3. kolo: Vojvodina-Javor 2:0

Šta ocekujete u subotu?

Pobeda Vojvodine
35
83%
Nerešeno
5
12%
Ljuljaj Javore... poraz Vojvodine
2
5%

Total votes: 42

ice

Post by ice »

Beogradski mediji nastavljaju da skandalozno izveštavaju sa naših utakmica i to već prevazilazi svaku meru.
igoork

Post by igoork »

Ajde sto nas blate nego pazite ovaj naslov: JSL: Zvezda se budi...

Ko god je gledao utakmicu rekao bi da se spremaju za zimski san... :roll:
šumar

Post by šumar »

U poluvremenu utakmice na istoku nas nekoliko je komentarisalo da je najjači igrač u Vojvodini momentalno Mario i da je jedini u prvom poluvremenu napravio nekoliko pravih poteza/posle njegovog odličnog izvođenja prekida smo imali jedinu pravu šansu u prvom poluvremenu/ a dosta ljudi ovde pljuje po njegovoj igri u subotu.
Najveće čestitke sa moje strane ipak idu treneru koji je promenio sistem igre i prilagodio ga protivniku.
Neko reče i slažem se da bi bilo dobro da u našoj ligi imamo više ekipa kao što su Javor i Rad, ekipa koje igraju bez obzira na protivnika i rezultat fajterski do zadnjeg minuta što je svakako i zasluga trenera koji vode ove dve ekipe.
Mereba/Staljin kako ga zove Stara garda/, usralo ga. Daj bože da grešim.U prvom poluvremenu bio je najgori na terenu od svih 22 igrača.
Dejan

Post by Dejan »

Merebašvili: Sada je sve lakše
S. BAJIĆ | 29. avgust 2010. 21:36 | Komentara: 0
Nedostajali su mi golovi, bez saigrača ni ja ne bih zablistao, rekao je Gruzijac Merebašvili dvostruki strelac za Vojvodinu protiv Javora

NADAM se da je napokon krenulo... Biće još bolje! Ovim rečima Georgi Merebašvili, 24-godišnji napadač Vojvodine podvlači crtu pod najbolju partiju u dresu Novosađana koji je obukao zimus sa epitetom najvećeg pojačanja.

Gruzijski reprezentativac je obeležio trijumf Vojvodine nad Javorom, postigao dva efektna pogotka, od kojih je onaj drugi u 63. minutu potopio sve nade Ivanjičana da mogu da priprete.
- Dobro je bilo, veoma dobro - kaže Merebašvili. - Ne krijem, radostan sam zbog dva postignuta gola i još srećniji što smo osvojili tri važna boda. Za mene je jako važno što sam pogodio mrežu dva puta, jer su mi nedostajali golovi. Sada će, nadam se, sve biti lakše u narednim utakmicama.

Sjajni “vezista” ističe značajan doprinos svih igrača na terenu, jer bez njih, kako naglašava, ne bi došao do izražaja.
- Cela ekipa je igrala besprekorno. Znali smo šta nam je namera, imali smo igru, stalno je kontrolisali i uložili mnogo truda da bismo došli do pobede. Postajemo sve uigraniji, mada ima još toga da se uradi da bi igra bila bolja. Meni je posebno važan drugi gol, jer sam i ja u neku ruku nov igrač - objašnjava Merebašvili.

Merebašvili u ponedeljak kreće put Gruzije, na okupljanje reprezentativaca svoje zemlje, u kojoj je u poslednje dve godine proglašen najboljim igračem.
- Dobra partija u Vojvodini je za mene podstrek pred obaveze u reprezentaciji. Igramo kvalifikacije najpre sa Grčkom, kao domaćini, a zatim gostujemo selekciji Izraela. Nadam se da ćemo imati dobar start - rekao je Merebašvili.

ILIĆ U GIPSU

Napadač Vojvodine Brana Ilić moraće da pauzira najmanje mesec dana. On je u meču s Javorom zadobio težu povredu, jer su mu slomljene tri kosti u stopalu, pa će prema prognozama lekara morati da nosi gips tri-četiri nedelje i da pauzira do šest nedelja.
- Neprijatan je osećaj, ali se nadam da će brzo proći i da neću mnogo izostati zbog povrede. Stvarno šteta, jer nam je baš krenulo - kaže Ilić.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Kanda je ova povreda Ilića ozbiljnija nego što se to činilo u subotu...
Locked