Voja wrote:1.Abubakar (za borbenost,za agilnost,za gol) 3 boda
2.Vulicevic (za borbenost,za agilnost) 2 boda
3.Medojevic (za neki poseban smek,koji je juce dao timu) 1 bod
I.S 2010/11: 15. kolo JSL - crvena zvezda : Vojvodina
- Uvek sa tobom
- magistar cho
1. Abubakar - Odlicna defanziva u prvom poluvremenu, koliko je samo puta zatvorio levu stranu pomazuci Smiljanicu. Uspeo je preko toga da bude i najopasniji po gol cz u prvom poluvremenu. Mnogo smo opasniji sa Abubakarom u spicu nego na levom boku, sve sto smo u ofanzivi napravili islo je preko njega. Stativa, gol, odigravanje petom Kataiju pre sanse Jaoa. Jedina zamerka zbog koje je mogao postati tragicar utakmice je to sto nije ispostovao rezon i spojio Branu sa praznom mrezom pre postizanja prvog gola. Medjutim, sreca nagradi postene i hrabre momke.
2. Vulicevic - Svaka cast!
3. Medojevic - Kao i protiv Smedereva, bundesligaski.
Brkic i Karan zasluzuju bodove, odigrali su bez greske.
2. Vulicevic - Svaka cast!
3. Medojevic - Kao i protiv Smedereva, bundesligaski.
Brkic i Karan zasluzuju bodove, odigrali su bez greske.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Vule 3 boda - Vule kao dizel motori, kad ga upali ne zna da stane!
Brka 2 boda - Ni za jedan gol nije kriv, što je mogao da skine skinuo, pokazao mirnoću i odigrao bez kiksa.
Jao 1 bod - čovek koji nas je pokrenuo.
Abu je igrao odlično, ali ja prosto ne mogu da mu dam bodove posle onakve sebičnosti. Iskren da budem ja to još nisam video. Nekoliko puta sam gledao snimak, Abu je digao glavu lepo video da Brana dolazi sam (nije bio u tom trenutku u nedozvoljenoj poziciji) i ladno ne doda loptu nego uputi onako traljav šut, sreća pa se Jao stvori tamo gde je trebalo. Najviše podbacili i na kraju razočarali Lazetić, Ilić, Mitošević i Merebašvili. Ostali svi zadovoljili pa čak i Mojsov i Smiljanić, koji je u prvom delu imao težak zadatak da se bori sa Koromanom i Ninkovim.
Brka 2 boda - Ni za jedan gol nije kriv, što je mogao da skine skinuo, pokazao mirnoću i odigrao bez kiksa.
Jao 1 bod - čovek koji nas je pokrenuo.
Abu je igrao odlično, ali ja prosto ne mogu da mu dam bodove posle onakve sebičnosti. Iskren da budem ja to još nisam video. Nekoliko puta sam gledao snimak, Abu je digao glavu lepo video da Brana dolazi sam (nije bio u tom trenutku u nedozvoljenoj poziciji) i ladno ne doda loptu nego uputi onako traljav šut, sreća pa se Jao stvori tamo gde je trebalo. Najviše podbacili i na kraju razočarali Lazetić, Ilić, Mitošević i Merebašvili. Ostali svi zadovoljili pa čak i Mojsov i Smiljanić, koji je u prvom delu imao težak zadatak da se bori sa Koromanom i Ninkovim.
Glasao 51 forumas, ubedljivo najvise glasova su dobili Abu, Vule i Meda, a znacajniji broj se opredelio i za Brku, Karana i Jaoa.
Kompletan raspored glasova:
Umaru 96 (3 boda)
Vulicevic 77 (2 boda)
Medojevic 60 (1 bod)
Brkic 39
Karan 19
Antvi 10
Mojsov i Katai po 2
Tumbasevic 1
Tabela:
1. Aboubakar Oumarou 22
2. Giorgi Merebashvili 19