Brazilcu je dolazak u Zvezdu prvi susret sa Evropom, pošto je do sada igrao za Atletiko Paranense, Gojas, Palmeiras, Atletiko Mineiro i Vitoriju.
"Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel.
I biser Đurić:
Partizan je u finišu polusezone bio veoma dominantan, gde je u proseku postizao četiri gola po utakmici, ali predsednik ’crno-belih’ smatra da je problem za njegovu ekipu nedostatak jakih utakmica.
“Možda je poslednja utakmica sa Slobodom najbolji pokazatelj dominacije Partizana. U poslednjih nekoliko utakmica smo postizali četiri gola po meču, bili superiorni bilo da se igra na našem stadionu ili u gostima. Nama to laska, ali generalno, možda nije dobro zbog fudbala uopšte. Potrebne su nam jake utakmice i jaki protivnici, kako bismo u Evropi bili spremni da pariramo svakome”, rekao je Đurić.
A jesi li možda razmišljao o tome da ne zatvorip 80% utakmica za početak???
p.s. I j.beš ligu u kojoj već svi otvoreno pričaju kako je prvak odlučen, a ostala još cela polusezona da se odigra. Eeeeeeeeeej, 5 bodova...
Brazilcu je dolazak u Zvezdu prvi susret sa Evropom, pošto je do sada igrao za Atletiko Paranense, Gojas, Palmeiras, Atletiko Mineiro i Vitoriju.
"Jedva čekam januar da se priključim ekipi. Verujem da ću uspeti da se brzo uklopim. Gledao sam sinoćni duel sa Vojvodinom (2:2) i primetio da se ovde igra brži i jači fudbal nego u Brazilu", rekao je Goebel.
Mozda je mislio "jaci" u smislu fizicki jaci, vise na snagu nego na tehniku, grublji? Jer sa takvom bi se konstatacijom mogao i ja sloziti...
Bio sam u pravu kada sam pisao o Radu (ništa ja ne pišem bezveze,ali neki to nikako da shvate) , to je samo jedna klasična beogradska mafijaška ekipa koja je malo iskoristila lakši raspored i takođe zatvorila neke mečeve preko svog prevejanog gazde koji je u tesnim odnosima sa Zvezdom.Jedino mi sa njima imamo neshvatljive probleme već sezonama i to mora da se menja.
Takođe, Sloboda nažalost nije pokazala ni P od poštenja, već je prikazala maestralno slugekanjstvo Partizanu i smešno primljenim golovima (pogotovo što su i strelce nameštali) nagovestila da će u narednom periodu uz Metalac i Hajduk (dok neko od njih ne ispadne) biti jedna od glavnih filijala franjevačkog kluba.Žao mi je samo njihovih navijača, jeste da pričaju da će nešto da menjaju, ali ako neke stvari ne možemo ni mi, tek oni nemaju ama baš nikakve šanse u sukobu sa vetrenjačama, pogotovo zato što i svi njihovi navijači ne stoje iza tih stavova.Ali pozdravljam želju i pozitivno razmišljanje, možda jednog lepog dana bude drugačije.
Za sada, kao što sam pisao, Vojvodina je jedini klub koji sme da se suprotstavi blizancima.
ice wrote:Bio sam u pravu kada sam pisao o Radu (ništa ja ne pišem bezveze,ali neki to nikako da shvate) , to je samo jedna klasična beogradska mafijaška ekipa koja je malo iskoristila lakši raspored i takođe zatvorila neke mečeve preko svog prevejanog gazde koji je u tesnim odnosima sa Zvezdom.Jedino mi sa njima imamo neshvatljive probleme već sezonama i to mora da se menja.
Takođe, Sloboda nažalost nije pokazala ni P od poštenja, već je prikazala maestralno slugekanjstvo Partizanu i smešno primljenim golovima (pogotovo što su i strelce nameštali) nagovestila da će u narednom periodu uz Metalac i Hajduk (dok neko od njih ne ispadne) biti jedna od glavnih filijala franjevačkog kluba.Žao mi je samo njihovih navijača, jeste da pričaju da će nešto da menjaju, ali ako neke stvari ne možemo ni mi, tek oni nemaju ama baš nikakve šanse u sukobu sa vetrenjačama, pogotovo zato što i svi njihovi navijači ne stoje iza tih stavova.Ali pozdravljam želju i pozitivno razmišljanje, možda jednog lepog dana bude drugačije.
Za sada, kao što sam pisao, Vojvodina je jedini klub koji sme da se suprotstavi blizancima.
На 4:0 сам рекао да ће бити 5:3 за партизан,ето омануо сам за један гол.Имају сигурних 6 бодова од Севојна(намерно кажем Севојно),зна се зашто и због чега.Каофол напуниће стадион у Ужицу,али ће опет да изгубе,једино ако већ не буде све решено,мада мислим да ће и тад победити партизан,једноставно дужни су им услугу.
Da, zaboravih na jedan KLASIČAN PRIMER NAMEŠTALJKE.
Jagodina-Spartak 0:1, tačno se iz aviona vidi da je teška nameštaljka i da je Jagodina morala da pokloni Spartaku bodove koji su ovi izgubili u nameštaljki sa Zvezdom jer su poprilično pali na tabeli.Jagodina je do guše dužna i Partizanu i Zvezdi i oni će te dugove da vraćaju u narednih 10 godina (ili njima ili njihovim filijalama) , naravno ako dotle ostanu u superligi, jer to nije sigurno, moguće je da ćelavi više ne bude na vlasti, a ni njegov važniji dežmekasti koalicioni partner naklonjen NK Partizanu.