Kozara (Gradiška)-Vojvodina 0:2
Drakulic je napadac... on je iz B.Palanke... ovde ga tretiraju kao boga!!!Ja o njemu znam samo iz prica,mislim da je bio u zvezdi u vreme Darka Kovacevica,ali da je CENA transfera Darka iz Proletera u zvezdu uslovila da Drakulic bude rezerva.Posle je (cini mi se) otisao u Koreju i tamo postao vise nego Pixy u Japanu.Radi se o brzom,visokom i mrsavom igracu... jednom sam ga gledao na turniru u malom fudbalu.Ne znam koliko ima godina... koliko sam cuo da je zadnju sezonu (Djumi,ispravi me ako gresim) bio u Grckoj... ali,opet pitam koliko ce nam biti pojacanje???
-
Drakulic Sasa rodjen 28. avgusta 1972.godigrao u cz 1993-95,potom Kashiwa Reysol.Odlazi u Koreju gde igra narednih 8 sezona,imao neuspesnu polusezonu u Kashiwa Reysol.
Igrajuci u Koreji na 271. utakmici,postigao 104 gola i sa tom efikasnoscu je drugi na listi strelaca u istoriji Koreanske lige.
Od 2003 igra na Kipru u AEKu iz Larnake.
Igrajuci u Koreji na 271. utakmici,postigao 104 gola i sa tom efikasnoscu je drugi na listi strelaca u istoriji Koreanske lige.
Mozda nam upravo fali iskustvo u napadu?Stara Garda wrote:Drakulic Sasa rodjen 28. avgusta 1972.godigrao u cz 1993-95,potom Kashiwa Reysol.Odlazi u Koreju gde igra narednih 8 sezona,imao neuspesnu polusezonu u Kashiwa Reysol.
Milan Djuricic
Milosavljevic je igrac koji je igrao u Dinamu iz Panceva kad sam ja bio trener.Ubrzo prelazi u OFK Bg. ali posle nekoliko utakmica odlazi u Metalurg iz Zaporozja.Inace ima 22 godine.Moram reci da treba da zameni Franca ali i to da je dosao nespreman fizicki.Drakula wrote:Djumi jel nam možeš nešto više reći u vezi ta dva igrača?
Drakulic je iskusniji igrac koji je poslednjih nekoliko godina proveo u inostranstvu.Izraziti je gol igrac i videcete ga poslednjih 20 minuta u sredu protiv Srema.Veoma mi se dopada kao momak
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Delim mišljenje sa Podbarom, na neviđeno, u vezi Drakulića.Mislim da nam u špicu treba tip sa iskustvom koji će znati da kruniše golom šanse koje mu klinci serviraju, da ih koristi kao nekad Pančev Mihajlovića i Jugovića.
Za Milosavljevića nemam neki predosećaj, ali verujem Đumiju, mada mi se ne dopada kad se mlad čovek ,,zapusti,,.
Uz svo poštovanje zasluga Belića, mislim da je i za njega i za Vošu, trenutno, korisniji korektan rastanak.Pa, jednog dana....
Za Franca još uvek nisam načisto šta je bolje.Pomalo me plaši umor i mladost veznog reda, u dužem razdoblju, da li mogu izdržati tempo?
Za Milosavljevića nemam neki predosećaj, ali verujem Đumiju, mada mi se ne dopada kad se mlad čovek ,,zapusti,,.
Uz svo poštovanje zasluga Belića, mislim da je i za njega i za Vošu, trenutno, korisniji korektan rastanak.Pa, jednog dana....
Za Franca još uvek nisam načisto šta je bolje.Pomalo me plaši umor i mladost veznog reda, u dužem razdoblju, da li mogu izdržati tempo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan Djuricic
Turija razumljivi su mi tvoji strahovi ali nema vise povratka.Klinci ce svojom zeljom i htenjem izgraditi novu Vojvodinu uz ove malo iskusnije.Za ovo treba strpljenja i velika podrska svih Vas
Posebno je to vazno u prva 4 kola
Posebno je to vazno u prva 4 kola
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Sto ne reci javno, tesko da cemo ikad vise imati igraca koji voli vise VOjvodinu ali klub mu je duzan velike pare i red je da covek misli na sebe i svoju porodicu(karijera fudbalera je izuzetno kratka). Ako je Drakulic pola onog igraca o kojem govore SG i VOja, ne sumnjam dace dati bar 10 golova u sezoni.Turija wrote: Uz svo poštovanje zasluga Belića, mislim da je i za njega i za Vošu, trenutno, korisniji korektan rastanak.Pa, jednog dana....
p.s. Ne secam se kada je poslednji put neki igrac Vojvodine dao vise od 8 golova za celo prvenstvo. Da li se sada mozemo tome nadati!?