Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Не верујем да тај Маринковић, који иначе није лош играч, има чисте папире са нкп, а да им ми калимо играча то је безвезе скроз, уопште било какве комбинације са њима треба избегавати!
car jovan

Post by car jovan »

Преговара се са Маринковићем,то је дефинитивно,али још ништа се незна.
NSKrajisnik

Post by NSKrajisnik »

Marinkovic super igra za Smederevo, bio bi dobro pojacanje.
aNS

Post by aNS »

А јел то тај робусни нападач, разбијач? :roll:
Turija

Post by Turija »

U celoj priči oko prelazaka blizanačkih igrača kod nas, kao i svih ostalih iz domaćih klubova, dobra stvar je što oni sada žele, svojevoljno, da pređu u Vojvodinu.
Na nama je samo da napravimo pravi izbor i zdravu konkurenciju u ekipi.Dakle, sve dalje je u našim rukama.Odnosno, pravi test zrelosti i stručnosti za upravu i trenere.Ako se sve odradi pošteno i pravedno, eto nama još boljih rezultata.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Somborac

Post by Somborac »

Dejan wrote:Image
Juan Manuel Varea (178 cm, rodjen 23.3.1986 u Buenos Aires, Argentina)

Varea je ponikao u Vélez Sársfieldu, zatim je promenuo nekoliko klubov i neocekivano dosao u Siroki. Prosle sezone je na 29 utakmica postigao 14 golova, a ove je na 9 utakmica, 4 gola. Svojim efikasnim partijama je skrenuo paznju na sebe i navodno je Hajduk iz splita zainteresovan za njega. Nije klasican napadac, kakav je Vosi potreban, ali izgleda nije rec o losem igracu :wink:

http://www.transfermarkt.de/en/juan-man ... 53526.html

http://www.youtube.com/watch?v=LbE55zbB ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=zPfBkVX3 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=TZxPk6me ... re=related
Ovaj igrac razbija! Poslovni saradnik iz Bosne mi veli da je toliko superioran, da to ne moze da se veruje. Trazili ga Hajduk, Dinamo, pa im Genk ili Gent/uvek ih brkam/ pokvario racune, ali je ostao u Svinjskom. Najbolji stranac koji je igrao u ligi BIH, a kaze da bi i ovde gazio, steta bi bilo propustiti jos jednu priliku!
Somborac

Post by Somborac »

lexa wrote: Juan Manuel VAREA (NK Siroki Brijeg)

-24 godine
-napadac
-drzavljanstvo: Argentina

-Jedan od najbolji stranaca koji je ikada zaigrao na BiH terenima.
Ove sezone je nesto malo igrao i postigao dva pogotka. (mislim da je
povreda bila u pitanju). Prosle sezone je bio otkrice lige i mnogi klubovi
su bili zainteresovani za njaga, izmedju ostalih i splitski Hajduk.
Gledao sam ga par puta i iskreno,zapitao sam se "ko je ovog ubedio da
dodje u ovakvu ligu". Ako ga obidju povrede, na leto definitivno ide u
veci klub.
Taj Marinkovic ne moze ni vodu da nosi Bilbiji!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Juan Manuel Varea i tacka.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
shecky

Post by shecky »

E sad vec preterujete...po meni taj Marinkovic je sasvim dobar igrac..
Bilbija je mene razocarao ,jeste decko nije bas puno igrao ali ugl. zato sto je stalno povredjen..jako je lagan nije agresivan ..jedino ga tehnika vadi.
Po meni , ne znam.. mozda ga dovesti a Nemanju dati na pozajmicu da vidimo dal stvarno ima kvalitet za nas, jer ovo dosad i nije bas nesto.
soderstorm

Post by soderstorm »

Cekaj te bre ljudi jer to taj potencijalni razbijac-golgeter.
ice

Post by ice »

Preterujete oko tog Marinkovića, uopšte nije neki kvalitet, dobro ga znam još iz Partizana gde nije imao mesta.Nije neki propali igrač, ali nije ni za nas.E sad, njegov stariji brat je već druga priča i realno je bolji igrač od ovoga, trenutno je u Makabiju Petah Tikvi valjda.Mada, mogu se itekako naći bolji igrači.
Dejan

Post by Dejan »

Varea je bio prosle sezone otkrovenje prvenstva. Postigao je 14 golova u prvenstvu, ove je doziveo povredu stopala, tako da je uglavnom ulazio sa klupe.
Proglasen je za najboljeg stranca u ligi, a Hajduk zeli da ga dovede (cekaju da prodaju Vukusica). Menadzer mu je argentinac, poreklom sa ovih prostora Jadranko Vladusic.
Mg

Post by Mg »

Процурила је информација да је Војводина заинтересована за нападача Смедерева Ненада Маринковића.
- Реч је о школованом играчу за којег смо заинтересовани. Контактирали смо га, обавили неке разговоре, али још то није у фази када бисмо могли да га најавимо као сигурно појачање. Пре бих рекао да је један од кандидата да појача офанзивни ред Војводине – каже Пантелић, не заборављајући добру партију овог фудбалера у јесењем делу на “Карађорђу”. DNEVNIK
kowalski

Post by kowalski »

Mislim da je mala sansa da u klub dodje neki stranac, osim ako ne prodaju jednog ili dvojicu. Vojvodina, koliko mi se cini, ima najvise stranaca u jsl, jedino ne znam koliko je dozvoljeno.
Image
lugomir

Post by lugomir »

kowalski wrote:Mislim da je mala sansa da u klub dodje neki stranac, osim ako ne prodaju jednog ili dvojicu. Vojvodina, koliko mi se cini, ima najvise stranaca u jsl, jedino ne znam koliko je dozvoljeno.

5
Post Reply