I.S 2010/11: 8. kolo JSL: Hajduk Kula - Vojvodina

Voja
Dežurni spiker

I.S 2010/11: 8. kolo JSL: Hajduk Kula - Vojvodina

Post by Voja »

Trenutna tabela:
Image

1.Abubakar Oumaru 13
2.Danijel Mojsov 9
3.Zeljko Brkic 8
4.Georgi Merebasvili 6
5.Jao Antwi 4
.Miroslav Stevanovic 4
7.Branislav Trajkovic 2
8.JankoTumbasevic 1
.Slobodan Medojevic 1
.Miroslav Vulicevic 1
Image
021

Post by 021 »

3 boda – Smiljanić. Daleko je današnja partija od onoga što Runi može da odigra, no i ovako je bio mnogo bolji i po protivnika opasniji od ostatka ekipe. Verujem da je za Smiljanića Kula tek (novi) početak, tim pre su ovo bodovi podrške. Dizaće njegovi prodori stadion na noge. Samo napred, Runi!

2 boda – Bilbija. Našao se na pravom mestu, iskoristio šansu i postigao pobedonosni gol.

1 bod – Katai. Odlično izveden prekid kod gola, nekoliko finih proigravanja...

Dao bih bod Stevanoviću, koji je u igri bio bolji i angažovaniji od Kataija, ali nećkanje kod one upropaštene kontre smatram nedopustivom greškom.
ssnigd

Post by ssnigd »

Samo da kazem da bodove dodeljujem na osnovu odgledanog do prekida.

Nemam pojma kome bih udelio trojku.

Smiljanic - dajem mu 3 boda zato sto je jedini od koga su zapocinjale kakve takve akcije. ALi ono sto mi je zasmetalo, je to da mu je vec u 25om minutu dusa bila u nosu.
Medojevic - 2 boda - od pocetka je delovao agresvno i borbeno, nije to neka Bog zna kakva partija, ali u ovakvom ucinku ostalih od mene 2 boda.
Abubakar - 1 bod - eto, zato sto je par puta probio bok, ali dvostruko vise puta pokvario napad. Ipak je on spic :!:

Ponavljam, glasam na osnovu odgledanog do prekida. Ako to nije po protokolu, brisite mi post.

Inace do prekida, zaista niko nije ostavio ucinak dostojnog bodovanja, osim Runija koji je bio nesto iznad drugih, a i ovo mu je prva takmicarska utakmica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Passion

Post by Passion »

ssnigd wrote:Samo da kazem da bodove dodeljujem na osnovu odgledanog do prekida.

Nemam pojma kome bih udelio trojku.

Smiljanic - dajem mu 3 boda zato sto je jedini od koga su zapocinjale kakve takve akcije. ALi ono sto mi je zasmetalo, je to da mu je vec u 25om minutu dusa bila u nosu.
Medojevic - 2 boda - od pocetka je delovao agresvno i borbeno, nije to neka Bog zna kakva partija, ali u ovakvom ucinku ostalih od mene 2 boda.
Abubakar - 1 bod - eto, zato sto je par puta probio bok, ali dvostruko vise puta pokvario napad. Ipak je on spic :!:

Ponavljam, glasam na osnovu odgledanog do prekida. Ako to nije po protokolu, brisite mi post.

Inace do prekida, zaista niko nije ostavio ucinak dostojnog bodovanja, osim Runija koji je bio nesto iznad drugih, a i ovo mu je prva takmicarska utakmica.
Slazem se sa ovim tako da i moji bodovi idu ovako.Takodje sam gledao samo do prekida utakmice,tako da ako nije regularno, naravno nemojte racunati ni moj post.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
DUB

Post by DUB »

Такође на основу утисака до прекида.

Руни 3 бода. Данас је одскакао од свих на терену. Оно што је по мени битније је то да је оно што смо данас видели од њега само мали наговештај талента који овај момак поседује. Стварно бих желео да дочекамо дан када ће овај момак у континуитету приказивати сав раскош свог талента.

Билбија 2 бода. Постигао гол за победу и надам се да га је коначно кренуло.

Трајковић 1 бод. Од свих осталих ми до прекида деловао најагилније.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
kapri

Post by kapri »

smiljanic 3
bilbija 2
abu 1
newnowapv

Post by newnowapv »

kapri wrote:smiljanic 3
bilbija 2
abu 1
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Po viđenom do prekida, uz bod Bilbiji za gol i pobedu:

Smiljanić - 3
Oumaru - 2
Bilbija - 1
Dejan

Post by Dejan »

1. Smiljanic
2. Bilbija
3. Abubakar
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Grof Žekula wrote:Po viđenom do prekida, uz bod Bilbiji za gol i pobedu:

Smiljanić - 3
Oumaru - 2
Bilbija - 1
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Smiljanić 3 boda - kako je brz, trebalo bi čšće da šutira jer znam da ima dobar šut, samo malo da poradi na centaršutu i biće od njega fantastično krilo. U poređenju sa Branom Ilićem daleko bolju tehniku ima i trebao bi da ima prednost u odnosu na njega. Igrač koji podiže masu na noge kada primi loptu. Smiljanić, fizička sprema i sportski život van terena?

Vulićević 2 boda - pored toga što neraspolaže sa kvalitetnim napadačkim osobinama, u odbrani je par puta dobro reagovao. Bez obzira što ima slab centaršut, mislim da njegovo utrčavanje u napadu mora biti redovna praksa.

Bilbija 1 bod - zbog gola i zato što ne znam kome od ostalih da ga dam. Isključivo su to razlozi za bodovanje.

Štoperski tandem Mojsov - Trajković pokazao slabosti, bojim se da je sve to uzrokovano opuštenošću sigurnog igranja u privh 11, mislim da bi Milinković mogao ponovo vratiti Milovića da malo probudi konkurentnost da nedođe do prekomernog opuštanja. Videćemo kako će to izgledati dalje.
Last edited by Zeljafcv on Mon Oct 18, 2010 3:30 pm, edited 2 times in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Buca

Post by Buca »

Smiljanic 3 boda
Meda 2 boda
Bilbija 1 bod
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Krle

Post by Krle »

Dejan wrote:1. Smiljanic
2. Bilbija
3. Abubakar
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
limanfkv

Post by limanfkv »

Vulicevic 3
Mojsov 2
Smiljanic 1

Bodovi bi mogli i Bilbiji, i Pavlovicu da nije dobio crveni karton. Brka je rizikovao karton nasevsi na provokaciju stoga nema ni njemu.
0.0625
Turija

Post by Turija »

Ajde da krenem od lakšeg dela (barem za mene), pa posle bih o događajima u Kuli (kad sredim misli i osećanja, posle viđenog i onog što su nam mediji opisali o huliganstvu navijača Vojvodine, koji su verovatno bili jedina navijčka grupa, koja je dostojanstveno bez upotrebe sile, tj dobrovoljno, napustila navijačku tribinu - posle zaista glupe petarde, ubačene na teren).Već posle prilaska Brke i Mede navijačkoj tribini, i njihove molbe, navijači su počeli napuštati stadion, a onda je one, koji su se možda još uvek dvoumili, brzo ubedio aktuelni predsednik FK Vojvodine :!:

1.Medojević 3 boda

jedini igrač Vojvodine (uz Tumbasovića) koji može da odigra 90 minuta, a juče je zaista bio ključni igrač sredine terena.
Poznato je da je Meda odličan defanzivac, i to ne treba posebno naglašavati i ponavljati.Poznato je i da mu je pas igra nešto slabija strana, ali juče je i u tome bio najbolji - i to konstantno tokom celog meča.I kod one kontre Smiljanića, kada se našao u gol šansi, on je bio najistureniji naš igrač i ispratio je Smiljanićev beg (što morate priznati nije lako), iako je neko vreme pre toga bio u poslednjem bedemu, ispred Brkića.Da mu je Smiljanić na vreme i lepše položio loptu, već tada bi vodili sa 1:0.

2.Trajković 2 boda

i juče sjajan u skoku i na zemlji.Odradio lavovski posao u odbrani i zasenio opuštenog Mojsova, koji se probudio tek pri kraju utakmice, kada je Trajković morao da igra mnogo opreznije, jer je imao žuti karton, a kakva je bila atmosfera, samo se čekala prilika za crveni.

3.Tumbasović 1 bod

nije ga išlo, ali je htenjem i borbenošću zaslužio bod.Da nije bilo njega i Mede, ponovilo bi nam se već dobro znano (da posle pobede u derbiju, gubimo sledeću utakmicu).

Svi ostali akteri su ušli ,,frajerski‚‚ (bez pokrića) u meč (a mnogi i fizički nespremni - ja volim Smiljanića, ali on i Katai nemaju snage za više od pola sata igre.Posle toga već dišu na ,,škrge‚).Gotovo svi naši igrači (do prvih izmena) igrali su tako da se što manje oznoje, kao da će Hajduk sam sebi dati gol (samo treba dočekati priliku - koja nikad neće doći sama).

Velik minus i našem treneru za pristup igri (i promenu napadačke koncepcije od meča sa partizanima) i zato što nije bilo pravog veznog - Mitoševića- a imali smo 2 štopera na klupi (Karan i Milović)
Iako smo na papiru izgledali super ofanzivno, prebacivanje Omarua na krilo je katastrofalna otupelo naš napad, bez obzira na pohvale za uvođenje Smiljanića na bok.Međutim, Smiljanić mora biti fizički spreman da bi dokazao svu raskoš svog talenta i brzine.
Pohvale za gol Bilbiji, jer je za kratko vreme na terenu iskoristio prvu gol priliku.Najzad da neko na ovoj utakmici šutne loptu kako treba :!: , jer su dotle sve bili neki dečiji, početnički, šutevi :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked