Preduhitrio si me sa tim pitanjem...ja sam tek posle kad sam dosao kuci video da je to bila stativaPanucci wrote:Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??

Preduhitrio si me sa tim pitanjem...ja sam tek posle kad sam dosao kuci video da je to bila stativaPanucci wrote:Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??
Ja sam 'ladno video kako covek lepo skace, zakucava loptu, mreza se trese, svi oko mene skacu i divljaju, i onda pogledam, a ovaj opet izvodi korner...Qr0nJa wrote:Preduhitrio si me sa tim pitanjem...ja sam tek posle kad sam dosao kuci video da je to bila stativaPanucci wrote:Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??posto niko oko mene nije znao sta se desava
Ako tu nisam izgubio dve godine zivota nikad necuPanucci wrote:Ja sam 'ladno video kako covek lepo skace, zakucava loptu, mreza se trese, svi oko mene skacu i divljaju, i onda pogledam, a ovaj opet izvodi korner...Qr0nJa wrote:Preduhitrio si me sa tim pitanjem...ja sam tek posle kad sam dosao kuci video da je to bila stativaPanucci wrote:Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??posto niko oko mene nije znao sta se desava
A nisam nista pio, majke mi
U pravu si, jedino ipak ne treba preterivati da se dobije crveni karton.Eto više mi se svidelo ono što je uradio Pavlović kada se stvorila ona prva gužva kod zapada.Pavlović je prgav igrač i ume pošteno da provocira, ali taman pazi da ne dobije više od žutog kartona.Zato mi se jako sviđa, plus što za svoju visinu odlično skače.Eh da, on je dodao onu loptu Abubakaru koji ju je prosledio Merebi za drugi gol.igoork wrote:Iako nije uredu ja mislim da je taj samar sto je popio Tomic bas ono sto u derbiju nama godinama nedostaje.
Sa njima moras biti bezobrazan! NEMA DRUGE!
A ne ko ranije cim predjemo most na beskoj mi se use*emo...
Treba stoci pokazati zube,da im ovo nije jos jedno gostovanje pred njihovom publiom!!!
Ma jasno mi je sve to sto pricas i apsolutno se slazem sa tako necim. Ali on ga samara onako opusteno, usred tekme na sredini terena, kao da ni ne zeli da sakrije to sto radi. Dok sam gledao na sosu vristao sam od smeha, jer ovaj Tomic bukvalno hoce da pobegne od njega a ovaj mu ne da, ali opet pomocni-dju**e da je mahao nesto. Ostasmo mi sa 10, a oni sa 11. Bilo bi onda povuci ga i potegni da li bismo pobedili.igoork wrote:Iako nije uredu ja mislim da je taj samar sto je popio Tomic bas ono sto u derbiju nama godinama nedostaje.
Sa njima moras biti bezobrazan! NEMA DRUGE!
A ne ko ranije cim predjemo most na beskoj mi se use*emo...
Treba stoci pokazati zube, da im ovo nije jos jedno gostovanje pred njihovom publikom!!!