Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
King
Posts: 298
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:32 am

Post by King »

http://www.transfermarkt.co.uk/en/serge ... 85626.html

Image



Ovaj napadac mi je zapao za oko kad smo igrali protiv Estonije,ali mislim da je nerealno da ga dovedemo jer Karpati igraju LE i i neverujem da bi dosao u nasu ligu.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3899
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Dejan wrote: Igraci kojima se treba zahvaliti ili ih poslati na pozajmice:
Nestorovic, Novakovic, Adjuru, Djurovski, Antwi, Mudrinski.
+Lazetić. Ako sačuvamo Medu i Tumbu, otpustiti Ađurua. Đurovskog metlom najuriti. U slučaju da reše da nađu stvarno kvalitetnog centarfora iz inostranstva onda pustiti Jaoa. No to je teško za očekivati, mada sam siguran da Milinković želi pojačanje u napadu. Nije bio zadovoljan Jaom, pa ni Bilbijom, Brana i Abu u špicu su mu bila prinudna rešenja...
Složio bih se za Kirovskog, mislim da Kesić nije dovoljan ako kapiten ode.

8 bodova zaostatka će bojim se upaliti opet lampicu u Batinoj glavi da je i ova sezona za zaborav (iako ona to uopšte nije) i plašim se rasprodaje. Ako odu i Brka i Meda ko će nam biti sledeći kapiten? Vule se čini kao jedini logičan izbor. No, da ne prenaglimo, nadam se da će ovaj prelazni rok preći sa rešavanjem suvišnih i neprofesionalnih igrača, a ne prodajom najbolje i uz to Vošine dece...
Io odio Belgrado
Dzony
Posts: 52
Joined: Thu Apr 22, 2010 7:52 pm

Post by Dzony »

Nema rasprodaje ni pod razno.Idemo po kup sa jos 3 pojacanja.Prioritet napadac--razbijac.Kako bi bilo dobro da dovedemo Despotovica, ako neko zna njegov status u Gironi, nek napise.Vidim na transfermarkt.de da ima ugovor jos 2 godine, a obestecenje 600.000evra!Sto se tice nase lige Ubiparip i Miric bi bila velika pojacanja.Treba pogledati i igrace iz okolnih zemalja.Ocekujem "povratak u zivot" Bilbije na prolece!
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

E sad vec niste realni! S kojim povodom tvrdite da ce Bilbija pokazati svoje kvalitete?
Pa decko nema 45kg sa sve opremom na terenu! Pa njega bi i klinci od 14-15g ubili na terenu..nema od njega nista dzaba mu tehnika.
A Marko Miric je ono sto nam treba ,agresivan bezkompromisan jak u duelu ,uporan gladan igrac! E sad uporedite njega sa Bilbijom ..totalna suprotnost.Mozda bi mogli i Voju da vratimo.
Sto se golmana tice AKO Brka ode ja sam kao sto sam vec reko za Bojana Saranova koji je po meni uz Brku najbolji golman lige..cak buh se usudio reci da je Saranov mozda i najbolji golman kojeg sa ja uzivo video od kad pratim fudbal a to je nekih 20tak godina.

Jos jednom kazem iskreno se nadam da Meda nece otici jer onaj izraz lica kod drugog gola.. onaj pogled ..kao Kacar onomad ..to je ono sto ja zelim kod svih nasih igraca, tu glad u ocima ,energiju!
lazarr
Posts: 820
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Post by lazarr »

Da li neko ima pouzdanu informaciju, kome na leto istice ugovor?
Takav igrac ce gotovo sigurno biti prodat, jer niko ne zeli da ga pusti bez obestecenja. Za ostale ne znam a vidim da je vecina vas vec prodala Medu i Brku. Da li za njih vec ima ponuda ili su to samo nagadjanja? O pojacanjima iz nase lige ne treba razmisljati jer ih gotovo sigurno nema. Sve sto valja vec igra u blizancima i kod nas. Sto se tice Mirica iz Spartaka, nije los, ali mislim da nema sanse da dodje kod nas jer 100% znam da je veliki grobar i da mu je zelja da igra za njih.
A posto oni zele da prodaju Klea, a da se oslobode Boje, Bogunovica, Scepovica (vec su ga oterali) i mislim Ilijeva (istekao mu rok trajanja), sasvim je realna opcija da kupe Mirica.
Prelazni rok treba obaviti pametno. Ako se proda neko iz prve postave, voditi racuna o njegovoj zameni + obavezno robusni napadac jer je jedino to ono sto nam nedostaje.
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Post by kej »

Ja bih odmah vratio Trivunovica i Ubiparipa. Sve sto nam treba je vec bilo kod nas, samo to nismo znali da prepoznamo.
Trivunovic protiv nas nije imao nijednu, bukvalno nijednu jedinu gresku. Covek igra sa lakocom. U ovoj nasoj ligi inteligentan igrac odmah upadne u oci.
Ubiparip je pravi spic egzekutor.
User avatar
novosadjanin
Posts: 1354
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Sta kazete na to da vratimo Danijela Aleksica na jednogodisnju pozajmicu? Recept blizanaca, vracanje svojih bivsih igraca koji nisu u prvom planu. Posluzio bi u napadu na Kup i za Evropu.

Dnevnik:
У СУСРЕТ ЗИМСКОЈ ПИЈАЦИ: Одита, Пауљевић, Димитријевић...
Фудбалери Војводине вероватно ће тренирати до среде, а онда ће после заједничког ручка добити вољно. Пролећна сезона почеће последњег фебруарског викенда, а Војводина ће припреме за нову сезону почети вероватно одмах после Божића, 8. или 9. јануара.
Зимски прелазни рок почеће 11. јануара и трајаће до11. фебруара. Нема још званичних изјашњавања о томе кога Новосађани намеравају да ангажују ове зиме, али су по њиховом укусу свакако пословођа Рада Димитријевић, Куљанин Пауљевић, нападач Јавора Одита...
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Post by kej »

Koji ce nam Odita, majko moja..Od kada je otisao iz partizana dao je pet golova za pet godina. Nama treba strelac!
Dimitrijevic je vec druga prica. To nam treba. Mada, ne znam kako cemo ga uzeti pored blizanaca.
A ako je Pauljevic jedan od onih bekova Hajduka, ni to nije lose.
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Post by vojvodina jedna jedina »

Uros Djeric koji je ovde vise puta spomenut od strane Dejana,u Januaru odlazi u Francusku,u tamosnjeg treceligasa.To sam procitao u Sportu pre nekoliko dana...
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Mozda jos nije kasno reagovati, posto bi sigurno bio mnogo veci izazov igrati za Vosu, nego u francuskoj trecoj ligi... Decko je na 14 utakmica postigao 13 golova u ligi, a na pripremama Radnickog na 6 utakmica, 7 golova. Visok je preko 190cm, veoma se dobro krece i brz je za tu visinu, a ima svega 18 godina.
Francuzi odveli ĐerićaPosted by eZemun On November - 30 - 2010 0 Comment
Radnički iz Nove Pazove ostao je bez najboljeg igrača Uroša Đerića. Vodeći strelac Srpske lige „Vojvodina“ nastaviće karijeru u Francuskoj, uprava na čelu sa predsednikom Ostojom Kneževićem nije mogla da odbije ponudu Amiena, petoplasiranog tima Treće lige.

– Potrudiću se da ponovim partije iz prve etape i izborim se za mesto u startnoj postavi, iako je konkurencija žestoka – kaže Uroš Đerić.

Osamnaestogodišnji napadač bio je na oku i superligašima, pominjali su se subotički Spartak, OFK Beograd, pa čak i Crvena zvezda. Francuzi su, ipak, bili najkonkretniji i uplatili ratu na klupski račun.

U jesenjoj sezoni postigao je 12 golova i bio najzaslužniji za visok plasman crvenih. Novopazovčani su najuspešniju jesen završio na drugoj poziciji, uz lidera iz Pećinaca, Donji Srem.

Đerić je u ponedeljak otputovao za Amien, u novoj sredini provešće 15 dana, da bi se predstavio stručnom štabu i stavio potpis na vernost nekadašnjem drugoligašu.

S. Ž.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4071
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Posto zlezda pazari nove strance, zgrazava me mogucnost da, zbog "bliskosti" naseg numero-una i cg mufljuza koji se spominje kao bitan faktor u crveno-belom blizancu, Savio ili Kadu zavrse kod nas...

Inace, sto se tice superlige, zimska vrteska je pocela. Pored toga sto su crveni potpisali "maestra" ( :lol: ), Djokic iz Javora je presao u Poljsku, u Ruh. Time je simbolicno najavljen i otvoren novi prelazni rok, gde ce biti "bombi" i "super-talenata" koji ce prodefilovati nasim poljanama i ponekim terenom, u potrazi za mestom pod srpskim suncem. Nadam se da cemo mi iz ovog roka izaci "bolji, lepsi i pametniji".
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Djeric se trenutno nalazi u Francuskoj, ali su se neke stvari iskomplikovale i tesko da ce doci do dogovora sa Amienom...
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Obavezno dovesti klasicnog, kvalitetnog napadaca iz inostranstva!

Nedostaje levi bek, taj mali iz Indjije je dobro odigrao protiv nas!

Parma nam je ukrala onog malog iz Proletera(kako se taj zove, kako se snasao)
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4071
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 33433.html

Brkic, Medojevic, Vulicevic, Adjuru, Djurovski i Tumbasevic ! A ko ce da ostane ?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

Od svih gore navedenih mislim da Medojević i Vulićević ne smeju da odu ove zime. Brka i Tumba su zaslužili da odu, Ađuru je i onako u drugom planu, međutim ako u isto vreme puste Medu, Tumbu i Ađurua onda mi nemamo ni p od plana. Da li neko ima informacije kome sve ističe ugovor u julu?
Post Reply