"Terorista" Krasić ponovo igrač utakmice
19. septembar 2010. | 20:48 | Izvor: Sportske.net
Naš igrač "izmaltretirao" odbranu Udinezea, a Skaj Sport ga proglasio za najboljeg. "Krasić putokaz kakve igrače Juve treba da kupuje", piše u jednom komentaru.
Krasić je bio centralna figura meča.
"Sa dve asistencije je otvorio vrata pobede. Kada ima loptu protivnik je u panici, nedostajao je samo gol. Terorisao je Paskvalea na početku, očigledno je da je Srbin najveće pojačanje ovog leta. Ako je bio misterija na startu, sada je pokazao o kakvom se igraču radi", piše portal "Il Susidario".
I ostali se utrkuju u hvalospevima.
"Tutojuve" uz naslov, "Vratili smo se", opisuje partiju kao sjajnu, a Krasić se izdvojio upravo ofanzivom.
"Protivnik nema rešenja, ima sjajan dribling, pravi razliku, dva sjajna proigravanja su samo deo onoga što je pokazao. Kada bude popravio odbranu, i uvek skeptični Del Neri bi mogao da bude zadovoljan", šali se ovaj sajt.
Juvenews je Krasića proglasio za igrača meča.
"Trči, bori se kao lav, asistira, primer za drugove i putokaz kakve Juventus igrače treba da dovodi", ocenio je ovaj portal.
"Datasport" ocenjuje da je Krasić nepredvdidiv i da je od početka izazivao glavobolju domaćinu,
Najuticajniji, Skaj Sport je ocenio Krasića "osmicom" i proglasio ga za igrača utakmice.
I sajt Serije A ga je proglasio za igrača utakmice.
"Nezaustavljiv, čovek koji je pravio razliku u prvom poluvremenu. Lako je rešavao situacije 'jedan na jedan' i pravio višak u napadu. Dominantant, sigurno najbolji igrač Juventusa dana", piše u komentaru.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Tacno sam znao... prvenac,koji ko zna da li cemo ikada videti... prenosa nigde... al se nadam da ce gol osvanuti negde vec... u svakom slucaju,cestitke s moje strane
Voja wrote:Tacno sam znao... prvenac,koji ko zna da li cemo ikada videti... prenosa nigde... al se nadam da ce gol osvanuti negde vec... u svakom slucaju,cestitke s moje strane
Е сада коначно може да се опусти и да заређа један за другим.
Liverpool izgubio na penale od tima koji je 3 ranga nizi. Bio tekstualni prenos na sajtu tog kluba koji se mora prizanti 100 ako i ne 1000 puta bolje odradjen od naseg. Naravno to su Englezi ali ipak pogledaj te sami.
Lane je bio u startnoj postavi a od pozantih igraca tu su bili samo Ager, Lane i N'gog. Navodno je zakucao u mrezu posle pasa Agera. Liverpool je ocajan ove sezone ovaj trener pojma nema.
Lane - najzad u svom stilu ali nažalost bez krajnjeg efekta i uz veliku bruku Liverpula
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov