Jelen Super Liga 2010/11

Locked
ice

Post by ice »

Goru šansu je promašio Ubiparip.Zvezda je smešna, ako ih sledeće nedelje ne dobijemo, nećemo nikada, sada je prava prilika, pogotovo što smo u formi i igraćemo u najjačem sastavu.
King

Post by King »

Spartak vodi...;)
ice

Post by ice »

Ako pobede, mi smo drugi.
igoork

Post by igoork »

http://www.balkansport.info/channel-3/1 ... t-3-a.html

Evo ko oce da gleda (mora se registrovati), tuzno koliko ne znaju.

Pa ako ih ne pobedimo ja ne znam stvarno... :?
ice

Post by ice »

Ovo je smešno kako brani golman Spartaka i kako se ponašaju odjednom njihovi defanzivci.Miriše na nameštaljku.Cigani dali 2 gola za 2 minuta.
King

Post by King »

Evo sad vode,za minut dva gola...
igoork

Post by igoork »

ice wrote:Ovo je smešno kako brani golman Spartaka i kako se ponašaju odjednom njihovi defanzivci.Miriše na nameštaljku.Cigani dali 2 gola za 2 minuta.
Uzas, pa onaj sut je smesan jedva je dosao do gola i kao ne uhvati je ?!?!?!? :evil:
ice

Post by ice »

igoork wrote:
ice wrote:Ovo je smešno kako brani golman Spartaka i kako se ponašaju odjednom njihovi defanzivci.Miriše na nameštaljku.Cigani dali 2 gola za 2 minuta.
Uzas, pa onaj sut je smesan jedva je dosao do gola i kao ne uhvati je ?!?!?!? :evil:
Em je neometan šutirao, em je to uradio slabo pa mu je golman Aleksić "popravio" grešku.A i kod prvog gola odbrambeni igrač Spartaka pušta bez problema Koromana.Penal je slučajan i krivica igrača Zvezde što je debilno pravio faul.
Ovo je smejurija šta rade blizanci, zatvaraju 80 posto utakmica.

Mada, kada bolje razmislim, možda taj penal i nije slučajan, sada će udariti kuknjavu na sudije i nije isključeno da protiv nas dobiju penal na poklon.
Andreyos

Post by Andreyos »

Navikli smo na ovakva ,,izdanja'' ,,protivnika'' blizanaca,mada mi je ovo dosta čudno,Spartak mi je uvek delovao naklonjeno partizanu.Neka im kupljene titule,protiv nas neće moći da nameste,neka pokažu da li i koliko znaju...Gamad beogradska
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
ice

Post by ice »

Spartak nije ekipa tipa Metalca ili Hajduka da rade isključivo za Partizan.Oni će se po potrebi dogovoriti sa svakim (mada su naravno naklonjeniji Partizanu) , ne treba zaboraviti da trenutno tamo žari i pali Morača, a on je spreman za dobru cenu bilo šta da uradi.Nažalost, nije to onaj Spartak koga bi smo i mi kao sportski rivali voleli da gledamo u superligi.Na veštački način su ušli u ligu i sada nastavljaju tim putem.Nadam se da će se jednoga dana vratiti na pravi put.I po tome koliko su im loše mlađe selekcije što je za njih sramota, vidi se koliko je tim ljudima koji ih vode u stvari stalo do kluba.
soderstorm

Post by soderstorm »

Zvezda opet pobedjuje u poslednjim minutima pa dokle vise da gledamo ovo na nasim terenima. Tim Zvezda vola nemoze da ubode 83 minuta i onda nekim cudom daje 2 gola za isto toliko minuta a bili u zaostatku pa ovo nemoze ni Barselona. Moze ovo da oni smatraju srecom vuduom ili ko zna cime ovo je nazalost jos jedna namestaljka. Ovi pojma nemaju i nalaze se na 2 mestu evo gledam Celzi i ljudi mozda izgube i 3 utakmicu za redom ali zato svemocna Zvezda nesme da prospe ni bod.
kej

Post by kej »

Ma gde naklonjeni partizanu..i prosle i ove sezone su igrali remi sa njima, a od zvezde su cetiri puta izgubili. Vidak Bratic, Sarac, pa igraci pozajmljeni iz zvezde..
Liga je prepuna zvezdinih i partizanovih klubova. Ko pored njih osvoji titulu u ovoj zemlji taj je pravi hadzija.
ice

Post by ice »

kej wrote:Ma gde naklonjeni partizanu..i prosle i ove sezone su igrali remi sa njima, a od zvezde su cetiri puta izgubili. Vidak Bratic, Sarac, pa igraci pozajmljeni iz zvezde..
Liga je prepuna zvezdinih i partizanovih klubova. Ko pored njih osvoji titulu u ovoj zemlji taj je pravi hadzija.
Dobro, svaka im čast za bod protiv Partizana ove sezone, vratiće oni već to sigurno.Ali ove sezone su uzeli bod Partizanu malo neočekivano, Partizan je tu odmarao dosta igrača, ali svejedno mislim da ih je namerno pustio jer su do tada imali sve pobede i mislili su da će Vojvodinu bez problema dobiti pa im je jedan kiks dozvoljen, čisto da ne bude i previše sumnjiv njihov stopostotan učinak.Zato je njima i poraz od nas toliko teško pao, to nikako nisu očekivali, mislili su da ulazimo u neku krizu i da će naš gubitnički mentalitet proraditi.
Nema šanse da Spartak u skoro vreme ponovo uzme neki bod Partizanu.
Usput, s obzirom na to da se najviše priča o povezanosti Partizana i Spartaka preko Karadžića, poneki kiks Partizana protiv njih je dobrodošao da zamaskira situaciju.Imaju oni još puno njihovih klubova gde sve mogu da nadoknade.Stvar je tu u Karadžiću, on pokušava da se predstavi neutralnim.
etxeberria

Post by etxeberria »

Ne treba zaboraviti da je Simovic jedno vreme a mozda je jos i uvek bio u UO zvezde....
sam svoj najveci neprijatelj
Andreyos

Post by Andreyos »

Na njihovu povezanost sa Karadžićem sam i mislio,u svakom slučaju u pravu si,bilo bi isuviše providno da imaju 100% učinak,ovako je još kao fol neizvesno prvenstvo.
Baš pre neki dan Maluda izjavljuje kako ,,manji'' klubovi više nemaju toliki respekt prema Čelsiju,malo su se okuražili pa ih i iznenade.
Zašto neki domaći klubovi,koji realno imaju mogućnost da pariraju blizancima tako lako prodaju bodove i obraz?Veću će korist imati vremenom ukoliko odigraju fer i pošteno.Više gledalaca,marketing,transferi...Ovako se prodaju za tepsiju ribe,a koristi nigde...Osim naravno za twinse...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Locked