Ево колико је људи поздрављало фудбалере Војводине након утакмице.Ово је више од пола запада!Прелепа слика,овако треба да је сваки меч

Tezak je zivot midget-a a pogotovo ovog drugog sto mu je drama svaki put kad treba nesto da kaze...Gde ih nadjose tako falicneUvek sa tobom wrote:http://www.youtube.com/watch?v=RO88tzeZwro&feature=sub
Kulturo eve me,pored toga cuo sam da je nasem snimatelju ovaj nepismeni igrac srusio stalak za kameru posle vodeceg gola,zato je na kraju pocrveneo
Naš mlađi kadet koji čak retko igra.ssnigd wrote:Malo sam se raspisao u zadnje vreme, ali sta cu, emocije su cudo![]()
Jeste skontali onog malo plavokosog dugokosog klinca sto je skupljao lopte iza gola kod severne tribineKako je mali izludjivao Stojkovica
Toliko da ga je na kraju ovaj napucao loptom, ali nije se dao nas junosa. To je ono sto sam govorio za te klince, oni moraju da aktivno ucestvuju u tekmi. Ako gubimo, odmah bacaj loptu ka petercu ne golmanu u ruke. Kada vodimo, posebno protiv blizanaca, lagano kuliranje kao juce. Pravi se dete da ne gleda tekmu, pa onda napravi korak dva ka golmanu, pa jos 2 sekunde izbacuje loptu i jos mu se onako smeje u lice.
Mali ti si kralj
Не знам стварно који је резултат био али њихови нису пола прешли.Bogdan96 wrote:Јел су их и клинци разгузили?aNS wrote:Пре почетка меча су играли наши клинци против њихових, па мислим да су то ти клинци.
Ime i prezime tog plavokosog deranaice wrote:Naš mlađi kadet koji čak retko igra.ssnigd wrote:Malo sam se raspisao u zadnje vreme, ali sta cu, emocije su cudo![]()
Jeste skontali onog malo plavokosog dugokosog klinca sto je skupljao lopte iza gola kod severne tribineKako je mali izludjivao Stojkovica
Toliko da ga je na kraju ovaj napucao loptom, ali nije se dao nas junosa. To je ono sto sam govorio za te klince, oni moraju da aktivno ucestvuju u tekmi. Ako gubimo, odmah bacaj loptu ka petercu ne golmanu u ruke. Kada vodimo, posebno protiv blizanaca, lagano kuliranje kao juce. Pravi se dete da ne gleda tekmu, pa onda napravi korak dva ka golmanu, pa jos 2 sekunde izbacuje loptu i jos mu se onako smeje u lice.
Mali ti si kralj
Ti momci svi više vole naš klub, a posebne pohvale za jednog našeg kadeta koji je svaku utakmicu redovan na severu.
Nego, nemoguće da još neko nije primetio one kondome?
Znam pouzdano da su skupljači lopta bili mlađi kadeti, neke sam prepoznao, ovog momka doduše ne znam jer jednostavno nisam ga video na terenu čak ni kao rezervu, ali po slikama otprilike znam ko je, pogotovo što ima dugu kosu.Dakle, mislim da je u pitanju Aleksa Ribar.ssnigd wrote:Ime i prezime tog plavokosog deranaice wrote:Naš mlađi kadet koji čak retko igra.ssnigd wrote:Malo sam se raspisao u zadnje vreme, ali sta cu, emocije su cudo![]()
Mali ti si kralj
Ti momci svi više vole naš klub, a posebne pohvale za jednog našeg kadeta koji je svaku utakmicu redovan na severu.
Nego, nemoguće da još neko nije primetio one kondome?zelim da mu pratim karijeru.
A kondomi, bila su tri ako sam dobro videoOva pobeda donosi toliku radost i srecu, da kada pomislim da ne mogu da budem srecniji, ja procitam komentare groHbara i shvatim: Covece pa ovo je bolje od sexa