Možda je i dobro što se sve ovo izdešavalo sa Lazetićevom ljubavnom izjavom prema klubu koji ga je nogirao i ocenio ga nekvalitetnim igračem. Posle našeg prozivanja novog-starog prvotimca, vidim da su nas bg-mediji najzad okarekterisali kao "tvrdo jezgro" navijača Vojvodine.
Dok utakmica traje, nisam za vređanje ili pljuvalje bilo kog našeg igrača. Lazetić je bio izvređan sa pravom, ali po završetku utakmice i to od strane uglednih Vojvodinaša i prema tome moraće dobro da se zamisli pre nego što ubuduće bude davao bilo kakve izjave. Mislim da je sada svima u Srbiji jasno čiji dres nosi i kako se on poštuje.
Izneću ovom prilikom i ponašanje našeg starog igrača Lea Lerinca koji je takođe kao i Lazetić, proteran iz kluba pa je prešao u zvezdu. Leo je veći Vojvodinaš nego što je Lazetić zvezdaš, ali to nikada nije isticao dok je igrao nosio zvezdin dres. Znam za Lea, dok je nosio još omladinski dres Voše, da je na svom Bulevaru sačekivao čergare, delio im šamare i skidao im šalove. Posle je Leo postao ljubimac zvezdinog severa jer je na terenu, a ne po novinama iskazao porofesionalan i kvalitetan odnos prema tom klubu. Znam da su Leo i Laza i sada odlični prijatelji, tako da se nadam da će Laza vrlo brzo naučiti lekciju o lepom ponašanju. A možda uskoro i on zapeva: "J.b.o si zvezdu Nikola"