PRIJATELJ wrote:Vojo,kao prvo,PRIJATELJ je postojao i pre ovog trenera i postojace posle.Pisao je pre njega,pisace i posle.Drugo,samo se dokazao na pisanju na ovom forumu i mnogo bi mi draze bilo da se dokazao na fudbalskom terenu.Osim hvalisanja tipa:ja sam stvorio te ovog,te onog igraca ili ja sam uveo u tim ovoga ili onoga,drugo nista nije uradio.Mislim da si u pravu da ga treba postaviti za moderatora,to bi mu verovatno bolje islo nego trenerski posao.Trece:moj predlog ti je Vojo da uslikas trenera,uvelicas njegovu sliku i kao poster je zalepis iznad kreveta,pa uzivaj u njemu koliko volis.Cetvrto:nemoj da ti R.Antic bude asocijacija na bilo sta u vezi ovog trenera,sramota je brate.U zdravlje.
PRIJATELJ wrote:Ako te recenice govore o meni,moram da te upozorim da si ih ti izrekao.Prelistaj malo tvoje postove o pojacanjima.A za Milutinovica si rekao da je igrac za Mancester,sad da li zbog igre ili potrosnje kiseonika nebitno je.Bitno da je igrac za Mancester.U zdravlje
.
PRIJATELJ wrote:Nasty boy,kazi mi molim te sta je to do sad trener valjano uradio osim pisanja na forumu i samo hvalisanja.A sto se tice nalazenja necega na karti,sine ja sam proputovao vise nego sto ces ti gledati putopisnih emisija.Treneru,bio vidovita Zorka ili ne svacija prica dodje jednom na proveru.Neznam koliko trebamo da cekamo da bi tvoja dosla.Mozda do 2105 god.U zdravlje
PRIJATELJ wrote:Treneru,pitao sam Nasty boya a ne tebe.Tvoj odgovor znam,vec bi ga i papagaji naucili.Jedino sto si pored otislih i uvrstenih iz tima,dodao promenjen sistem igre.Ali ne donosi nam ta promena bas neke rezultate.Ili ce se tek kroz nekoliko decenija odraziti na uspehe kluba.U zdravlje
Treneru,pa mozda biciklom krenem na put.Jeb..a,Lens Armstrong je ostavio bicikl mozda je to sansa.Noge bi tu dobro dosle.Treneru,sta ce biti ako ne ostvaris cilj.U zdravlje
Čini mi se da neko ovde ima problem sa
alkoholom