Napred Vosa!!!

Gari ovo ne doprinosi smirivanju strastitorrente wrote:Bilo bi krvavo da Brana mete makar jedan gol pa da se dusebriznici zamisle ..koga sad napasti i svaliti sopstvene frustracije...
Napred Vosa!!!
Pa to uopste nije cudno, jer sta smo sve mi slusali i tek sta cemo slusati od nase uprave, pa cak i od pojedinih igraca tesko je posle toga zadrzati smirenost. Iz tog njihovog sarkazma ja vidim razocaranje u klub koji vole. Ako ces iskreno ponekad se i sam zapitam odakle mi vise optimizma da gledam u lepse sutra za Vosu.torrente wrote:i ja sam upravo za to ,ali konstantno par ljudi ima takav negativan pristup i toliko negativan sarkazam o Vojvodini i njenim igracima da nekad ne znam da li navijaju za Vojvodinu ili sta...morao sam da napisem sta mislim trenutno!!!
fss wrote:Војводина : Борац 6. новембар 2010, 13:00
Главни судија: Пауновић Игор
Помоћни судија 1: Ђурђевић Далибор
Помоћни судија 2: Расинац Дарко
Четврти судија: Крстић Драган
Посматрач: Јовановић Срђан
Делегат: Марић Момчило
E vidis Turija,za mene su igraci oni poslednji koji bi me oterali sa stadiona.Turija wrote:Kada se ima previše igrača u voljenem timu, koji svojim konstantno uočljivim nedostacima dugotrajno nerviraju gledalište, nije čudo što ljudi odlaze sa stadiona puni unutrašnjeg gneva prema voljenom klubu. Toliko, da se drugi ( pa i oni sami), pitaju da li uopšte navijaju za današnju FK Vojvodinu?Nemojte samo reći da, recimo, 021 nije navijač Vojvodine (kada je onomad napisao onakav post).
Predsednikova izjava mi ne liči na uobičajenu i bezazlenu floskulu.Deluje mi vrlo ozbiljno, odgovorno i angažovano.Vredi videti kako će dalje teći stvari u tom trofejnom Klubu.A vredi iz nje nešto i naučiti (da li je neka sličnost sa našim rezultatima samo slučajna?),,Izvinjavam se navijačima CSKA!
Rezultate koje postižemo nisu na nivou CSKA.Ponovo nismo bili tim, već je svako igrao za sebe.Čak ni brojne povrede, ne mogu da opravdaju ono što se desilo.Izvinjavam se našim navijačima i uveravam ih da ćemo dati sve od sebe da promenimo ovu situaciju.
CSKA nije klub koji može dugo da čeka na rezultate.Najjednostavniji način je da sada uzmem u ruke mač i da sasečem korov.Nećemo to da radimo, već ćemo veoma brzo da uradimo analizu, ali mi se čini da je naš najveći problem što nemamo tim.Ovde nema mesta emocijama.Problem je veoma ozbiljan.Neopravdavam ni nedostatak timskog duha, kako to mnogi vole da kažu - hemije.Možda je ekipi potrebno još neko vreme da se navikne na trenera Vujoševića.Međutim, u tom procesu ne smemo da žrtvujemo bodove ,,.