3 boda Merebasvili-glavni na terenu, preuzima odgovornost, skoro da i nema nepotrebnog soliranja...
2 boda Abubakar- ponovo penal nad njim, i prosto je smesno kako odbrambeni igraci iz kola u kolo prave penale na gotovo preslikan nacin, prebrz igrac...
1 bod Vuk Mitosevic- u par poteza klinac objasni kako se konkretno igra fudbal, dao bih mu i sva 3 ali nije bio predugo na terenu, sto je svakako minus za onog ko odlucuje o tome!
Last edited by Grba_NS on Sat Nov 06, 2010 6:35 pm, edited 1 time in total.
Abubakar 3 (resio utakmicu time sto su nad njim napravljena dva penala i iskljucen igrac Borca, jedan penal sigurno realizovao)
Mitosevic 2 (odlicno iskoristio svojih 15 minuta, prelep gol, pokazao da zasluzuje vecu minutazu)
Lazetic 1 (borbenost, nekoliko dobrih asistencija, dobar centarsut u par navrata sto je kod nas nazalost retkost)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Абубакар 3 - човек је невероватан, бори се за сваку лопту, пенали направљени на њему......
ВУК МИТОШЕВИЋ 2 - одлично искористио 15мин проведених на терену, предиван погодак
Мереба 1 - стално вуче екипу напред
Бодове су заслужили и Лазетић, Меда као и целокупна одбрана.
Радује ме Медина асистенција али и даље то није онај стари добри Меда.
1.Abubakar-da nije bilo njegovih penala, ko zna kako bi se utakmica završila
2.Mereba-odličan danas, vrlo prodoran, svuda ga je bilo po terenu
3.Vuk-dobio bi više da je duže i igrao, prelep gol!
Merebasvili - 3 boda - timska igra konacno, sa pravovremenim pasovima, bez nepotrebnog soliranja, mada on uvek mora za svoju dusu koji put da zalomi igraca.
Abubakar - 2 boda - dao bih mu i 3 ali je pao drugo poluvreme, verovatno i zbog one povrede na koju se zalio nekoliko puta u toku utakmice.
Mitosevic - 1 bod - za 10-15 minuta na terenu pokazao kako se moze biti i jak na lopti i konkretan sa njom. Odlican sut.
Lazetic takodje dobar danas, mnogo motivisaniji i sa mnogo vise zara nego na Banjici. Da Vuk nije dao cetvrti gol, sigurno bi njemu dodelio 1 bod.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.