinari su svesni da se za par dana zavrsava prelazni rok, te koriste poslednje dane za senzacionalne lazi kako bi povecali svoje tiraze.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Lazetic je rekao da ga inostranstvo vise ne zanima zbog toga sto zeli da bude uz sina koji valjda u Beogradu krenuo u osnovnu skolu.Partizane je odbio proslog meseca zbog poznatog razloga,OFK Beograd nema para da ga angazuje,ostali klubovi iz prve lige ne zadovoljavaju njegove kriterijume,tako da ostaje jedino Vojvodina,koja ispunjava oba uslova.Da bi bio pojacanje bio bi,sada ostaje da sacekamo imali u tome istine...
ice

Post by ice »

Određene logike ima, ali sam on je pre neki dan kritikovao naš klub zbog njegovog brata.
Sa druge strane ako dođe, neće biti lepo dočekan zbog onoga što je uradio.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

U ime ovog Foruma i Sajta, ja bih zamolio Forumaše da ne nasedaju na bilo kakve novinarske (kako ih nije sramota da se tako nazivaju) LAŽI u režiji novog učesnika LŠ i "najjačeg i najboljeg srpskog brenda".

Niko (i ponavljam NIKO) nije nudio Brkića istom Klubu, niti licitirao transfer cifrom, niti pregovarao u vezi njegovog nekakvog prelaska (tamo)...

Prethodno veče dovedu novog golmana i onda naknadno objave kako smo MI (tj Klub) nudili Brkića, a onda su to oni odbili...KRETENIZAM (enciklopedijski primer) sa jasnim ciljem - "Želimo na vreme da demonstriramo svoju silu". Svedoci te "jačine" smo i kada gledamo "reprezentativna" dešavanja u minulih dan-dva.

Željko Brkić je kapiten FKV i to će ostati dok ne ode u inostranstvo (tamo mu je, realno, i mesto).

Baš kao što je bilo "pitanje sata" kada će Mrđa da pređe u Partizan (OK - za njega su možda i pitali i to se tako radi, niko ga nije NUDIO), i ovoga puta "novinarska patka" sa jasnim zadatkom! Čijim i zašto - znamo.

Eto njih 2.10. na "Karađorđu" - UHHH i GRRR!
toftir

Transferi

Post by toftir »

Samo nesto da pitam:

Da li je Nikola Lazetic onaj "covek" koji je posle prelaska iz Vojvodine u Obilic govorio: "Konacno sam dosao u neki srpski klub".

Ako ima i malo istine u ovome, upravne zgrada i uprava treba da se sruse!

Takva gnjida ne zasluzuje uopste da se povezuje sa bilo kojim klubom, osim sa tandemom i sa OFK.

Sto se tice OFK - a, ice je potpuno u pravu. Danas u intervjuu zurnalu, neki njihov igrac kaze: "Kao sto je svima ostalima cilj da nas pobede, tako i mi zarko zelimo da pobedimo Partizan i Zvezdu".
Ma sta si ti umislio covece, 150 gledalaca sve sa sirom odbranom, dva puta bili cetvrti, i prosle sezone treci?! Samo se saginju pred bliznadijom.

I, molim vas, nemojte na ovom forumu pominjati blizance i njihove filijale, a pogotovo nemojte stavljati u istu recenicu tipuse kao sto je N.Lazetic i nas klub!
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Konacno i da se Ice bar delimicno slozi sa onim sto sam ja napisao!!!Ono sto bih takodje dodao je i to da gresi iz proslosti Lazetica prema nasem klubu nece uticati na to da li ce biti angazovan ili ne.Najbolji primer je nas sadasnji pomocni trener Marko Perovic koji se proslavio sa izjavama i postupcima prilikom i posle prelaska iz naseg u udbaski klub.
ice

Post by ice »

Pa slažem se ja sa mnogo čime, sve zavisi. :wink:
A tužno je što danas svako može da blati naš klub, a kasnije kada ga niko ne bude hteo i treba mu neko uhlebljenje, dobrodošao je kod nas.
Post Reply