15. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 2:2
Ovako glupavo ponašanje naših rukovodioca mi se više smučilo! Pozivanje na neku "regularnost", a ovamo si ti taj koji se ne ponaša u skladu sa datom rečju je skandalozno. Kakvo neigranje i bakrači! Brkati parazit i onaj ko ga plaća, bi morali malo da obrate pažnju na poteze koje vode ovih dana i umesto što biju tuđu bitku, svoju pažnju usresrede na interese Fudbalskog Kluba Vojvodina. Interes Fudbalskog Kluba Vojvodina je da pobedi bilo kog protivnika, pa bio on i crvena petokraka!
Elem, prevashodni cilj treba da bude da se igrači ciganske petokrake OBAVEZNO podvrgnu doping kontroli. Biće desetkovani, i eto njima lepe prilike da se neki manje aktivni fudbaleri iskoriste za ove nečasne radnje! Apelujem na ljude koji vode naš klub da svojim imenom i autoritetom ne dozvole ciganima da se dopinguju i zatraže obaveznu analizu krvi i urina posle utakmice! Ako su mogli jedan Hajduk i partiozan to da zatraže, i očigledno im je dalo rezultata, jer su se ciganski igrači vukli ko babe, nisu se videli na terenu, slučajno? Kako da ne! Zbog čega bi to nama bio problem, ako je već ljudima koji nas vode stalo do regularnosti i fer pleja?
Zatim, obratiti pažnju na delegiranje sudija. Cigani su saterani uz zid i kao takvi su najopasniji i iskorisiće sve svoje poltrone u Sudijskoj Organizaciji kako bi namestili delegiranje po svom ukusu. Ratko Butorović, mora, i ima obavezu da svoje ime i autoritet i u ovom slučaju stavi u interese Fudbalskog Kluba Vojvodina i nedozvoli ciganima da preko svojih ciganskih poltronima u Sudijskoj Organizaciji obave prljav posao.
Na kraju svi članovi Fudbalskog Kluba Vojvodina ne treba da zaborave da će ovaj meč više nego inače biti pod okom navijača Vojvodine i da će svaka sumnja da su eventualno prodali utakmicu biti provaljena i izazvati pakao na prvoj sledećoj utakmici na Karađorđu. Nisi izgubio protiv daleko kvalitetnijeg partizana i odigrao bez kikseva, tako moraš i protiv ovih. Mi tamo nesmemo izgubiti, to je prosto nemoguće s obzirom na kvalitet igrački i igre u poređenju sa onima.
Želim da pobedi bolji, a to smo mi u svakom slučaju!
Elem, prevashodni cilj treba da bude da se igrači ciganske petokrake OBAVEZNO podvrgnu doping kontroli. Biće desetkovani, i eto njima lepe prilike da se neki manje aktivni fudbaleri iskoriste za ove nečasne radnje! Apelujem na ljude koji vode naš klub da svojim imenom i autoritetom ne dozvole ciganima da se dopinguju i zatraže obaveznu analizu krvi i urina posle utakmice! Ako su mogli jedan Hajduk i partiozan to da zatraže, i očigledno im je dalo rezultata, jer su se ciganski igrači vukli ko babe, nisu se videli na terenu, slučajno? Kako da ne! Zbog čega bi to nama bio problem, ako je već ljudima koji nas vode stalo do regularnosti i fer pleja?
Zatim, obratiti pažnju na delegiranje sudija. Cigani su saterani uz zid i kao takvi su najopasniji i iskorisiće sve svoje poltrone u Sudijskoj Organizaciji kako bi namestili delegiranje po svom ukusu. Ratko Butorović, mora, i ima obavezu da svoje ime i autoritet i u ovom slučaju stavi u interese Fudbalskog Kluba Vojvodina i nedozvoli ciganima da preko svojih ciganskih poltronima u Sudijskoj Organizaciji obave prljav posao.
Na kraju svi članovi Fudbalskog Kluba Vojvodina ne treba da zaborave da će ovaj meč više nego inače biti pod okom navijača Vojvodine i da će svaka sumnja da su eventualno prodali utakmicu biti provaljena i izazvati pakao na prvoj sledećoj utakmici na Karađorđu. Nisi izgubio protiv daleko kvalitetnijeg partizana i odigrao bez kikseva, tako moraš i protiv ovih. Mi tamo nesmemo izgubiti, to je prosto nemoguće s obzirom na kvalitet igrački i igre u poređenju sa onima.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Čitao sam komentare na b92 i jedan mi zapade za oko, koji mi deluje i logočnije i ozbiljnije od ovog sa pomeranjem utakmice jer se isto ocigledno odnosi na prepucavanje brace blizanaca ko je jaci u zajednici prvoligasa il tako nesto, a isti govori o odnosu našeg prešjedika i izvesnog Raje Božovića koji je koliko sam cuo jako bitan kako za cz tako i za ovog našeg, pa
Ako neko cuje nesto o tome neka napiše ponešto....uz nadu da su moje slutnje netačne i da u ponedeljak zakasnim na posao iz opravdanih razloga

Ako neko cuje nesto o tome neka napiše ponešto....uz nadu da su moje slutnje netačne i da u ponedeljak zakasnim na posao iz opravdanih razloga

Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
Raja je jedan od onih što žare i pali u petokraci (odličan je sa Batom) , Lukić je samo udarna pesnica tih ljudi, sad, da li će se oni dogovoriti ostaje da se vidi, ja se samo nadam da naš bos ako već nema nekog obraza ima bar malo mozga i da se neće igrati sa ugledom kluba jer će se to PRIMETITI!Može on baš ako hoće da se odupre nekom pritisku ako ovi ne budu išli do nekih krajnjih granica i ucena.
Verujem pre svega u naše igrače, odnosno bar u većinu njih.
Verujem pre svega u naše igrače, odnosno bar u većinu njih.
Apsolutno se slažem sa ovim postom, naročito sa delom da naš klub MORA tražiti doping kontrolu.Zeljafcv wrote: ...
...
Ovo je idealna prilika da se vidi da li naša uprava zaista želi pobedu i titulu ili je reč o običnoj maskaradi.
- AntonioKasano
Прошле сезоне кад су нас одрали 3:0 на ромодрому, све је било подређено томе да петокрака победи уз намештену бриљантну партију Лекића, којег је требало продати, а пре тога пар утакмица није могао вола да убоде. Погледајте голове које смо примили па ће све бити јасно, неки наши играчи испадају као да су четвртолигаши или су потпуно незаинтересовани. Кад се дода на све да је Мрђу продао Лукић, јер је Пантелић потпуно неспособан, бојим се да се сличан епилог не понови и у недељу, мада наравно не мора ништа да значи. Што се тиче тога да би управа била забринута због навијача, има доста времена до пролећа и прве утакмице на Карађорђу, све би се лепо заборавило без бриге. А и мислим да их наша реакција претерано не би узбудила. Због свега овога ми је и мука, и у тешкој сам дилеми да ли да идем на ромодром, верујем да има још људи који размишљају слично. На тој утакмици што смо изгубили 3:0 сам био, и осећај када потрошите цео дан а неко вас направи будалом, као у овом случају ти који су продали утакмицу је одвратан. Ево и голова: http://www.youtube.com/watch?v=5IYo3mQw ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=jfTNizUi ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=RbKDFB0g ... re=related
- novosadjanin
Luda kuca:
15. kolo, Jelen Super liga
2010/2011 : subota 04. dec. 17:00h crvena zvezda- Vojvodina
http://www.sportal.rs/news.php?id=40462
15. kolo, Jelen Super liga
2010/2011 : subota 04. dec. 17:00h crvena zvezda- Vojvodina

http://www.sportal.rs/news.php?id=40462
Last edited by novosadjanin on Tue Nov 30, 2010 6:12 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
OBAVEZNO TRAZITI ANTI-DOPING KONTROLU ZA MEC SA CIGANIMA
Ako se to ne uradi, ja cu vec sumnjati u regularnost, casne namere i zelju da se pobedi crvena petokraka! Opste je poznato, javna tajna, da cigani gutaju sve i svasta, da ih kjukaju i da uvek kada bude anti-doping kontrole prosto "podbace" i ne lice na sebe!
Onaj korumpirani fudbalski sudija, koji vredja Vosine legende na proslavama i godinama uzima % od FK Vojvodine bolje da ne otvara predeo ispod neuglednih brkova i time vredja i kalja FK Vojvodinu, njene legende, navijace i simpatizere! Nadam se da ce se navijaci napokon ujediniti i usaglasiti i oterati stetocinu jednom za sva vremena iz nase svetinje! No, da ne kvarimo atmosferu i ne rasipamo energiju pre najvaznijeg meca polusezone!
Nadam se da ce igraci odigrati muski, srcem, da ce dokazati i sebi i nama da su bolji od prosecnih seljackih igraca crvene petokrake, gde prednjace oni pod komandom druga Raje
Ocekujem ponovo dobar tekst sa ovog foruma i neki novi poziv na fer navijanje
Svi u beograd da pomognemo nasem klubu, ako ja mogu sa ovoliko godina da idem i vodim tri klinca, mogu i neki ovde da pomere guzice i stvarno pokazu odanost i privrzenost svojoj prvoj ljubavi u koju se toliko kunu!

Ako se to ne uradi, ja cu vec sumnjati u regularnost, casne namere i zelju da se pobedi crvena petokraka! Opste je poznato, javna tajna, da cigani gutaju sve i svasta, da ih kjukaju i da uvek kada bude anti-doping kontrole prosto "podbace" i ne lice na sebe!
Onaj korumpirani fudbalski sudija, koji vredja Vosine legende na proslavama i godinama uzima % od FK Vojvodine bolje da ne otvara predeo ispod neuglednih brkova i time vredja i kalja FK Vojvodinu, njene legende, navijace i simpatizere! Nadam se da ce se navijaci napokon ujediniti i usaglasiti i oterati stetocinu jednom za sva vremena iz nase svetinje! No, da ne kvarimo atmosferu i ne rasipamo energiju pre najvaznijeg meca polusezone!
Nadam se da ce igraci odigrati muski, srcem, da ce dokazati i sebi i nama da su bolji od prosecnih seljackih igraca crvene petokrake, gde prednjace oni pod komandom druga Raje

Ocekujem ponovo dobar tekst sa ovog foruma i neki novi poziv na fer navijanje

Svi u beograd da pomognemo nasem klubu, ako ja mogu sa ovoliko godina da idem i vodim tri klinca, mogu i neki ovde da pomere guzice i stvarno pokazu odanost i privrzenost svojoj prvoj ljubavi u koju se toliko kunu!
Last edited by Somborac on Tue Nov 30, 2010 6:02 pm, edited 1 time in total.
Javna je tajna da se cigani kljukaju i da kada god je bila anti-doping kontrola, apsolutno su pdbacilipostman wrote:Da rezimiram,ako sam dobro (bukvalno) shvatio : ako nasi ne budu trazili doping kontrolu dogovoreno je da izgubimo.

Zasto ne bi izvrsili dodatni pritisak i samo zatrazili nesto na sta prema propisima imamo pravo

Vec nas po forumima nazivaju ciganskom filijalom i povezuju Batu i Raju, znam da su to navijaci partizanspora, ali trazenjem anti-doping kontrole bi se i toga ogradili!
Last edited by Somborac on Tue Nov 30, 2010 6:50 pm, edited 1 time in total.
- Red Marquis
- Moderator
Kad pratim sve vesti po internetu vezano za ovu utakmicu setim se parole nekih navijača koja je glasila "Za koga se igra fudbal u Srbiji?" (tako nekako). Ovo stvarno više ne liči ni na šta. Jedan blizanac je sada povlašćeniji od drugoga (koji "samo" daje golove iz ofsajda i u 90im minutima utakmica) i ponaša se bahatije od ovog drugog kada je bio u njegovoj poziciji pre nekoliko godina. Igra koji hoće dan (petak, subota, nedelja), gde hoće (Lučani-Beograd, svejedno), 80% klubova u ligi su pod njegovom "šapom" na ovaj ili onaj način.
Suštinu filozofije u srpskom fudbalu je pokazao upravo taj (trenutno) bolji blizanac kada se plasirao u Ligu šampiona (j.. ga ista). Filozofija je: nismo uložili ništa u igrački kadar, pa ako uđemo u LŠ onda ćemo silno da se pojačamo. Onda naravno prođu kako prođu u istoj toj LŠ - sve častan poraz do časnog poraza. Nadam se da će Arsenal malo da šilji k. na crno-beloj gamadi...
Elem, da se vratim ovoj utakmici, nama uopšte ne treba da predstavlja problem termin odigravanja utakmice. Što neko reče, prekosutra u pola 10, neka bude i tada ako treba, samo da nas obaveste bar 2 sata ranije, čisto da stignemo na utakmicu. Gledano po igračkom kadru i partijama u poslednjih nekoliko kola, MI NJIH MORAMO DA ZGAZIMO!!! Sve osim naše pobede bio bi neuspeh.
Što se tiče priče o dopingu, definitivno tražiti anti-doping kontrolu posle utakmice, jer se bojim da smo dva kupa tako izgubili (a 100% znam za jedno prvenstvo u odbojci od pre nekoliko godina, što možda nema direktne veze sa ovim, ali isto je to SD).
Treba im što više dizati tenziju, dobra je i ona priča o dugovima i izbacivanju iz lige. Što više pritiska to bolje. Samo što bi pola timova moralo odavno da "leti" iz lige zbog istih tih dugova (Hajduk je u stečaju, jel?).
Imam neku vizju da će gospodin Podbara imati inspiraciju za jednu divnu najavu pred ovu utakmicu, koju će nadam se preneti i beogradski elektonski mediji.
Uglavnom - SVI U BEOGRAD (kad god)!!!
Suštinu filozofije u srpskom fudbalu je pokazao upravo taj (trenutno) bolji blizanac kada se plasirao u Ligu šampiona (j.. ga ista). Filozofija je: nismo uložili ništa u igrački kadar, pa ako uđemo u LŠ onda ćemo silno da se pojačamo. Onda naravno prođu kako prođu u istoj toj LŠ - sve častan poraz do časnog poraza. Nadam se da će Arsenal malo da šilji k. na crno-beloj gamadi...
Elem, da se vratim ovoj utakmici, nama uopšte ne treba da predstavlja problem termin odigravanja utakmice. Što neko reče, prekosutra u pola 10, neka bude i tada ako treba, samo da nas obaveste bar 2 sata ranije, čisto da stignemo na utakmicu. Gledano po igračkom kadru i partijama u poslednjih nekoliko kola, MI NJIH MORAMO DA ZGAZIMO!!! Sve osim naše pobede bio bi neuspeh.
Što se tiče priče o dopingu, definitivno tražiti anti-doping kontrolu posle utakmice, jer se bojim da smo dva kupa tako izgubili (a 100% znam za jedno prvenstvo u odbojci od pre nekoliko godina, što možda nema direktne veze sa ovim, ali isto je to SD).
Treba im što više dizati tenziju, dobra je i ona priča o dugovima i izbacivanju iz lige. Što više pritiska to bolje. Samo što bi pola timova moralo odavno da "leti" iz lige zbog istih tih dugova (Hajduk je u stečaju, jel?).
Imam neku vizju da će gospodin Podbara imati inspiraciju za jednu divnu najavu pred ovu utakmicu, koju će nadam se preneti i beogradski elektonski mediji.
Uglavnom - SVI U BEOGRAD (kad god)!!!
UH!
Ovo je već prava dečija lakrdijaBuca wrote:Konacna odluka- SUBOTA 18H !!!
Rekao Zuca Jankovic.

Šta sad sve to povlači: IMA LI TV PRENOSA

Otprilike, po sistemu: ,,malo ja , malo ti, pa ćemo se voleti, curo ja i ti - mi smo braća blizanci".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ja bih voleo da mi ne rasipamo energiju na sudije, Rabrena, doping kontrolu i sl. gluposti! Ako smo bolji u subotu cemo to dokazati i pobediti, tacka. Iskreno, pomalo sam se smorio citajuci postove ovih dana, postovi o sudijama, Rabrenu, odlaganju i ostalo. Daj da se skoncentrisemo da stvorimo neku pozitivnu atmosferu i da nasim momcima pruzimo maksimalnu podrsku, kako za sve sto su u tekucoj sezoni uradili, tako i za ovu utakmicu! Sve ostale price su samo uzaludno rasipanje energije!
Sto se same utakmice, uci drcno, bez imalo respekta, bez straha od njihove tradicije (jer trenutno su miljama daleko od nje), a opet ne uci u mec prepotnetno (sto nam se u nekim predjasnjim utakmicama desavalo i obijalo o glavu).
Sigurno da smo u boljoj formi od njih (ali to nije garant rezultata), sigurno da smo uigraniji, pa i kvalitetniji, ali opet, nista od toga nece doneti rezultat ukoliko u ovaj mec ne udjemo na odgovarajuci nacin. Protiv blizanaca smo pokazali kako se igra (03.10.2010 Karadjordje), zgazite ih i prebijete na terenu, jasno im stavite do znanja da vas savrseno zabole dupe za to njihovo "veliko" ime, a kad to uradite dobitak je visestruk-em pobedite, em taj poraz dugo pamte, kao sto groblje jos uvek jeca od poraza na Karadjordju!
Nadam se da ce Milovic biti spreman da igra (ne verujem da ce Trajkovic posle ove velike tragedije biti u stanju da igra, a i ne treba), posto su nam sa Karanom sanse poprlicno umanjene! Takodje se nadam da ce i Pavlovic biti spreman da odigra, ipak u ovakvom mecu nam je potrebniji igrac na toj poziciji koji je jaci u defanzivi, a ne u ofanzivi (sto je slucaj sa Smiljanicem).
Tim koji ocekujem:
Brkic-Pavlovic, Mojsov, Milovic, Vulicevic-Medojevic, Mitosevic, Merebasvili-Ilic, Lazetic, Abubakar
Sto se tice cigana, pripaziti se Koromana (fenomenalan 1 na 1), Milovanovicevog suta, ostalo manje vise nije vredno pomena, nikakve igre, i za razliku od prosle sezone mnogo manje zelje i trcanja cime su nas i razbili te vec pomenute sezone.
Ponavljam, ukoliko udjemo na pravi nacin u mec, bez problema ih dobijamo (a ako ne procicemo kao i mnogo puta u proslosti kada smo bili i u boljoj formi i bolji), tako da momci, u meso
Sto se same utakmice, uci drcno, bez imalo respekta, bez straha od njihove tradicije (jer trenutno su miljama daleko od nje), a opet ne uci u mec prepotnetno (sto nam se u nekim predjasnjim utakmicama desavalo i obijalo o glavu).
Sigurno da smo u boljoj formi od njih (ali to nije garant rezultata), sigurno da smo uigraniji, pa i kvalitetniji, ali opet, nista od toga nece doneti rezultat ukoliko u ovaj mec ne udjemo na odgovarajuci nacin. Protiv blizanaca smo pokazali kako se igra (03.10.2010 Karadjordje), zgazite ih i prebijete na terenu, jasno im stavite do znanja da vas savrseno zabole dupe za to njihovo "veliko" ime, a kad to uradite dobitak je visestruk-em pobedite, em taj poraz dugo pamte, kao sto groblje jos uvek jeca od poraza na Karadjordju!
Nadam se da ce Milovic biti spreman da igra (ne verujem da ce Trajkovic posle ove velike tragedije biti u stanju da igra, a i ne treba), posto su nam sa Karanom sanse poprlicno umanjene! Takodje se nadam da ce i Pavlovic biti spreman da odigra, ipak u ovakvom mecu nam je potrebniji igrac na toj poziciji koji je jaci u defanzivi, a ne u ofanzivi (sto je slucaj sa Smiljanicem).
Tim koji ocekujem:
Brkic-Pavlovic, Mojsov, Milovic, Vulicevic-Medojevic, Mitosevic, Merebasvili-Ilic, Lazetic, Abubakar
Sto se tice cigana, pripaziti se Koromana (fenomenalan 1 na 1), Milovanovicevog suta, ostalo manje vise nije vredno pomena, nikakve igre, i za razliku od prosle sezone mnogo manje zelje i trcanja cime su nas i razbili te vec pomenute sezone.
Ponavljam, ukoliko udjemo na pravi nacin u mec, bez problema ih dobijamo (a ako ne procicemo kao i mnogo puta u proslosti kada smo bili i u boljoj formi i bolji), tako da momci, u meso