15. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 2:2

Locked

Vasa prognoza:

Gazenje crvene petokrake i bacanje u kantu za smece
54
73%
Remi
13
18%
Nase ponovno treskanje glavom o pod
7
9%
 
Total votes: 74

Dzony
Posts: 52
Joined: Thu Apr 22, 2010 7:52 pm

Post by Dzony »

Jao Jao Jao.Malo je falilo da se objestini predsednikova 3komada.Kakve izmene Milinkovica.Nema predaje.Kup i evropa prioritet.Na sve utakmice u prvenstvu na pobedu, kao i do sad!
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Nikako ne treba napadati Vuka zbog slabije partije, ovaj meč je bio za njega kao prošlogodišnji sa ciganijom za Medu.On je uostalom i godinu dana mlađi od Mede.
Mereba me kao iskusniji igrač razočarao.Smiljanić je na početku bio loš, kasnije se popravio, a druge stvari vezano za njega bolje da ne spominjem, ipak mislim da je na toj poziciji pružio tu i tamo nešto, odnosno nije sabotirao kao Lazetić.
Milinkoviću se MORA odati priznanje za izvršene izmene, pogodio je baš u SREDINU.Imamo trenera koji MORA ostati duže na tom mestu.

Lazetić!?
Ajde ljudi zar nisam bio u pravu onomad, nikada ne pišem bezveze.Ja sam upravo i računao na njegov učinak protiv cigana na terenu, a da je odigrao kako valja, sve bi bilo u redu, ni one izjave mu nisam zamerio.Ali je pokazao da je nikakav profesionalac.Pasevi u prazno, bespotrebno preskakanje lopte, vraćanje unazad kod šansi, pa koga on.....?
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

Vuk po meni nije bio los u prvih 45min posle je malo zatajio...

Slazem se da uz Lazetica na kojeg necu ni reci da trosim Mereba je najmanje pokazao...
Last edited by igoork on Sat Dec 04, 2010 9:57 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

ЉУДИ ОВО ЈЕ ПОБЕДА :!:
Да ли ви имате уопште појма колико ов њих боли :?: :!:
Победили смо и њих,и ФСС, и оне њихове тамо на северу :!:
Овакву борбу ја оћу да видим!Кад сам видео како се Меда бори и остали уз њега, било ми је пуно срце!Нисмо се предали и не треба!Погледајте и колко је људи било, па био је крцат кавез, али буквално крцат!
Само храбро, идемо даље!

Нема предаје, повлачења - ко 'оће да га памте!

ПС: Лазетић - говно циганско!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

Falio je mozda jos Djurovski ili prosle godine Mrdja. Malo je samo Lazetic da kiksne, protiv ovakve zvezde moze i sa 10 igraca da se igra.
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Post by KoKanidja »

Замало и овог тренера да им отерамо.
Али какву је та будала изјаву дала на крају, у фазону звезда никад боља и ништа му није јасно како је на крају 2-2, а дубоко у души зна да ће цело вече да се моли и захваљује Богу што је остало за њега одличних 2-2, и што ће остати можда још у звезди.
А шта тек рећи за окуку морончину? Шлихта се мали миш, хоће он да им буде тренер, зна да овај неће још дуго.

Ја Медојевића нисам ни чуо ни видео да игра, и оно што га је коментатор дебил именовао, то је све био Митошевић, хаос. Мада не кажем да можда јесте одрађивао свој део посла.
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Malisha ,ona tekma kad smo dobili cigane sa 2-0 u NS , Panetlic i Alexic strelci e to je bilo kidanje!! Presing cela utakmica uvek 3 nasih na 1 njihovog igraca! To je najbolja utakmica Vojvodine koju sam gledao jos od one protv Bastije.

Ovo danas ..jes svaka cast Medi ,podseca me na Kacara ,Vule isto srcan Abu uvek do maximua ali ostali ko seka perse..msm na ofanzivni deo tima.
Meni srce nije puno.. jer ja navijam za nase dobro a ne za njihovu stetu koja je logicna posledica naseg dobrog,sto veceras nije bio slucaj.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Sjajno naše navijačko izdanje na Marakani, žao mi je što me je viša sila sprečila da odem. :cry:
Dzony
Posts: 52
Joined: Thu Apr 22, 2010 7:52 pm

Post by Dzony »

Ma ne bi pricali nista vezano za lazetica da je jao dao gol za potpuni preokret.Milinkovic stvara jaku Vosu, i treba mu dati vreme i prostor.Meda kapiten, pogledajte samo kako se bori, i kako slavi gol za 2:2 ko da je on postigao pogodak.
Last edited by Dzony on Sat Dec 04, 2010 10:07 pm, edited 1 time in total.
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Post by KoKanidja »

Ја не смем да замислим ХАОС код нашег другог гола на трибини, а таман пре тога статива. Сигурно може да се пореди са оних 0-3.
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

shecky wrote:Malisha ,ona tekma kad smo dobili cigane sa 2-0 u NS , Panetlic i Alexic strelci e to je bilo kidanje!! Presing cela utakmica uvek 3 nasih na 1 njihovog igraca! To je najbolja utakmica Vojvodine koju sam gledao jos od one protv Bastije.

Ovo danas ..jes svaka cast Medi ,podseca me na Kacara ,Vule isto srcan Abu uvek do maximua ali ostali ko seka perse..msm na ofanzivni deo tima.
Meni srce nije puno.. jer ja navijam za nase dobro a ne za njihovu stetu koja je logicna posledica naseg dobrog,sto veceras nije bio slucaj.
Далеко од тога да је мени срце пуно због њихове штете...а сем тога, зар им нисмо ми нанелу ту штету?Ал' небитно...
Мени је срце пуно јер се нисмо предали, одустали...неможе се ником оспорити борба, сви наши су се борили...и ако се то можда не види(наравно изузимам лазетића).А и онај судија, говно једно...све им је свирао, они њихову су не тукли, него су убијали!

Шта је - ту је...идемо даље...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
stormer
Posts: 233
Joined: Fri Jul 21, 2006 7:17 pm
Location: Novo Naselje

Post by stormer »

Svaka cast Abubakaru za drugi gol, ali nas je on realno mogao kostati i ovog jednog osvojenog boda... Onakvu sebicnost ja jos nisam video... Cista sreca sto se Jao tu nasao gde jeste...
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

novosadjanin wrote:Kao prve utiske napisacu samo ovo:
Lazetic- Koga on zajebava??? Celu utakmicu se nije video, kriv za drugi gol, i ono na kraju kad izigrava da mu je slomljena noga, momentalni OTKAZ! :evil: :evil: :evil:
Smiljanic- Trazi dres od mladozenje i dogovara se oko primopredaje negde gde kamere ne snimaju? Koga on zajebava??? Zestoko ga kazniti!!! :evil: :evil: :evil:
Okuka- Nas bivsi trener? Strasno! :evil:
Sudija je navlacio za cigane, dozvoljavao im da tuku, ali bilo je ranije i gore, ovo moze da se podvede pod "domacinsko sudjenje"...
Da počnem sa ovim istina najjačim utiscima, nažalost negativnim.
Okuka je najveća sramota od od ove trojice.Nije ni čudo što je dobio otkaz u Grčkoj (još se čudi zašto, pa toliko se nalupeto za jednog bivšeg profesionalnog fudbalera i trenera, da je za nepoverovati.Ja se pitam da li je on uopšte gledao meč ili je došao da kaže to što je namerio.Zato - neka ga. Neka se jedi, to je više nego zaslužio).Komentator ispao stručniji i daleko inteligentniji.
Ova druga spomenuta dvojica, ipak, nisu mogli da sakriju svoju veliku ljubav :oops: odigrali su jednu alibi utakmicu (obojica slabo u odbrani, a nešto kao pokušavali, i to samo na momente, u napadu).To ostaje sada Klubu za analizu.Ja sam i pred meč bio za beskompromisnog Pavlovića.
Sudija u zajedničkom kolu sa dotičnima.Nije pokazao moral i poštenje.Nije bio bezobrazno nepošten, ali ne dati crveni karton Koromanu za povlačenje za uši Vulićevića, koga je predhodno nasadio na lakat, već dati obojici žute je klasičan kriminal u delenju fudbalske pravde.
Inače, zadovoljan sam večeras viđenom igrom Naše Vojvodine.Najzad smo počeli da igramo fudbal :!: , a to smo ovde svi mi godinama želeli.Čestitam svima, od igrača, preko trenera Milinkovića i sjajne naše tribine :hurray:
Milinković nije iznenadio zvezdu prvom postavom, ali rezervistima ih je ubio (juče sam i napisao da ih iznenađenjima moramo dobiti).
Drugo pozitivno iznenađenje je sjajna igra Karana (i to sinoć predosetih :D ).
Treće, ovde neki post gore spomenuto, najviše me je obradovao taj karakter tima večeras.Od 0:2 (posle primljenih kiks golova), došli smo do 2:2, a da smo imali samo malo sportske sreće, moglo je i do 2:3 (Jaooo, uuuh).Ko bi to uradio na marakani, pred 10.000 domaćih navijača?
BRAVO MOMCI, BRAVO MILINKOVIĆU ZA IZMENE, BRAVO ,,REZERVISTI" ZA PREOKRET - SVAKO NA SVOJ NAČIN :hurray: Jao dao gol, Tumba preuzeo sredinu terena, a Katai kao sjajni paker.
Imati 52:48 posed lopte usred Beograda je ono što najviše raduje.Da su pružili svi naši igrači barem 80% svojih mogućnosti, ladno bi pregazili domaćine.Pored gore pomenutih, puno su podbacili Merebašvili i Brana Ilić.Zašto ne znam (verovatno loš dan)?Mnogo je to minusa da ih dobijemo u rupi.
Sjajni Brka, Vulićević, Karan, Mojsov (ali samo do greške i pri kraju meča kada se vratio u igru).Ja mu ne zameram taj pokušaj dodavanja lopte saigraču, kao ni Vuku. Jer, ne može se gruvati svaka u aut i čekati da što pre sudija svira kraj.Da smo tako igrali, primili bi 5 komada, a ne bi dali nijedan. A najgore: ne bi prešli centar.Ovako, i u sudijskoj nadoknadi meča, smo bili veoma, veoma opasni po gol Stamenkovića ( što odavno nisam video kod Voše).
Sledeći važni šrafovi našeg tima su bili Meda i Abubakar.Odlične partije.
Mitošević dobar (par lepih lopti), ali ga je trema sputala.Vuče, glavu gore!I Meda je slično pogrešio na takvoj utakmici u Novom Sadu, pa vidi ga danas kako igra sjajno.
O rezervistima sam već glavno rekao. Međutim, treba još jednom pozdraviti njihovu sjajnu igru za preokret i naš karakter.Doneli su nam mnogo više od boda.Doneli su istinski respekt prema Voši, jedan sasvim drugi pogled sportske javnosti na vrednost našeg tima. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Casual
Posts: 253
Joined: Mon Jul 13, 2009 11:25 pm
Location: Ravnica

Post by Casual »

Sta reci, a ne zaplakati?
Zamislite samo tu nasu radost da je Jao poslao loptu u mrezu... Prosto mi je to u glavi samo od tada.
Brkic dosta siguran. Vule siguran, borben. Karan odlican. Mojsov isto sem onog "kiksa" nije imao srece al mogao je i u aut. Smiljanic takodje odigra dobro, al ono na kraju :oops: Vuk siguran na lopti i u dodavanjima u prvom poluvremenu, dosta dobro al u drugom malo pad. Meda pozrtvovan ali neprimetan sa loptom. Mereba malo razocarao. Brana tu i tamo. Abu odlican, ali kako nije proigrao Branu onda... pa ne znam.
LAZETICU - KOGA TI ZAJEBAVAS???

Cirkus od Prve zvezdine Televije... Od reklama pred utakmicu, do komentatora i njegovog saradnika :roll: i izvestaja u poluvremenu.

Svaka cast svim nasim koji su bili!
Lepa koreografija i odlicna podrska tokom meca!

Al da je usla ona Jaoooooooooooo
Necu moci da prezalim.
Volem Vošu!
User avatar
Qr0nJa
Posts: 416
Joined: Thu Sep 06, 2007 6:23 pm

Post by Qr0nJa »

Zasto Milinkovic nije zamenio Lazetica??
Pa zato sto bi ovaj krenuo ka cerginoj klupi :lol:
Salu na stranu,on stvarno nije trebao da odigra,duvalo nam je po levoj strani u prvom poluvremenu,ali nekako smo zakrpili to u drugom.
Zaista mi nije jasno kako je Jao ono promasio...
Borbenost nam se isplatila,mada smo stvarno mogli da pevamo veceras 3 poljupca hocu ja :D
Docice oni na Karadjordje :!:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Locked