Transferi
-
Ja bih ovom prilikom istakao da je jedan od najvecih talenata svoje generacije u Srbiji,ofanzivac OFK Beograda i omladinski reprezetativac Luka Milunovic(18) nedavno odbio da potpise profesionalni ugovor sa maticnim klubom,tako da bi mogli da reagujemo,i da samim tim dovedemo jedno prave pojacanje iz Beograda.Naravno sve to pod uslovom da Luka nema vec dogovor sa nekim trecim klubom,a tu pre svega mislim na klubove iz inostranstva.
Sta mislite o Boyi? Treba na centarfor razbijac, a on to upravo jeste. Mene podseca na onog naseg Ugandca (ako se tako kaze), zaboravio sam ime. Stranac je i nece mu biti problem da predje kod nas(nema emocija prema nkp). Znam da mu je realizacija slaba tacka, ali ako bi igrao bez presije u kontinuitetu, mozda bi i prevazisao. Oni oce da ga prodaju, a nasi "strucnjaci" u inostranstvu boljeg nece naci.
Kup je nas!
- Red Marquis
- Moderator
Ima on svojih nekih kvaliteta, ali da je gol igrač-nije. A nama baš to, i samo to fali.Djisa wrote:Sta mislite o Boyi? Treba na centarfor razbijac, a on to upravo jeste. Mene podseca na onog naseg Ugandca (ako se tako kaze), zaboravio sam ime. Stranac je i nece mu biti problem da predje kod nas(nema emocija prema nkp). Znam da mu je realizacija slaba tacka, ali ako bi igrao bez presije u kontinuitetu, mozda bi i prevazisao. Oni oce da ga prodaju, a nasi "strucnjaci" u inostranstvu boljeg nece naci.
Io odio Belgrado
Ne samo da nije gol igrač, već više nije ni tako mlad, poprilično je trom, a vremenom će to biti sve više izraženije.Klasičan otpad Titovih blizanaca.
EDIT-Partizan je objavio da po završetku polusezone Bogunović i Davidov dobijaju odrešene ruke, znači to su potencijalne opasnosti po nas, mada Davidov tu i tamo zna da igra fudbal (uvek sam mnogo više cenio Milana Davidova) , jedino je po meni suviše mator za nas sa takvim kvalitetima i mogao bi poput još nekih naših prethodnih igrača da se godinama učauri u ekipi što nikako ne bi valjalo.A i ne treba nam taj profil igrača, tu smo popunjeni.Odbio nas je prošli put i tu treba staviti tačku.
EDIT-Partizan je objavio da po završetku polusezone Bogunović i Davidov dobijaju odrešene ruke, znači to su potencijalne opasnosti po nas, mada Davidov tu i tamo zna da igra fudbal (uvek sam mnogo više cenio Milana Davidova) , jedino je po meni suviše mator za nas sa takvim kvalitetima i mogao bi poput još nekih naših prethodnih igrača da se godinama učauri u ekipi što nikako ne bi valjalo.A i ne treba nam taj profil igrača, tu smo popunjeni.Odbio nas je prošli put i tu treba staviti tačku.
Moje mišljenje je da od svih fudbalera partizana najviše cenim A. Davidova. Miran je, stvarno primeran sportista, jako cenim fudbalera koji sebe ne stavlja ispred tima i ne unosi konflikte u ekipu. Siguran na lopti, pouzdan pri dodavanju, bez i agilan. Njega sam se uvak pribojavao kada igraju protiv nas, ali slabo je dobijao šansu. Jednostavno on tamo nema šta da traži zbog igranja S. Ilića. Ako se Đurovski najuri, trabalo bi dovesti A. Davidova koji je sve samo ne šarlatan i maneken. Iskusan superligaš, nosio je Hajduk jako dugo i dobro bi nam došao, kao zamena za Đurovskog. U svakom pogledu, daleko je ispred Bogunovića i Boje.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
- Grof Žekula
- Administrator
Mondo: (sada i oni menadžerišu, za koji %...umesto da se posvete (tačnije nauče) novinarstvu)
Beogradska sportska štampa navodi da su pred izlaznim vratima kluba iz Humske reprezentativci Radosav Petrović i Marko Jovanović (nacionalni tim do 21 godine), napadač Miloš Bogunović (navodno ga hoće Vojvodina), Aleksandar Davidov i ono što će navijače Partizana najviše zaboleti - Kleverson Kordova Kleo.
Evo zavrsila se polusezona i predstoji nam duga pauza.
Ono cega se ja najvise plasim je sada da se rastima ovaj tim koji je do dana danasnjeg Milinkovic gradio.
Sta ce se desiti ako odu Meda i Brkic, ne dan boze jos neko.
Da li se zna jel ovi nasi planiraju nekoga da dovedu itd.
U svakom slucaju sada cemo videti sta nase glavesine zele od kluba.
Pare i mutne radnje idi dobar klub u buducnosti...
Ono cega se ja najvise plasim je sada da se rastima ovaj tim koji je do dana danasnjeg Milinkovic gradio.
Sta ce se desiti ako odu Meda i Brkic, ne dan boze jos neko.
Da li se zna jel ovi nasi planiraju nekoga da dovedu itd.
U svakom slucaju sada cemo videti sta nase glavesine zele od kluba.
Pare i mutne radnje idi dobar klub u buducnosti...

Po meni ne treba otpustiti Antwi-ja.. ne zbog ovog gola ..nego jednostavno tom momku nije pruzena prava sansa ,igrako koliko je i Mereba igra prosle sezone...
Pre bih se zahvalio Mariu ako je vec toliko problematican.. i Bilbiji ..koji ama bas nista nije pokazao..nit je brz nit je pokretljiv nit igra glavom dobro.. za mene totalno razocarenje.
Takodje mislim da mladi Mudrinski nije za Vojvodinu tako da bih se i njemu zagvalio.
Ukoliko ode Meda bice mi jako zao..!!
Ako ode Brka a nije u redu da ga zadrzavamo ,zasluzio je da naplati znanje..ja bi rado na nasem golu video Bojana Saranova.
I doveo bih Djilasa iz Jagodine i Mirica iz Spartaka ..ostalo nam nista i ne treba.
Pre bih se zahvalio Mariu ako je vec toliko problematican.. i Bilbiji ..koji ama bas nista nije pokazao..nit je brz nit je pokretljiv nit igra glavom dobro.. za mene totalno razocarenje.
Takodje mislim da mladi Mudrinski nije za Vojvodinu tako da bih se i njemu zagvalio.
Ukoliko ode Meda bice mi jako zao..!!

Ako ode Brka a nije u redu da ga zadrzavamo ,zasluzio je da naplati znanje..ja bi rado na nasem golu video Bojana Saranova.
I doveo bih Djilasa iz Jagodine i Mirica iz Spartaka ..ostalo nam nista i ne treba.
Ne bi trebalo zadržati baš sve igrače... Prvi na spisku za prodaju - Đurovski i Lazetić (poslednjeg bih i pokolnio ako iko hoće da ga uzme).Milan wrote:Ako uprava Vojvodine želi iole dobro našem klubu, nikako ne bi smeli prodavati igrače koji su izgurali ovu polusezonu, a naročito (NI U KOM SLUČAJU) Medojevića!!!
Što se golmana tiče, Brkić može da ide (ako baš mora), jer mislim da je Kesić dovoljno dobra zamena. Ostalo ćemo da videmo...
UH!
Ne znam sta je sa Pavlovicem na kraju, bio je sasvim solidan na levom beku.
Osim te pozicije mislim da je Robusni napadac jedino sto nam treba u ovom momentu, sve ostalo je gomilanje igraca bez potrebe...
Takodje ne bi bilo lose ako je to ikako moguce da se razmisli o Kirovskom, decko je odlican golman
Osim te pozicije mislim da je Robusni napadac jedino sto nam treba u ovom momentu, sve ostalo je gomilanje igraca bez potrebe...
Takodje ne bi bilo lose ako je to ikako moguce da se razmisli o Kirovskom, decko je odlican golman

Kao eventualnu zamenu Brkicu, dovesti mladog reprezentativca Aleksandra Kirovskog iz Zemuna. Poseduje veliki potencijal i sjajne predispozicije!
Dovesti levog beka, Joksimovica iz Indjije (jedan od retkih levih bekova koji igra u oba pravca, a pritom mu i istice sada ugovor)
Zahvaliti se mozda Djuri, kao zamenu dovesti Stanisavljevica iz Javora, Delica iz Rada ili Maksimovica iz Slobode.
U napadu se mora dovesti robusni golgeter koji je kvalitetan i odmah moze biti pravo pojacanje! Mislim da takav moze da se nadje samo u inostranstvu. Ne treba gubiti vreme na dovodjenje sumnjivih napadaca koji verovatno nece proci probu...
Pratiti i proceniti kvalitet Urosa Djerica iz Radnickog (NP), reseta mreze u srpskoj ligi Vojvodina( na 14 utakmica, 13 pogodaka) i Ademovica iz Slobode(kompletan napadac, sa sjajnim pregledom igre, brzinom, koristi podjednako obe noge u igri...)
Igraci kojima se treba zahvaliti ili ih poslati na pozajmice:
Nestorovic, Novakovic, Adjuru, Djurovski, Antwi, Mudrinski.
Nemanja Bilbija je jos veoma mlad, vreme radi za njega i ne sumnjam da ce dokazati svoj veliki potencijal!
Dovesti levog beka, Joksimovica iz Indjije (jedan od retkih levih bekova koji igra u oba pravca, a pritom mu i istice sada ugovor)
Zahvaliti se mozda Djuri, kao zamenu dovesti Stanisavljevica iz Javora, Delica iz Rada ili Maksimovica iz Slobode.
U napadu se mora dovesti robusni golgeter koji je kvalitetan i odmah moze biti pravo pojacanje! Mislim da takav moze da se nadje samo u inostranstvu. Ne treba gubiti vreme na dovodjenje sumnjivih napadaca koji verovatno nece proci probu...
Pratiti i proceniti kvalitet Urosa Djerica iz Radnickog (NP), reseta mreze u srpskoj ligi Vojvodina( na 14 utakmica, 13 pogodaka) i Ademovica iz Slobode(kompletan napadac, sa sjajnim pregledom igre, brzinom, koristi podjednako obe noge u igri...)
Igraci kojima se treba zahvaliti ili ih poslati na pozajmice:
Nestorovic, Novakovic, Adjuru, Djurovski, Antwi, Mudrinski.
Nemanja Bilbija je jos veoma mlad, vreme radi za njega i ne sumnjam da ce dokazati svoj veliki potencijal!
Last edited by Dejan on Sun Dec 05, 2010 5:25 pm, edited 1 time in total.