I.S 2010/11: 15. kolo JSL - crvena zvezda : Vojvodina
- etxeberria
I dan posle, imam velik problem za glasanje. Prvo kome dati bodove, a drugo koliko, a da ne oštetim igrače koji su ih zaslužili (svako na svoj način).Ovaj put premalo je 3 pozicije za rangiranje.Ipak ću ovako glasati:
1.Vulićević
Preorao je teren (kao i Meda).Igrao i krilo i beka (jer njihov igrač sa brojem 11, u našoj postavi, samo je statirao duž centralnog dela naše desne aut linije)
2.Abubakar
On i Jao, sa Tumbom i Saletom bili su prava mora finiša utakmice za domaćine.Dao gol, a kao da je dao 3 (stativa i šansa za prvi naš gol).
3.Brkić
Staje sve u jednu reč:KAPITENSKI!
1.Vulićević
Preorao je teren (kao i Meda).Igrao i krilo i beka (jer njihov igrač sa brojem 11, u našoj postavi, samo je statirao duž centralnog dela naše desne aut linije)
2.Abubakar
On i Jao, sa Tumbom i Saletom bili su prava mora finiša utakmice za domaćine.Dao gol, a kao da je dao 3 (stativa i šansa za prvi naš gol).
3.Brkić
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- One and only
Turija wrote:I dan posle, imam velik problem za glasanje. Prvo kome dati bodove, a drugo koliko, a da ne oštetim igrače koji su ih zaslužili (svako na svoj način).Ovaj put premalo je 3 pozicije za rangiranje.Ipak ću ovako glasati:
1.Vulićević
2.Abubakar
3.Brkić

United of Vojvodina
fkvojvodina.com Forum Index -> Igrač sezone
Abubakar Oumaru - 3 boda
Miroslav Vulicevic - 2 boda
Slobodan Medojevic - 1 bod
Miroslav Vulicevic - 2 boda
Slobodan Medojevic - 1 bod
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
3 boda- Abubakar- kada nikom nije islo i nije uspevalo on je i dalje bio jedina opasnost po cigane
2 boda- Brkic- nekoliko puta sinoc izvadio gotovo sigurne golove
1 bod- Vulicevic- preorao desnu stranu, odlican u defanzivi, a u zadnje vreme podjednako dobar i u ofanzivi i ono sto mi se posebno svidja, igrac sa mudima
2 boda- Brkic- nekoliko puta sinoc izvadio gotovo sigurne golove
1 bod- Vulicevic- preorao desnu stranu, odlican u defanzivi, a u zadnje vreme podjednako dobar i u ofanzivi i ono sto mi se posebno svidja, igrac sa mudima