7. kolo: Vojvodina-partizan 2:0
Sumirano, dva najveća utiska jučerašnjeg meča su mi jedan pozitivan FANTASTIČNA BORBENOST naših momaka i jedan negativan KIZITO. Svi smo ovde isticali šta tražimo od naših, znači borbu do poslednje kapi pa onda nije problem i da se izgubi. Nema šta, svaka čast momci, disali su kao jedan, ginuli jedan za drugog! Ovako svaki put i niko vam ništa neće moći reći!
A što se tiče ovog negativnog utiska, ne bih previše trošio reči na takvog čoveka. Ako on tako lako može da zaboravi 5-6 godina provedenih kod nas, odnos koji su navijači imali prema njemu i onako se ponaša...
A što se tiče ovog negativnog utiska, ne bih previše trošio reči na takvog čoveka. Ako on tako lako može da zaboravi 5-6 godina provedenih kod nas, odnos koji su navijači imali prema njemu i onako se ponaša...
- novosadjanin
Ja sam bio tu negde gde i prijatelj fudbala. I zaista, 45 min pre pocetka, bilo je sasvim dovoljno mesta na sredini zapada. Nisu mi jasni oni sto su otisli opet skroz levo na deo na kome je nasih 90%(jel to Stara Garda bila ili?), umesto da pomognu nama na sredini koji smo se pickarali sa onima dobrih 60 minuta, posle su oni podvili svoje repove i pokunjeni otisli nazad u svoje jazbine. Ali nema veze, ovako je sladje. Na tom delu na kom sam ja bio bilo je dosta nasih, ali to su sve neki miroljubivi, penzioneri, ne moze se od njih ocekivati da animiraju masu, mi mladji moramo preuzeti odgovornost na sebe! Sever je juce imao mozda i rekordnu brojnost, ponovo krece ekspanzija posle nekoliko godina stagnacije! Steta sto se pri kraju vise nije dozivao Zapad. I jedan dobronameran savet za Firmu: juce je zadnjih 20 minuta trebala da ide neka pesma za "siroke narodne mase", tipa "U Evropi ima jedan grad..."(juce u jednom navratu odlicno otpevana od strane Zapada), koju svi znaju i koju bi Zapad ispratio. Po meni je idealna pesma za te prilike ona koja se pevala na odbojci 90tih kada smo igrali LS (znate na koju mislim, Vosa le ale, Vosa le, Vosa le...red pevanja, red tapsanja...). Slavlje sa igracima posle utakmice...neprocenjivo!
Bravo za Gojka!
Bravo za Gojka!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- novosadjanin
Гојко Качар:
– Дошао сам право са аеродрома, већ је било 1:0. Срећан сам што сам присуствовао овом дербију, лепо сам се осећао и због амбијента и због победе Војводине. Могу да се похвалим да имам позитиван скор с Партизаном док сам носио црвено-бели дрес, а сада ми је пуно срце што сам и као навијач допринео да Војводина слави – рекао је Гојко са осмехом од ува до ува на крају дербија.
----
Djurovski:
"Uvek kod penala, on provocira. Zbog toga sam ga upitao gde je krenuo, kad sam postigao gol. Ambijent je bio sjajan, ne sećam se da nas je bodrilo ovoliko navijača. Hvala im, ovo je njihova pobeda", rekao je presrećni Đurovski.
Nisam pominjao njegov prelazak u redove Partizana, jer je Vojvodina moj klub. Isto bi se ponašao da je došla Crvena zvezda.
– Дошао сам право са аеродрома, већ је било 1:0. Срећан сам што сам присуствовао овом дербију, лепо сам се осећао и због амбијента и због победе Војводине. Могу да се похвалим да имам позитиван скор с Партизаном док сам носио црвено-бели дрес, а сада ми је пуно срце што сам и као навијач допринео да Војводина слави – рекао је Гојко са осмехом од ува до ува на крају дербија.
----
Djurovski:
"Uvek kod penala, on provocira. Zbog toga sam ga upitao gde je krenuo, kad sam postigao gol. Ambijent je bio sjajan, ne sećam se da nas je bodrilo ovoliko navijača. Hvala im, ovo je njihova pobeda", rekao je presrećni Đurovski.
Nisam pominjao njegov prelazak u redove Partizana, jer je Vojvodina moj klub. Isto bi se ponašao da je došla Crvena zvezda.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Posebno bih pohvalio Mojsova! Još od Šaule nismo imali štopera koji je u stanju da iznese loptu na protivničku polovinu i time napravi pometnju u njihovoj odbrani. A naročito bih istakao njegovu borbenost juče i to što je prvi pristizao da "uleti" za saigrače prilikom svih međusobnih koškanja juče. Tako se predstavlja Sveti Klub!!!

Last edited by Milan on Mon Oct 04, 2010 1:56 pm, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mislim da si imao dosta materijala da im natrljaš na nos...Bogdan96 wrote:Ијааооо каква победа...а данас у школи све сами комплекси...наместили смо,било нас је мање,они су се чули целу утакмицу,судио радио за нас,није билони 1000 људи на северу,они напунили исток...ех даће Бог још оваквих утакмица
Pohvala za akciju mazanja istoka i VELIKA pokuda za klub koji je rešio to da opere...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Hvala na podršci, mislim da se i vi u Užicu suočavate sa sličnim problemom kao i mi u NS, svi mi ostali se borimo protiv komunističkog šljama koji je uništio srpski fudbal!fksloboda.org wrote:Bravo za Vojvodinu. Takav klub mora protiv beogradskih blizanaca uvek da ide na pobedu. Bilo u Beogradu, bilo u Novom Sadu.
Pozdrav iz Uzica i jos jednom, svaka cast.
Gazi go**a!!!!!!!!!!
LJudi moji jel neko cita komentare na raznoraznim sajtovima i igraca partizana i njihovih navijaca. Majko mila kakvi debili, ali najblaze receno, cast izuzecima.
Mi smo tukli a sudija nas je stitio, pa onda penal nad Ilijevim zbog odgurivanja Trajkovica, a svako ko je gledao snimak moze da vidi da je Ilijev odmah pao pri dodiru sa Trajkom. Pa Djurovski je morao dobiti crveni zbog provociranja. Sta ti je to, kada ljudi nisu navikli da gube. A crno-beli grad, jaaaaaaaaaaaooooooj. Ma mrs bre
Momci hvala vam za ovu pobedu, osecaj je nenadjebiv. Samo jedna pesma juce je bila dovoljna i trebala se okuvati posle tekme jos jednom: gazi jajare, gazi jajare
Mi smo tukli a sudija nas je stitio, pa onda penal nad Ilijevim zbog odgurivanja Trajkovica, a svako ko je gledao snimak moze da vidi da je Ilijev odmah pao pri dodiru sa Trajkom. Pa Djurovski je morao dobiti crveni zbog provociranja. Sta ti je to, kada ljudi nisu navikli da gube. A crno-beli grad, jaaaaaaaaaaaooooooj. Ma mrs bre

Momci hvala vam za ovu pobedu, osecaj je nenadjebiv. Samo jedna pesma juce je bila dovoljna i trebala se okuvati posle tekme jos jednom: gazi jajare, gazi jajare

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
Treba ih malo spustiti na zemlju. Pa ljudi su bili toliko puni sebe, tvrdeci da ce da nas rasture. Jednostavno navikli ljudi da pobedjuju i jednostavno ne znaju da gube sto ti kazes. Stojkovic gest glavom je normalan jer on u opste ne razmisla tom istom. Citajuci njegove izjave covek je glup ko noc. Znaci covek svaki put odabre ocajan klub i posle se cudis sto je tako. Ali pustimo mi njih meni je to sve smesno. Citajmo hvalospeve i Clea i Stojkovica i Kizita i uzivajmo u izjavama Petrovca, Smiljanica i Stevanovica. Samo da nas ne pocnu da hvale i bice super.ssnigd wrote:LJudi moji jel neko cita komentare na raznoraznim sajtovima i igraca partizana i njihovih navijaca. Majko mila kakvi debili, ali najblaze receno, cast izuzecima.
Mi smo tukli a sudija nas je stitio, pa onda penal nad Ilijevim zbog odgurivanja Trajkovica, a svako ko je gledao snimak moze da vidi da je Ilijev odmah pao pri dodiru sa Trajkom. Pa Djurovski je morao dobiti crveni zbog provociranja. Sta ti je to, kada ljudi nisu navikli da gube. A crno-beli grad, jaaaaaaaaaaaooooooj. Ma mrs bre![]()
Panucci wrote:Ja sam 'ladno video kako covek lepo skace, zakucava loptu, mreza se trese, svi oko mene skacu i divljaju, i onda pogledam, a ovaj opet izvodi korner...Qr0nJa wrote:Preduhitrio si me sa tim pitanjem...ja sam tek posle kad sam dosao kuci video da je to bila stativaPanucci wrote:Nego...jesam ja jedini koji je posle onog kornera i besplatne voznje Merebe video da je lopta zakucala u mrezu??posto niko oko mene nije znao sta se desava
A nisam nista pio, majke mi

...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....