Transferi
Možda je ovaj prelazni rok prava prilika da vidimo koliko su iskrene namere uprave. Baš svojevremeno je predsednik izjavio da je za normalno funkcionisanje kluba potrebno milion evra godišnje. OK, 'ajde da mu verujemo. Da prodamo bilo koga od ovih najtraženijih, sigurno bi pokrili te troškove, a još bi i preteklo sa strane. Pa zašto onda razmišljati na taj način, "daj da prodamo sve što iole vredi, pa ćemo na proleće da pravimo tim ispočetka". Šta sad, stignu dobre (a šta to znači dobre?) ponude za Brku, Medu, Vuleta, Merebu i Abua. I šta, utaljamo svu petoricu, pa za deseti deo para opet kupimo neke "talente" iz JSL i držimo palčeve da od njih deset bar dvojica budu dobar pazar? Ovo konačno liči na nešto, pa ne iznosi se voće odmah na pijacu, već se sačeka da sazri. Ako bi i veći deo drugog dela sezone odigrali kao zadnjih par utakmica, pa čak možda i stigli do trofeja u kupu, vrednost svakog igrača mogla bi komotno da se pomnoži sa faktorom koji nije manji od 2, u odnosu na sadašnje stanje. E sad, da li predsednik preferira filozofiju Take money and (be ready to) run ili He who dares - wins ili pak neku miksovanu verziju prethodne dve - brzo će nam biti stavljeno do znanja.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- KoKanidja
Абубакара не смемо продати у наредне минимум 2 године, ако не и 3.
Меребу и Митошевића исто.
Кад би њох тројицу и 2 штопера усталили да играју 2-3 године заједно на својим позицијама, остали би могли да се мењају и да коначно урадимо нешто и у Европи.
Јер колико год нас крали у првенству или намештали, кад би дошла Европа стварно би се видело ко ту и колико зна да игра фудбал.
Меребу и Митошевића исто.
Кад би њох тројицу и 2 штопера усталили да играју 2-3 године заједно на својим позицијама, остали би могли да се мењају и да коначно урадимо нешто и у Европи.
Јер колико год нас крали у првенству или намештали, кад би дошла Европа стварно би се видело ко ту и колико зна да игра фудбал.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
-
Bez obzira na moguće odlaske, očekujem da će Vojvodina sa par pojačanja na proleće biti jača – kaže „tehniko” Novosađana, Miodrag Pantelić za "Sportski Žurnal".
Ova recenica treba da bude zvezda vodilja u ovom prelaznom roku.
Znaci bez obzira na odlaske tim bi trebao da bude "jaci" nego zimus, ili bar istog kvaliteta. Potencira se da nece biti velikih transfera u januaru ali ako ode Brka, Meda, Vule ta imena se moraju nekako pokriti. Samim tim moramo da ih nadoknadimo. Ako misle ozbiljno nadam se treba da ih ostave do leta. Da probamo da osvojimo trofej sa pojacanjem u napadu i popunjavanjem igraca na levom beku pa neka nas bog vidi.
Ova recenica treba da bude zvezda vodilja u ovom prelaznom roku.
Znaci bez obzira na odlaske tim bi trebao da bude "jaci" nego zimus, ili bar istog kvaliteta. Potencira se da nece biti velikih transfera u januaru ali ako ode Brka, Meda, Vule ta imena se moraju nekako pokriti. Samim tim moramo da ih nadoknadimo. Ako misle ozbiljno nadam se treba da ih ostave do leta. Da probamo da osvojimo trofej sa pojacanjem u napadu i popunjavanjem igraca na levom beku pa neka nas bog vidi.
- novosadjanin
- KoKanidja
Не знам, треба нам неки добар и бољи нападач од ових што имамо, али ја неби мењао Абуа на позицији нападача и премештао га на крило, а новог стављао напред. Мислим да би тиме све покварили, поготово кад за крилне позиције имамо већ доста играча.
Једино ако би играли са 2 нападача, а то поготово морамо да радимо против бураније у Новом Саду, а што да не и против "оних".
Једино ако би играли са 2 нападача, а то поготово морамо да радимо против бураније у Новом Саду, а што да не и против "оних".
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
- kafe bagdad
Citam da ima zainteresovanih Za Mojsova i da ce ga mozda prodati. Po meni bi ta odluka predstavljala idiotizam! Djuricic ga je doveo, predstavlja najperspektivnijeg odb igraca JSL, i sada i pomisljaju o prodaji! Decko nije ovde jos ni 6 meseci! Kukali smo za pare od Kacara i ostalih, a gde su sada od aleksica, tadica, mrdje?? Gde su pojacanja, mislite da ce biti ako prodaju nasu decu?? Vazi, a od kvalitetnog stranog napadaca ce biti samo tekstovi!
Evo upravo sam pitao Mojsova tj reko mu da se nadam da ne odlazi a odgovor je bio ne znam videcemo...
Mislim da svi znamo sta to znaci... isto tako imam neki ludi osecaj da cemo ostati bez Brke i Mede.. a na leto i bez Omarua Tumbe Vuleta ...u prevodu ode 70% prve postave.
Ozbiljan smo klub u 3 lepe...
Mislim da svi znamo sta to znaci... isto tako imam neki ludi osecaj da cemo ostati bez Brke i Mede.. a na leto i bez Omarua Tumbe Vuleta ...u prevodu ode 70% prve postave.
Ozbiljan smo klub u 3 lepe...
Valjda u klubu ima malo mozgova i da se neće slučajno prodati Trajko i Mojsov.
Ovako bi ja odradio prelazni rok, ukratko:
Ako Brka ode, a po svemu sudeći će otići za dobre novce - Kesić na gol.
Ako Vule ode, isto za dobre novce - Todorovskog kupiti, igra u oba smera, što nam kod Vuleta nedostaje, ta napadačka igra.
Ako Meda ode, isto za dobre novce - Castilja kupiti.
Od prodaje bilo kog od ta 3 igrača, finansija ne bi manjkalo, u svakom slučaju bilo bi para za njihove zamene. Sada čitam da Đenova još nije dinara uplatila.
Kupiti levog beka, Puzigaća iz Borca bi nam dobro došao, kao konkurencija Pavketu, jer su približnog kvaliteta. Nenadić što da ne.
Kupiti napadača koji će odmah igrati u prvoj postavi. Napadača koji zna sa loptom, koji zna sam sebi da stvori šansu i postigne gol. Srbija trenutno ne raspolaže sa napadačem tih karakteristika, koji zna sam sebi da stvori šansu i realizuje je. Južnoamerikanci su po tome jedinstveni na svetu i tamo ga treba tražiti. Ne smemo se kockati više sa raznoraznim menaĐerskim napadačima, poput Rakića, Đokića, Lazetića i slinčno.
Maria oterati. Dovesti Ninkovića, ukoliko postoji realna šansa. Znam da se ovo neće dopasti Vukovim ljubiteljima, Vuk bi dobio sjajnu konkurenciju i motiv da napraduje mnogo više, jer se pokazalo da je još uvek "zelen" i da nije za "od početka". Fali mu malo više izdržljivosti, možda su česte povrede uzrok slabijoj izdržljivositi. Takvih igrača nikad dosta što se mene tiče.
Ovako bi ja odradio prelazni rok, ukratko:
Ako Brka ode, a po svemu sudeći će otići za dobre novce - Kesić na gol.
Ako Vule ode, isto za dobre novce - Todorovskog kupiti, igra u oba smera, što nam kod Vuleta nedostaje, ta napadačka igra.
Ako Meda ode, isto za dobre novce - Castilja kupiti.
Od prodaje bilo kog od ta 3 igrača, finansija ne bi manjkalo, u svakom slučaju bilo bi para za njihove zamene. Sada čitam da Đenova još nije dinara uplatila.
Kupiti levog beka, Puzigaća iz Borca bi nam dobro došao, kao konkurencija Pavketu, jer su približnog kvaliteta. Nenadić što da ne.
Kupiti napadača koji će odmah igrati u prvoj postavi. Napadača koji zna sa loptom, koji zna sam sebi da stvori šansu i postigne gol. Srbija trenutno ne raspolaže sa napadačem tih karakteristika, koji zna sam sebi da stvori šansu i realizuje je. Južnoamerikanci su po tome jedinstveni na svetu i tamo ga treba tražiti. Ne smemo se kockati više sa raznoraznim menaĐerskim napadačima, poput Rakića, Đokića, Lazetića i slinčno.
Maria oterati. Dovesti Ninkovića, ukoliko postoji realna šansa. Znam da se ovo neće dopasti Vukovim ljubiteljima, Vuk bi dobio sjajnu konkurenciju i motiv da napraduje mnogo više, jer se pokazalo da je još uvek "zelen" i da nije za "od početka". Fali mu malo više izdržljivosti, možda su česte povrede uzrok slabijoj izdržljivositi. Takvih igrača nikad dosta što se mene tiče.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
- novosadjanin
Kastiljo, Ninkovic?
Nije u pitanju samo obestecenje. Kada bi doveli takve igrace, morali bi im dati i godisnju platu od bar 200.000€. Kada bi dali njima toliko, morali bi i ostalima povecati, a mi nemamo toliki budzet. Kolika su godisnja primanja nasih najplacenijih igraca? 50.000€-100.000€?
Nije u pitanju samo obestecenje. Kada bi doveli takve igrace, morali bi im dati i godisnju platu od bar 200.000€. Kada bi dali njima toliko, morali bi i ostalima povecati, a mi nemamo toliki budzet. Kolika su godisnja primanja nasih najplacenijih igraca? 50.000€-100.000€?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Nemoj se zavaravatinovosadjanin wrote:Kastiljo, Ninkovic?

Nismo mi u besparici uopste...ne znam za ove sad, al na primer znam da je Tadic imao godisnju platu od oko 200.000 evra

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Ako se prodaju Brkić, Vulićević, Mojsov i Medojević, onda bolje da prodamo i sve ostale najbolje prvotimce, pa da se ne zavaravamo.Jer, od nekog zadržavanja u Evropi nema ništa (a tako bi se bar svi naši igrači, koji vrede, našli u Evropi već početkom 2011).
Koji velik klub je prodao Kapitena i Zamenika Kapitena i nadao se dobrom rezultatu i boljoj igri?Gde to ima da prodaš najbolje, a kupiš bolje (i uigranije u postavi) za manje novaca od prodatih?
Prava dobra stvar bi bila: ne prodati nikog od gore pomenutih, a dovesti pojačanja za odmah - i za bližu perspektivu (za narednu sezonu).Onda, realno, možemo da se nadamo bar 3 kola u Evropi (što je za mene jedini cilj, a ne osvajanje domaće titule).
Samo u teškoj besparici dala bi se ,,progutati" prodaja Brkića i Vulićevića, jer tu već imamo solidnu ,,zakrpu" (figurativno rečeno) u Kesiću i Smiljaniću.Mojsov i Medojević ne smu biti za prodaju do zime 2011: ni pod kojim uslovima (pa, stalno čitamo da smo finansijski stabilan klub i što bi sekli najzeleniju granu na kojoj sedimo)?
Nadam se da će se trener Milinković nešto pitati, u vezi izgleda našeg tima, za proleće 2011? I to je jedina moja mala nada u vezi odlazaka naših najboljih igrača, u nailazećem zimskom prelaznom roku?
Koji velik klub je prodao Kapitena i Zamenika Kapitena i nadao se dobrom rezultatu i boljoj igri?Gde to ima da prodaš najbolje, a kupiš bolje (i uigranije u postavi) za manje novaca od prodatih?
Prava dobra stvar bi bila: ne prodati nikog od gore pomenutih, a dovesti pojačanja za odmah - i za bližu perspektivu (za narednu sezonu).Onda, realno, možemo da se nadamo bar 3 kola u Evropi (što je za mene jedini cilj, a ne osvajanje domaće titule).
Samo u teškoj besparici dala bi se ,,progutati" prodaja Brkića i Vulićevića, jer tu već imamo solidnu ,,zakrpu" (figurativno rečeno) u Kesiću i Smiljaniću.Mojsov i Medojević ne smu biti za prodaju do zime 2011: ni pod kojim uslovima (pa, stalno čitamo da smo finansijski stabilan klub i što bi sekli najzeleniju granu na kojoj sedimo)?
Nadam se da će se trener Milinković nešto pitati, u vezi izgleda našeg tima, za proleće 2011? I to je jedina moja mala nada u vezi odlazaka naših najboljih igrača, u nailazećem zimskom prelaznom roku?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da ovaj prelazni rok ne treba dovoditi strance.
Verujem da ste svi upoznati sa novim pravilnikom u vezi broja
stranaca. (od sledece sezone samo 4 u protokolu)
Dakle, treba sacekati leto i onda videti sta i kako sa strancima
a ovaj prelazni rok procesljati domace trziste.
Sto se tice nekih mojih zelja u vidu novih igraca.
Josip Projic
-23 godine
-levi bek
-Napredak Krusevac
-ugovor istekao
-inostrano iskustvo (Rusija)
-reprezentativno iskustvo (omladinska reprezentacija Srbije)
video:
Nikola Komazec
-23 godine
-napadac
-Hajduk Kula
-ugovor istice za 6 meseci
-
Admir Kecap
-21 godina
-vezni
-Novi Pazar
-5 postignutih golova ove polusezone (najbolji strelac Novog Pazara)
-prosle sezone igrao za Josanicu i postigao 17 golova u jednoj polusezoni
Bratislav Punosevac
-23 godine
-napadac
-Napredak Krusevac
-7 golova u ovoj polusezoni
Verujem da ste svi upoznati sa novim pravilnikom u vezi broja
stranaca. (od sledece sezone samo 4 u protokolu)
Dakle, treba sacekati leto i onda videti sta i kako sa strancima
a ovaj prelazni rok procesljati domace trziste.
Sto se tice nekih mojih zelja u vidu novih igraca.
Josip Projic
-23 godine
-levi bek
-Napredak Krusevac
-ugovor istekao
-inostrano iskustvo (Rusija)
-reprezentativno iskustvo (omladinska reprezentacija Srbije)
video:
Nikola Komazec
-23 godine
-napadac
-Hajduk Kula
-
Admir Kecap
-21 godina
-vezni
-Novi Pazar
-5 postignutih golova ove polusezone (najbolji strelac Novog Pazara)
-prosle sezone igrao za Josanicu i postigao 17 golova u jednoj polusezoni
Bratislav Punosevac
-23 godine
-napadac
-Napredak Krusevac
-7 golova u ovoj polusezoni