"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ice wrote:Vidim da se sada prave opravdanja u vidu ponašanja publike, ali to je smešno, pa mi nemamo ni igru, a bogami ni igrače.
Nije publika opravdanje, već je meni ona šupljoglava masa večeras veće razočaranje od fudbalera. Nije nama Azerbejdžan i Kazahstan tako daleko u prošlosti...ništa me kod njih ne iznenađuje...
Io odio Belgrado
soderstorm

Post by soderstorm »

Evo da ja kazem nesto po imenima.

Stojkovic - Ocajan onako glupavo izleteti samo pokazuje da mu glava sluzi samo za udaranje nikako za razmisljanje.

Lomic - Covek nema kvalitet za reprezentaciju i tu je kraj price.

Lukovic - Gari je odigrao vrhunski. Zasro je kod sva tri gola. Onaj poslednji potez mu je svetsko a nase.

Vidic - Igra koliko moze da li pruza igru kao u Mancesteru ne verujem ali covek sam jednostavno nazad nemoze.

Ivanovic - Definitivno da mu igra desnog beka bas i ne odgovara. Posto nemamo desnog beka treba tu da igra ali protiv timova kao sto je Estonija i ostala buranija nikako da igra na toj pozici on nema prodornost.

Stankovic - Cemu taj gari sluzi protiv ovakvih ekipa da sprecava igru na sredini ili da izigrava budalu. Nema ni pas ni dribling sut ni ne koristi. Nista nije sprecio kriv kod drugog gola mislim lako je igrati u Interu ali ovde ne.

Kuzmanovic - Definitvno da igrac treba da igra umesto Stankovica nikako zajedno jer su obojica dosta spori. Pas mu je dosta spor kao i njegovo okretanje ali ako mora da igra onda umesto Stankovica.

Kacar - Sta taj decko radi u ovakvoj postavi. Nemam reci nemoze on da se iskaze kada iza imas dva sporaca i da igra nekog poluspica iza bandere potpuno bespotreban. Zato je i zamenjen. Kacar vec duze vreme ne igra isturenog igraca koliko ja gledam Bundes ligu i cemu sad to.

Krasic - Igra koliko moze sa ovakvim dilejama u ekipi. Jednostavno sam nemoze.

Jovanovic - On jednostavno u takvoj situaciji da ne treba da sedi ni na klupi. Igra lose za tim koji igra jos losije i eto rezultat toga igrao je kriminalno.

Zigic - Covek jeste bandera. Ali u ovakvoj postavci gde je on najistureniji igrac. Trci ko mula ceo mec jer sredina nam igra na 20 metara od naseg gola i staje negde na sredini terena. I on treba da vuce 3 ili 4 igraca ali on to nemoze. On treba da igra u paru sa nekim a ne sam i tu bi bio mnogo efikasniji.

Izmene koliko toliko dobre osim Lazovica koji gle cuda dobija zuti karton on izgleda samo to zna i da radi da se svadja.

Sto se tice Mrdje coveka ne gotivim bas ali da mu daju sansu ni da bude u kombinaciji za utakmicu to nikako ne razumem. Pa dajte coveku da iskaze ako ne koji ga bre i zove te.

I covek veceri Pizon. Igrac klasa, trener 0. Da budemo realni covek nema kvalitet da vodi reprezentaciju i to iskazuje svojim nebuloznim izjavama.

Ali ko je to za kriv pa Tole grobar i strucni odbor, sto su izabrali ovu dileju od coveka. Protiv Italije bez Vidica neka nam je bog u pomoci jer naravno mi tu moramo pobediti jer nemamo druge. A posto Italijani igraju ocajno verujem da ce nas rasturiti. Jer smo mi tim za dizanje protivnika. Nad nama pisu istorije i dizu forme pa eto prilike Italijanima da posle blamaze na svetskom nam pokazu ko smo i sta smo a to je da smo tim za podsmejavanje.
aNS

Post by aNS »

Нашу репрезентацију не пратим већ дуже време али сам видео голове које смо примили.
"Генијални" Стојке прими два гола где је лопта ишла по средини истог и онда још једно "фантастично" излетање чисто да "поправи утисак".
Е сада се ја питам шта је "геније" Пижон радио на дербију у Новом Саду?
Бркић 0 примљених голова уз приказану сигурност!
Стојке 2 примљена гола а могао је још који да прими!
Шта сте ви гледали госн Пижон на тој утакмици па да оставите Бркића на клупи?
Ништа није гледао јер је обична марионета и ту је постављен јер је мутав!
Толе да Бог да пливо делфин у живом кречу!
Milan

Post by Milan »

Sad gledajte kad Pižon (ili njegov lutkar) postave Brku na gol protiv Italije i prepuste ga vetrometini u našoj odbrani...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ristoo7

Post by ristoo7 »

Пижон је лепо рекао пре утакмице да ће најбољи голман који прими најмање голова бити резерва, а Стојковић први. :D
Dzony

Post by Dzony »

tole glodar sastavlja ekipu, naravno da stojke kiksara mora igrati da bi ga sto bolje prodali, iako je Brkic nas najbolji golman, bice mu prva izmena, tako je zborio i Pizon!Zasto ne zovu Medojevica koji je unistio smrdizan, koji je vec sad klasa za Petrovica, Kuzmanovica i ostale zadnje vezne?Odgovor je jasan zato sto ne igra u smrdizanu!
njaks

Post by njaks »

Radoye wrote: Zigic je jedan obican balvan koji osim fizickih predispozicija ne poseduje nista drugo sto je neophodno jednom fudbaleru
:!: :!: :!:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Jel vi stvarno verujete-mislite da je Pizon glavni-najveci krivac za ovaj poraz?

Ovaj poraz je logican sled poteza koji se vuku poslednjih par meseci i bilo je samo pitanje vremena kad cemo se posteno izblamirati, a ja licno sam tipovao na utakmicu protiv Slovenije!
Nisu igraci neki intelektualci, al imaju i oni oci i usi, citaju i oni novine i vide sta se desava oko njih u savezu (a i sami imaju svoje izvore verovatno), tako da im je moral po mojoj slobodnoj proceni ravan nuli, a mislim da rezultat u reprezentaciji najvise zavisi od morala i motivisanosti, jer o nekoj uigranosti i ne moze da se prica, jer za nju i nema vremena...

Juce ih gledam i vidim po njima da im je pun k. svega, i Antica i Karadzica, Pizona, saveza, ma svega...

Ovaj bilmez Karadzic i njegovi poltroni jos imaju hrabrosti po novinama da prebacuju krivicu na druge, na Antica (koji je ispao go**o), igrace, publiku, a njegovo vodjstvo je dovelo do toga da taj Antic sada uzima 2 mil eura (jer je ovaj bilmez sa njim potpisao tako sjajan ugovor), da navijaci zvizde igracima i da skandiraju na tribinama sve samo ne igracima, da se igraci prema dresu reprezentacije odnose kao nekada... E sad, to me i ne iznenadjuje toliko, covek jednostavno zeli i dalje svoju poziciju, najmocnijeg coveka srpskog fudbala, ali nije mi jasno kako nema ni jednog jebenog coveka-bivseg, aktivnog fudbalera, funkcionera, da dodje i javno kaze sve to, da pokrene lavinu, a kad se ona pokrene ni 10 Karadzica to nece moci da zaustavi, a kao posledica siguran sam da bi iskocio neki dobar kandidat za presednika saveza! Ljudi nama bata Djora vodi jednu izuzetno talentovanu generaciju (a i nebitno da li su talentovani), pa njima ce se reprezentacija zgaditi vec u startu, a vodi je samo zato sto je to Djorina cena podrske Karadzicu za vreme proslih izbora, pa ja bih se pre ubio nego to bih pustio da me taj degen trenira, makar to znacilo da u zivotu ne zaigram za nacionalni tim! Da bude jos gore, nije jedini-usamljen bilmez medju trenerima u mladjim kategegorijama Fss-a, tu je i trener na kvadrat, Suljagic, covek koji bez blama tuce decu-reprezentativce, eeeej Srbijooo (naravno da nije odgovarao jer je podrazumeva se to bila greska tog deteta)...

Za kraj da se dodirnemo i otkkadznamzasebe prodanih pizdi, NOVINARA, koji smeju da pisu sve i protiv svih osim protiv onih kojih trebaju da pisu! Jel postoje neke novine u Srbiji koje su napisale iole ozbiljan clanak o tom govnaru toletu i svim njegovim (ne)delima u fudbalu, jel ima neko od njih muda da stavi na papir ono sto i moja baba vise zna?! A mozda i nisu muda u pitanju, pre ce biti da i oni imaju svoj udeo (novcani) u svemu tome...
:)

Post by :) »

Stojkovic poslednje 3 utakmice koje je branio primio 8 golova :lol:
uporan

Post by uporan »

Sinoćna akmica, katastrofa. Evo i golova http://www.youtube.com/watch?v=p1I4ntyKwds
Ekipa bez ideje. U prvom poluvremenu 2 šanse iz jednog napada i to je sve. U drugom poluvremenu pucanje ekipe po šavovima. Dali smo slučajan gol, da nije lopta pogodila Žigića ne bi ni ušla u gol. Tako da u ovim kvalifikacija taj balvan je naš najbolji strelac sa 3 gola iliti na svakoj utakmici po jedan :shock: Bitno je napomenuti da je bata Žigi gol na ostrvima bio 1. posle 1.maja 2010. godine!!! Vrsni golgeter! Što neko reče koliko god ne voleo Mrđu, dajte mu šansu. Taj je bar znao da da gol (ponekad)... Makar zovite onog Kaluđerovića iz zvezde, probajte sa bilo kim, samo skonite ove više i bata Žigu i kuma najlepšeg Danka i Pantelinja...
Stojković :shock: pa ljudi moju da li je ono moguće? Prvi gol je lepo ispratio pogledom (slično kao i protiv kengura). Podsetio me na vic o Muji koji stoji u živom zidu okrenut ka golmanu kako ne bi propustio da vidi kako lopta ulazi u gol. Taj majmun ne bi mogao da brani ni na male goliće. Drugi gol, ajde da kažem da nije toliko njegova greška, ali treći gol :shock: :shock: :shock: ko ide na tu loptu? Ko viče da je njegova? Ja ne mogu da verujem. Ne mora Brkić da bude prvi golman, stavite onog Đuričića, stavite bilo koga samo ovog sklonite!!! Ovo je sramota!
Suma sumarum TOLE ODLAZI!!!
P.S. Navijači na utakmici "odlični". Nekad je bolje ipak imati na utakmici 90% gastarbajtera.
UH!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
igoork

Post by igoork »

Dzony wrote:tole glodar sastavlja ekipu, naravno da stojke kiksara mora igrati da bi ga sto bolje prodali, iako je Brkic nas najbolji golman, bice mu prva izmena, tako je zborio i Pizon!Zasto ne zovu Medojevica koji je unistio smrdizan, koji je vec sad klasa za Petrovica, Kuzmanovica i ostale zadnje vezne?Odgovor je jasan zato sto ne igra u smrdizanu!
Da li se ti pregledas?
Muka mi je da gledam stoku iz Beograda kako se prepucava ko igra iz njihovog kluba a evo moram to i ovde da slusam.
Nismo ni mi bolji izgleda...

Kakav crni Medojevic???? Jel to onaj koji je poveo kontru 2 na 1 protiv patlidzana pa onda sve zasrao a mogao u gol sam da ode otpriike...

A glavni krivac za ono sinoc je Stojkovic koji u principu sem nesporazuma kod 3 gola nije nista kriv.

A Brkic je inace isto izleteo tako u pocetku kad ga je Kleo za malo lobovao.

Ajde vise spustite se na zemlju muka mi je vise i nasih i njihovih!!!

REPREZENTACIJA JE SKUP NAJBOLJIH SRBA!

Ne Grobara Firmasa ili Delija...

Ajmo malo realnosti inace ce i ovaj forum da postane sprdnja... :roll: :idea:
Dzony

Post by Dzony »

igoork wrote: Kakav crni Medojevic???? Jel to onaj koji je poveo kontru 2 na 1 protiv patlidzana pa onda sve zasrao a mogao u gol sam da ode otpriike...
A sto je Petrovic zasluzio poziv, kad ne igra ni u armijskom klubu?Taj Medojevic je uradio besprekorno svoj zadatak na utakmici protiv patlidzana!
igoork wrote:A glavni krivac za ono sinoc je Stojkovic koji u principu sem nesporazuma kod 3 gola nije nista kriv.
Dobio je gol sa 35 metara, opet stoji na 5-7 metara pokusavajuci da skrati ugao.Kod treceg gola je 50% krivac, Stojke kiksara!
igoork wrote:A Brkic je inace isto izleteo tako u pocetku kad ga je Kleo za malo lobovao.
Nije greska Brkica, vec stopera Mojsova i Trajkovica, koji se nisu razumeli...
aNS

Post by aNS »

igoork wrote:
Dzony wrote:tole glodar sastavlja ekipu, naravno da stojke kiksara mora igrati da bi ga sto bolje prodali, iako je Brkic nas najbolji golman, bice mu prva izmena, tako je zborio i Pizon!Zasto ne zovu Medojevica koji je unistio smrdizan, koji je vec sad klasa za Petrovica, Kuzmanovica i ostale zadnje vezne?Odgovor je jasan zato sto ne igra u smrdizanu!
Da li se ti pregledas?
Muka mi je da gledam stoku iz Beograda kako se prepucava ko igra iz njihovog kluba a evo moram to i ovde da slusam.
Nismo ni mi bolji izgleda...

Kakav crni Medojevic???? Jel to onaj koji je poveo kontru 2 na 1 protiv patlidzana pa onda sve zasrao a mogao u gol sam da ode otpriike...

A glavni krivac za ono sinoc je Stojkovic koji u principu sem nesporazuma kod 3 gola nije nista kriv.

A Brkic je inace isto izleteo tako u pocetku kad ga je Kleo za malo lobovao.

Ajde vise spustite se na zemlju muka mi je vise i nasih i njihovih!!!

REPREZENTACIJA JE SKUP NAJBOLJIH SRBA!

Ne Grobara Firmasa ili Delija...

Ajmo malo realnosti inace ce i ovaj forum da postane sprdnja... :roll: :idea:
Па пре би повео Медојевића него Петровића!
Да ли је Медин посао да даје голове и вуче контре?
Шта је то Петровић показао а Меда није?
Показао је да је једно ђубре неопевано и мисли да је ухватио Бога за муда што је у репрезентацији па може да се курчи по нашим ливадама. Балавац један најобичнији, биће играч ко и Лола, син нашег Бате! :roll:

Јесте Бркић излети некад кад не треба али барем не прима голове по средини и покуша да интервенише.

Можда стварно ми некада претерамо у хваљењу наших али и ти си сада претерао у пљувању.
the Gari

Post by the Gari »

:) wrote:Stojkovic poslednje 3 utakmice koje je branio primio 8 golova :lol:
Zamisli tek da nije u "životnoj formi"! 8)

PS Slažem se sa aNS-om.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply